Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Θρασύτητα! Το ΚΚΕ προπαγανδίζει τις θέσεις του ομίλου Λάτση, αλλά θεωρεί ως «μεγάλο κεφάλαιο» τη Χρυσή Αυγή…


Στο έντυπο έκτρωμα που ονομάζεται «(β)ριζοσπάστης» γράφηκε χθες το παρακάτω κείμενο:

«Τα φασιστικά κατακάθια της Χρυσής Αυγής τόλμησαν χθες στη Βουλή να πιάσουν στο στόμα τους το ΚΚΕ. Τι είπε, λοιπόν, ο βουλευτής τους Αν. Γρέγος κατά τη συζήτηση για το Μεταναστευτικό Κώδικα; Θαυμάστε: “Ακούμε και το εξής τραγελαφικό, το ΚΚΕ να υπερασπίζεται τον Έλληνα εργάτη.
Καμία σχέση το ΚΚΕ με τους εργαζόμενους! Είναι απέναντι στους εργαζόμενους, διότι, όπως ξέρετε πολύ καλά – και θέλω να το πω αυτό εδώ και καιρό – το ΚΚΕ στηρίζει τον λαθρομετανάστη”. Πήρε άμεσα την απάντησή του από τον βουλευτή του ΚΚΕ Σπύρο Χαλβατζή: “Η ΧΑ υποστηρίζει την ναζιστική ιδεολογία, υμνεί τον Χίτλερ και τα SS. Αυτή καθεαυτή η ιδεολογική της κατεύθυνση στρέφεται ενάντια στους εργαζόμενους, στο λαό. Η ΧΑ αποτελεί το μακρύ χέρι του μεγάλου κεφαλαίου. Υποστηρίζει και υποστηρίζεται από τους εφοπλιστές και μεγαλοεπιχειρηματίες. Οι πρόγονοί τους οι ναζί στη Γερμανία στήριξαν και στηρίχτηκαν από μεγάλα βιομηχανικά συγκροτήματα “Κρουπς”, “Ζίμενς”, “Tελεφούνκεν” και όλους τους επιχειρηματίες. Η επίθεση της ΧΑ ενάντια στο ΚΚΕ είναι η φυσιολογική της στάση. Το εργατικό, λαϊκό κίνημα απομονώνει και θα απομονώσει πιο αποφασιστικά, πιο αποτελεσματικά την εγκληματική δράση της ΧΑ. Το ΚΚΕ θα πρωτοστατήσει σε αυτό τον αγώνα για την πλήρη απομόνωση και για την πολιτική εξαφάνιση της ΧΑ”.»

Αντιστρέφοντας τους ρόλους τους απαντούμε ότι τα κατακάθια, οι αργόσχολοι, οι αργόμισθοι και τα ευτραφή παιδιά του κομματικού σωλήνα του ΚΚΕ είχαν το θράσος και την αναίδεια να πιάσουν στο βρώμικο στόμα τους την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Οι προβοκάτορες της Εργασίας, οι εχθροί του Έλληνα Εργαζόμενου, οι «προστάτες» των λαθρομεταναστών μαθημένοι στη μακρόχρονη ιστορία τους στα ψέματα και τη συκοφαντία, επιτέθηκαν στο Εθνικό και Λαϊκό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Οι νοσταλγοί της κολεκτιβοποίησης, του σταλινισμού και της μετατροπής του Εργάτη σε υποχείριο της σοβιετικής νομενκλατούρας είχαν την απύθμενη αλητεία να γυρίσουν την Ιστορία 80 χρόνια πίσω και να την βιάσουν, όπως άλλωστε σε μόνιμη βάση κάνουν.

 Όσο για το «μεγάλο κεφάλαιο», το οποίο υποτίθεται ότι πολεμούν, το όνομα Γερμανός τους λέει τίποτε; Εμείς, πάντως, δε δημοσιεύσαμε πληρωμένη διαφήμιση από τον όμιλο Λάτση για να προπαγανδίσουμε τις θέσεις του, όπως έκανε η φυλλάδα του ΚΚΕ την Πέμπτη 11 Μαρτίου.

«Δικαίωμά» σας να πουλάτε κάθε ίχνος ιδεολογικής αξιοπρέπειας για μερικά φράγκα παραπάνω, αλλά μην περνάτε όλο τον κόσμο για ηλίθιους. Βγάλτε, λοιπόν, το σκασμό και εκμεταλλευτείτε τη θέση σας ως «αριστερό προφυλακτήρα» του συστήματος. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο Πρετεντέρης να σας ξανασυγχαρεί για τη «σωστή κοινοβουλευτική σας στάση», όπως έκανε το 2008…

Γιώργος Μάστορας