Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Καινούρια παραδοχή από τον «ΔΟΛ» για τον πολιτικό χαρακτήρα της δίωξης κατά της Χρυσής Αυγής


Στα «Νέα» της Πέμπτης και σε άρθρο με τίτλο «’Όταν η Δεξιά ξηλώνει το πουλόβερ της Άκρας Δεξιάς» ο συντάκτης της εφημερίδας Δημήτρης Μητρόπουλος γράφει, μεταξύ άλλων, τα εξής:


«Το Μαξίμου - από όπου περνούν συχνά πυκνά για συσκέψεις που δεν ανακοινώνονται κάποιοι επιλεγμένοι μεγαλοϋπουργοί και θεσμικοί παράγοντες – έχει από πέρυσι τέτοια εποχή αν όχι σχέδιο, πάντως την πρόθεση να ανακτήσει τα χαμένα δεξιά εδάφη. Με τη ΧΑ υπήρξε για ένα διάστημα αμφιταλάντευση – φοβούνταν ότι η νομική αντιμετώπιση θα συσπειρώσει τη βάση της και θα αποχωρίσει για πάντα από τη ΝΔ. Τελικά επέλεξαν τη δικαστική οδό – κάτι που έδωσε μεγάλη αξιοπιστία στην κυβέρνηση στο εξωτερικό. Δεν είναι τυχαίο το διθυραμβικό κομμάτι για τις ανακρίτριες στην «Γκάρντιαν», που έχει ανταποκρίτρια που βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και τριάντα χρόνια, άρα ξέρει πρόσωπα και πράγματα. Η προσέγγιση σε ό,τι αφορά το κόμμα Μιχαλολιάκου είναι ολιστική και μη αναστρέψιμη».

 Το προφανές συμπέρασμα από το κείμενο αυτό είναι ότι αποδεικνύεται, για μια ακόμη φορά, ο ξεκάθαρα πολιτικός χαρακτήρας της δίωξης κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ο Μητρόπουλος είναι αυτός, ο οποίος σε άλλο πρόσφατο άρθρο του είχε κυνικά ομολογήσει, ότι «χρειάζονται, βέβαια, κάποια νομικά ακροβατικά – όπως χρειάστηκαν και τον περασμένο Σεπτέμβριο – αλλά το ζητούν επίμονα και οι ξένοι. Κοινώς, Βερολίνο και Βρυξέλλες δεν θέλουν μόλυνση του Ευρωκοινοβουλίου από εκλεγμένους ευρωβουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ».

 Και τότε και τώρα, ο δημοσιογράφος παραδέχεται πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα όχι φυσικά για έκνομες ενέργειες και εγκληματική δράση, αλλά επειδή η ΝΔ τρέμει την εκλογική συντριβή και έχει «την πρόθεση να ανακτήσει τα χαμένα δεξιά εδάφη». Ακόμα και οι «ύμνοι» της γνωστής ανθελληνικής φυλλάδας «Γκάρντιαν» για τις δύο ανακρίτριες, πέρα του γεγονότος ότι αποτελούν ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά ζητήματα ενός ξένου κράτους, είναι φανερό ότι κινούνται ακριβώς πάνω στη βάση της εξυπηρέτησης των συμφερόντων των διεθνών τοκογλύφων, οι οποίοι ενοχλούνται σφόδρα από την εντελώς ανεξάρτητη και μη ελεγχόμενη απ’ αυτούς ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους, λοιπόν, η προδοτική κυβέρνηση Σαμαρά επιχειρεί την εξόντωση του βασικού πολιτικού της αντιπάλου. Μόνο που το τέλος αυτής της Ιστορίας θα γραφεί πολύ διαφορετικά απ’ ό,τι περιμένουν οι ντόπιοι υποτακτικοί των ξένων κέντρων εξουσίας.

Γιώργος Μάστορας