Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Επιστολή αριστερού: “Ως κομμουνιστής αρνούμαι να σιωπήσω εμπρός στην κατάφωρη αδικία κατά της Χρυσής Αυγής”


Η καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και η υποκρισία της ”αριστεράς”

Το καθεστώς της χούντας του μνημονίου έχει παραβιάσει και τσαλαπατήσει κάθε έννοια του Συντάγματος.
Εθνική και Λαϊκή κυριαρχία έχουν καταλυθεί προς τέρψιν των κατακτητών δανειστών. Fast track διαδικασίες νομοθετικών διαταγμάτων και ψήφιση εξοντωτικών για τους Έλληνες μέτρων. Βία και τρομοκρατία από τους πραιτοριανούς σε κάθε λαϊκή αντίδραση αλλά και μέσω των Μ.Μ. Εξαπάτησης. Αλλά ακόμα και αυτά που συμβαίνουν από το 2010 και μετά ωχριούν μπροστά στη συνταγματική και διεθνής παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που υφίστανται οι βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Το τεκμήριο της αθωότητας καταπατείται. Εφαρμόζεται συλλογική ευθύνη, υπουργοί παρεμβαίνουν και πιέζουν δικαστικούς να αποφασίσουν κατά το συμφέρον τους, στερείται το δικαίωμα της ψήφου από εκλεγμένους αντιπροσώπους του Λαού, ξένα κέντρα εξουσίας παρεμβαίνουν και απαιτούν την απαγόρευση κόμματος, εκβιασμοί και απειλές προφυλάκισης πραγματοποιούνται από επίορκους δικαστικούς σε πολίτες για να ψευδομαρτυρήσουν. Και το σημαντικότερο όλων: Ποινικοποιείται η παρουσία σε ομιλίες και εκδηλώσεις ακόμα και η κατοχή βιβλίων. Ποινικοποιούνται οι ιδέες ασχέτως αν διαφωνούμε μαζί τους.

Αν για τη συνταγματική εκτροπή που συντελείται με τα μνημόνια και την ισοπέδωση των εργασιακών σχέσεων τα κόμματα της ”αριστεράς” αντέδρασαν, έστω υποτονικά και υποκριτικά, για τη περίπτωση της εκτροπής στη περίπτωση της Χ.Α εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις στελεχών οι ψευτο-αγωνιστές για τα ανθρώπινα δικαιώματα σιωπούν εκκωφαντικά. Οι λαλίστατοι σε περιπτώσεις καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μεταναστών, όπως και οι σχετικές ΜΚΟ, εδώ δεν βγάζουν άχνα. Θα περίμενε κανείς οι άνθρωποι που ανήκουν σε ένα χώρο που έχει υποστεί παρόμοιες διώξεις στο παρελθόν να αντιδράσουν αντιλαμβανόμενοι τη συνέχεια. Γιατί σήμερα διώκονται παράνομα οι χρυσαυγίτες, αύριο κάθε ”ανυπάκουος” πολίτης.

Ζούμε τον απόλυτο Φασισμό. Ως κομμουνιστής αρνούμαι να σιωπήσω. Με τη Χ.Α μπορεί να διαφωνώ ιδεολογικά. Αλλά οι διώξεις αυτές του κατοχικού καθεστώτος που προκαλούν αηδία. Όπως και οι στάση των βαστάζων του, που ασελγούν με τη στάση τους πάνω στους αριστερούς αγωνιστές που διώχθηκαν με παρόμοιο τρόπο από τη Δεξιά τις προηγούμενες δεκαετίες.

Στέκομαι αλληλέγγυος στον αγώνα για το ανθρώπινο δικαίωμα κάθε ενός να εκφράζεται ελεύθερα και να πολιτεύεται όπως είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη. Μόνο ο Ελληνικός Λαός μπορεί να στερήσει το δικαίωμα να τον εκπροσωπεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ή το ΚΚΕ.

Κάτω οι φασίστες γενοκτόνοι του Ελληνικού Λαού
Κάτω οι υποκριτές διασπαστές της εργατικής τάξης
Ζήτω η Ελευθερία
Ζήτω η άμεση Δημοκρατία
Ζήτω η Αντίσταση ενάντια στους ξένους κατακτητές και τους ντόπιους τσάτσους τους

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ