Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Parapolitika.gr: "Ο Κουμουτσάκος είναι απογοητευμένος από τους βουλευτές της ΝΔ της Β' Αθηνών...Καταρρέει η υποψηφιότητά του"


Απομακρύνονται όλα τα στελέχη της ΝΔ και οι βουλευτές από τον υποψήφιο του κόμματος της ψοφοδεξιάς στην Περιφέρεια Αττικής όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές.


Ο παρουσιαζόμενος ως ένα "σημαντικό ευρωπαϊκό στέλεχος", Κουμουτσάκος, έχει μείνει κυριολεκτικά ολομόναχος στην Περιφέρεια καθώς οι περισσότεροι έχουν διακρίνει ότι είναι απογοητευτική η δυναμική του και δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα να περάσει στο δεύτερο γύρο.(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ)

Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε που κανένας βουλευτές δεν είναι διατεθειμένος έστω και να συνδράμει ελάχιστα στην προσπάθειά του.. Μεταφέρουμε το ρεπορτάζ του φιλικού προς τον Κουμουτσάκο (ελέω 'καραμανλισμού') και Σαμαρά (ελέω... χρημάτων;!) parapolitika.gr για το θέμα:

Πλήρως απογοητευμένος - για να μην χρησιμοποιήσουμε άλλη λέξη- είναι .... σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr o Γιώργος Κουμουτσάκος. Ο ευρωβουλευτής που δέχτηκε μετά από 5 χρόνια απουσίας από την Ελλάδα να διεκδικήσει την περιφέρεια Αττικής, δεν βλέπει να στηρίζεται από πουθενά και παλεύει μόνος του. Ειδικά οι βουλευτές της Β' Αθηνών, δεν δίνουν δεκάρα για την υποψηφιότητα του, κάτι που έχει πραγματικά απογοητεύσει τον Κουμουτσάκο. "Κοιτάνε μόνο το τομάρι τους" ήταν η χαρακτηριστικά φράση που έφτασε στα parapolitika.gr για την... αλληλεγγύη που δείχνουν οι γαλάζιοι βουλετές. Το θέμα για να ξέρετε έχει φτάσει μέχρι το Μαξίμου που δεν αποκλείεται να αναλάβει δράση με τους κακομαθημένους βουλευτές του λεκανοπεδίου...

Υ.Γ. Ξέχασαν να αναφέρουν στο ρεπορτάζ πως η ΝΔ κάποτε είχε30% στη Δυτική Αττική και τώρα έχει... 10% ενώ η Χρυσή Αυγή 35%!! Από κάτι τέτοια προκύπτει η.... απομόνωση Κουμουτσάκου

Paspartoy