Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Δράση Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων στην Παλλήνη


"Κάνε το καλό και ρίξ' το στον γιαλό".

Πως η πραγματικότητα καταρρίπτει τους μύθους και την χλεύη των ανάξιων! Στις επαναλαμβανόμενες κοινωνικές δράσεις της Χρυσής Αυγής, το «συνταγματικό» τόξο απαντάει με διαφόρους τρόπους.
Ο ένας είναι η απόκρυψη της είδησης από κάθε μέσο. Ο άλλος, ο πιο διαδεδομένος, η απαξίωση με λαϊκές ρήσεις τύπου "κάνε το καλό και ριξ' το στον γιαλό" που αγωνιούν να μας πείσουν πως η Χρυσή Αυγή κάνει δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης για ψηφοθηρικούς λόγους.

Καλοί οι μύθοι και ψυχαγωγικοί συνήθως, αλλά η ζωή δεν είναι παραμύθι. Πάνω από όλα όμως, από κάθε πρακτική και συμπεριφορά οφείλουμε να βγάζουμε και συμπεράσματα. Οι κύριοι των «δημοκρατικών» δυνάμεων διαλέγουν την απαξίωση σε οτιδήποτε απέχει από την προσωπική τους ηθική. Δεν γίνεται να μην βλέπουν την κατάσταση μεγάλου μέρους των Ελλήνων σήμερα. Τις ανάγκες και τα προβλήματα. Συνειδητά όμως συνεχίζουν να ξεκοκαλίζουν επί δεκαετίες τις κρατικές επιχορηγήσεις, συντηρώντας τους στρατούς των «ιδεολόγων» τους! Κριτικάρουν την αυταπάρνηση τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη των Χρυσαυγιτών, αλλά εκείνοι , ούτε λόγος για αλληλεγγύη!

Κύριοι του «συνταγματικού» τόξου, θέλετε δεν θέλετε, θα μάθετε κάτι. Θα σας το μάθει ο ίδιος ο ελληνικός λαός, που κρατεί ζωντανό μέσα του το ένστικτο του αυθεντικού. Οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, δεν είναι ψηφοθηρία. Είναι παράδειγμα, είναι συμβολισμός, ουσία και ενίσχυση του φρονήματος και του ηθικού ενός λαού, που όσο και να ταλαιπωρήθηκε στους αιώνες, διατήρησε ανέπαφο το ήθος, τον πολιτισμό, την αλληλεγγύη, την υπερηφάνεια! Οι εικόνες και οι συμπεριφορές συμβολίζουν, παραδειγματίζουν και δείχνουν τον δρόμο σε πολλούς, που για διαφόρους λόγους «χάθηκαν» στην λογική του υλισμού που προσπαθήσατε εσείς να τους εμφυσήσετε.

Η Χρυσή Αυγή, ήταν είναι και θα είναι το σύμβολο της αυταπάρνησης, της ουσίας, του ήθους, της ίδιας της ψυχής του ελληνισμού! Ποτέ λοιπόν δεν θα μας σταματήσετε, ποτέ δεν θα μας κάμψετε, γιατί ποτέ δεν θα μας καταλάβετε, ποτέ δεν θα μας νιώσετε. Για εσάς, είναι αργά. Αλλοιώσατε τα πάντα γύρω σας, αλλά δεν αντιληφθήκατε, ότι πάνω από όλα, αλλοιώσατε την ψυχή σας την ιδία και δυστυχώς για σας, δεν έχετε τίποτα να μεταδώσετε στα παιδιά σας. Καταστρέφοντας τους άλλους, σκάψατε τον δικό σας λάκκο και ο χρόνος πια, δεν είναι μαζί σας, αλλά μαζί μας!

Από όλους μπορείς να τρέξεις και να κρυφτείς, ποτέ όμως από τον εαυτό σου!


Τ.Ο. Βορείων Προαστίων