Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Θράσος Γεωργιάδη: Είμαστε ήρωες όσοι ψηφίσαμε το μνημόνιο!


Συνεχίζει την προκλητική του συμπεριφορά απέναντι στον Ελληνικό Λαό ο Σπύρος-Άδωνις Γεωργιάδης , ο επονομαζόμενος και ως «μπουμπούκος» από τη σύζυγό του. Ενώ πριν από μερικές εβδομάδες είχε δηλώσει ότι το μνημόνιο όντως ήταν καταστροφή,
αλλά το ψήφισε γνωρίζοντας ότι οι συνέπειές του θα ήταν οδυνηρές για την Πατρίδα και το Λαό, σε νέα τηλεοπτική συνέντευξη το πρωί της Πέμπτης υποστήριξε ότι η ψήφιση του μνημονίου και των μέτρων που το συνοδεύουν συνιστά ηρωική πράξη!

«Εμείς που ψηφίσαμε “ναι” κρατήσαμε την Ελλάδα στο ευρώ. Ηρωισμός είναι το “ναι” και όχι το “όχι”», είπε συγκεκριμένα ο Γεωργιάδης δείχνοντας και το πόσο σταθερός είναι στις απόψεις του. Συνεχίζοντας τον πακτωλό ψευδών ειδήσεων ο «μπουμπούκος» είπε ότι «δεν είμαστε παιδάκια, είμαστε βουλευτές. Ο Σαμαράς κατάφερε σε ένα μήνα να βγούμε στις αγορές. Βγαίνουμε από το μνημόνιο, ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του».

Προκλητικά ψεύτης ο υπουργός Υγείας θεωρεί ότι είναι δυνατόν να ξεγελάσει τον κόσμο με τέτοιου είδους μυθεύματα. Για δύο μήνες ακόμη μπορεί να παραμυθιάζει τους Έλληνες και να νομίζει ότι μπορεί να τους πείσει. Μετά, ας ψάχνει δικαιολογίες για την εκλογική συντριβή του κόμματος, το οποίο αυτή τη στιγμή τον φιλοξενεί και μετά ας κάνει διερεύνηση για την επόμενη κομματική του στέγη, αν φυσικά μπορεί να γίνει δεκτός κάπου με τόσο κραυγαλέες και λαομίσητες απόψεις.

Γιώργος Μάστορας