Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΑΤΣΟΥ


Στις 21-3-2014 στα κατάμεστα από κόσμο γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον συναγωνιστή και υποψήφιο Δήμαρχο Κηφισιάς Ιωάννη Καπάτσο ο οποίος θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου της Ελληνικής Αυγής στον τεράστιο αυτό δήμο .
Ο συναγωνιστής ανέλυσε τους στόχους της παράταξης για τον Δήμο καθώς και τον ύπουλο πόλεμο που δέχεται ήδη από την επικρατούσα δημοτική παράταξη, η οποία στο πρόσωπο του καθώς και στην δύναμη του Εθνικιστικού κινήματος βλέπει έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, τον οποίον προσπαθεί με θεμιτά και αθέμιτα μέσα να παροπλίσει.

Ο συναγωνιστής Καπάτσος, επικέντρωσε στην τεράστια ανάγκη να πλαισιωθεί με άξιους συναγωνιστές και συναγωνίστριες το ψηφοδέλτιο των δημοτικών συμβούλων , προκειμένου να καλυφθούν οι απαιτούμενοι αριθμοί και να κλείσουν έτσι τα στόματα των Κασσάνδρων που διαδίδουν ανυπόστατα ψεύδη, περί μη συμμετοχής στις εκλογές. Η παρουσία σε τηλεοπτικές εκπομπές θα είναι συνεχής, όπου αυτό είναι εφικτό, ώστε να γίνει δυνατόν να ακουστούν οι θέσεις και τα επιχειρήματα της Ελληνικής Αυγής όσον αφορά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει σε όλα τα μέτωπα ο δήμος ενώ επίκειται και η παρουσίαση των υποψηφίων σε κεντρικότατο ξενοδοχείο της Κηφισιάς, εντός των επομένων ημερών !!!

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Χρήστος Φραγκάκης ο οποίος έκανε μια ενδελεχή πολιτική ενημέρωση πάνω στις τελευταίες εξελίξεις, εγχώριες και διεθνείς και τονίζοντας ότι οι Έλληνες Εθνικιστές δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν απέναντι σε ένα σύστημα εξουσίας που παραπαίει και προσπαθεί με φτηνά κόλπα παροχών σε ψίχουλα , να κοροϊδέψει και να υφαρπάξει κάποιες ψήφους αφελών….

Την εκδήλωση , τίμησαν με την παρουσία τους οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες συναγωνιστές Βορείου και Ανατολικού τομέα Αττικής, Ανδρέας Φωτόπουλος και Ευγενία Χρήστου.