Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Σε πανικό η βολεμένη Βούλτεψη καθυβρίζει τον Ελληνικό Λαό


Όταν η απελπισία και η απόγνωση της ψοφοδεξιάς, εξαιτίας της εκρηκτικής δημοσκοπικής ανόδου της Χρυσής Αυγής, μετατρέπεται σε παράκρουση και ακολούθως σε βαθιά κατάθλιψη, τότε είναι απολαυστικό -τουλάχιστον- να επιχειρεί κάποιος να κατανοήσει την αρθρογραφία της Σοφίας Βούλτεψη.


Πολύ περισσότερο διασκεδαστικό όμως, είναι την ίδια περίοδο κατά την οποία η οργή του Λαού μας έχει βαρέσει κόκκινο κατά της Χούντας του Μνημονίου, να προσπαθεί απεγνωσμένα η συγκεκριμένη βουλευτής τη ΝΔ να στρέψει το μίσος των Ελλήνων κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Είναι όμως τέτοια η τρικυμία στο κρανίο της δύσμοιρης βουλευτού, ώστε να αποκαλύπτει το πραγματικό της πρόσωπο, καθυβρίζοντας τους Έλληνες.

Το άρθρο του στελέχους της εγκληματικής συμμορίας ΝΔ και πρώην «έγκριτης» -και αντικειμενικής βεβαίως- δημοσιογράφου δεν χρήζει καμίας ιδιαίτερης ανάλυσης. Πρόκειται για ένα συνονθύλευμα αβάσιμων συμπερασμάτων επί στημένων μάλιστα δημοσκοπήσεων, το οποίο αποδεικνύει περίτρανα τον κατήφορο της δήθεν αντικειμενικής δημοσιογραφίας, η οποία εξαπατά τον Λαό και κατόπιν συμπαρατάσσεται με τους πολιτικούς απατεώνες και υπεύθυνους της εξαθλίωσης και των μύριων δεινών των Ελλήνων.

 Εκείνο το οποίο όμως, προκαλεί το δημόσιο αίσθημα και καταδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο οι αχυράνθρωποι της ΝΔ αντιμετωπίζουν τον Ελληνικό Λαό, είναι μια φράση που χρησιμοποιεί και είναι ενδεικτική της «φιλελεύθερης» αθλιότητας. Γράφει η με ύφος... Αντουανέτας η Βούλτεψη: «γιατί αυτές οι πρώτες μετρήσεις δείχνουν πως βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ακραία φαινόμενα απώλειας συγκρότησης»!

 «Απώλεια συγκρότησης» λοιπόν για την Βούλτεψη, το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα των Ελλήνων να κάνουν ελεύθερα τις πολιτικές τους επιλογές. Μέτρο της συγκρότησης για την Βούλτεψη, την κομματική της συμμορία και τους δημοσιογραφικούς της λακέδες είναι η στήριξη της πολιτικής απατεωνιάς, της μίζας, της διαφθοράς και της συνταγματικής εκτροπής. Καθώς φαίνεται, η περιφρονητική γραμμή Πρετεντέρη περί «λαουτζίκου», δεν ήταν προσωπική επιλογή αλλά κατεύθυνση η οποία έχει αποφασιστεί από κοινού από τους κλέφτες της αντεθνικής Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά.

Με πολύ απλά λόγια, η πρώην δημοσιογράφος και νυν βουλευτής της αντεθνικής Χούντας του Μνημονίου, χρησιμοποιεί απαξιωτικούς έως υβριστικούς χαρακτηρισμούς για τον Ελληνικό Λαό, επειδή στηρίζει ολόθερμα το δίκαιο Αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

Το θράσος της ψοφοδεούς και πατριδοκάπηλης ΝΔ και των απολογητών-βουλευτών της θα πληρωθεί κατά πως πρέπει από τον Ελληνικό Λαό στις εκλογές του Μαΐου. Μέχρι τότε η Βούλτεψη και η κάθε Βούλτεψη της ΝΔ, θα μπορεί να προβάλλει το άθλιο πρόσωπο της αντιλαϊκής ψοφοδεξιάς.