Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Συμμορίτες επιτέθηκαν σε κατηγορούμενους με την ανοχή της αστυνομίας του Δένδια


Το πώς αντιλαμβάνεται η Χούντα του Μνημονίου την διεξαγωγή μιας πολιτικής δίκης, βίωσαν σήμερα όσοι συμπατριώτες μας έτυχε να βρεθούν στο μικτό ορκωτό δικαστήριο, όπου δικάζονταν δύο κατηγορούμενοι, οι οποίοι δέχτηκαν επίθεση σε γιάφκα αναρχικών στα Πετράλωνα.


Το αντεθνικό Καθεστώς δεν φάνηκε ικανό ούτε καν να διασφαλίσει τις αναγκαίες συνθήκες για την διεξαγωγή της δίκης υπό κανονικές συνθήκες. Αντ' αυτού ενθάρρυνε να μετατραπεί η αίθουσα του δικαστηρίου σε ζούγκλα, από τον κρατικοδίαιτο συρφετό των προστατευόμενων του Σύριζα.

Τα όσα εξοργιστικά συνέβησαν και παραπέμπουν σε συνθήκες Βορείου Κορέας αποδίδονται εξόχως από την έκρηξη της εισαγγελέως, η οποία άνοιξε διάλογο με τους παρακρατικούς εκλιπαρώντας να επιτρέψουν την ομαλή διεξαγωγή της δικαστικής διαδικασίας! «Κάποια στιγμή σε αυτό το εδώλιο καθόταν ένας δικός σας κατηγορούμενος, δεν με ενδιαφέρει τι πίστευε αυτός τότε θέλω όμως να έχουν όλοι την ίδια μεταχείριση. Αν μαζευτούν εδώ 100 μέλη της Χρυσής Αυγής τι θα γίνει;», ρωτούσε με απολογητικό ύφος η εισαγγελέας.

Παρά ταύτα, η αστυνομική δύναμη δήλωσε ανίκανη να μεταφέρει με ασφάλεια τους κατηγορούμενους στην αίθουσα-ζούγκλα και η εισαγγελέας απευθύνθηκε προς τους αστυνομικούς λέγοντας: «Δεν μπορεί μία διμοιρία να φέρει δύο κατηγορούμενους; Πρέπει να έρθουν εδώ, Τι σημαίνει δεν μπορούν να περάσουν;».

Εν μέσω προπηλακισμών από τα παρακρατικά σκυλιά αριστερίστικων συμμοριών, οι κατηγορούμενοι μεταφέρθηκαν εν τέλει στην αίθουσα του δικαστηρίου, με την αστυνομία απαθή και αδιάφορη, κατόπιν βεβαίως, άνωθεν εντολών.

Καμία προσαγωγή, πόσο μάλλον σύλληψη, δεν υπήρξε από μέρους της αστυνομίας του Δένδια. Κανένας λακές της δημοσιογραφίας δεν στηλίτευσε τις συνθήκες της δίκης. Κανένας ψευτοδημοκράτης των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου δεν φρόντισε να καταδικάσει την επίθεση των συμμοριτών σε βάρος κατηγορουμένων, με την ανοχή της αστυνομίας.

Κράτος και παρακράτος έχουν μετατρέψει την Πατρίδα μας σε Βόρεια Κορέα της Ευρώπης. Αυτό είναι το μοναδικό «επίτευγμα» της ψοφοδεξιάς Νέας Δημοκρατίας του Σαμαρά.

Αν είχε πειραχτεί και τρίχα έστω ενός αριστερού, άπαντες θα γάβγιζαν λυσσασμένα, από κανάλια μέχρι υπουργούς της Χούντας που θα έβγαζαν πύρινες ανακοινώσεις για την «προστασία των δημοκρατικών θεσμών». Στην προκειμένη περίπτωση όπου οι αριστερίστικες συμμορίες υποκαθιστούν τόσο την αστυνομία όσο και την δικαστική εξουσία, οι «δημοκράτες» σιωπούν εκκωφαντικά.

Βλέπετε η βία και τρομοκρατία της αριστεράς φέρει σφραγίδα κρατική!