Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ: ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ – ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΦΕΥΓΕΙ!


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μπροστά στη λάμψη του Ήρωα που φωτίζει τον Αγώνα κάθε μιαρή και γλοιώδη προδοτική παρουσία μένει για πάντα στη σκιά και χάνεται στο βόθρο της Ιστορίας


Μετά από 4,5 μήνες αδιάκοπης μάχης με το θάνατο, εξήλθε νικητής από το Νοσοκομείο «Γεννηματάς» ο 29χρονος ΗΡΩΑΣ της εθνικής ιδέας Αλέξανδρος Γέροντας, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά στην αιματηρή τρομοκρατική επίθεση παρακρατικών σκουληκιών στα γραφεία του Κινήματος στο Ν. Ηράκλειο.

Ο Αλέξανδρος Γέροντας, ο οποίος δε δείλιασε ούτε για μια στιγμή, βρίσκεται τώρα στο σπίτι του όπου αναρρώνει και πολύ σύντομα θα είναι και πάλι κοντά μας. Αυτός άλλωστε είναι και ο διακαής του πόθος… Την ίδια ώρα που .... επέστρεφε ο ΗΡΩΑΣ Α. Γέροντας, έφευγε ο προδότης Ιούδας Αλεξόπουλος. Έτσι το ’φερε η μοίρα!

Ο ΗΡΩΑΣ Αλέξανδρος Γέροντας, ήταν ένας από τους χιλιάδες εθελοντές του Κινήματος. Προσέφερε στην Χρυσή Αυγή τα πάντα. Ακόμα και το τιμημένο αίμα του! Ο Ιούδας Αλεξόπουλος δεν προσέφερε τίποτα. Αντίθετα, η Χρυσή Αυγή του προσέφερε τα πάντα. Και να η ανταπόδοση: προδοσία! Τιμή στον ΗΡΩΑ – καταισχύνη για τον προδότη!

Paspartoy