Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Πανηγυρίζουν οι μνημονιακοί για την παράνομη - «κολοβή» Βουλή


Αυτό που σημειώναμε από την απαρχή των πολιτικών διώξεων εναντίον της Χρυσής Αυγής, ότι το σχέδιο της συγκυβέρνησης του μνημονίου είναι να περνάει τα επαίσχυντα μέτρα εναντίον του Ελληνικού Λαού, διώκοντας τις φωνές της Αλήθειας, πλέον το ομολογούν ευθέως και οι προσκείμενοι στην συγκυβέρνηση.
Δεν είναι πλέον κοινό μυστικό που σιγοψιθυρίζεται στα γραφεία του Μαξίμου, αλλά κοινώς πανθομολογούμενη αλήθεια, ότι η κυβέρνηση σε αγαστή συνεργασία με κύκλους επιόρκων κάνουν πολιτική μέσω των δικαστικών γραφείων.

Παραθέτουμε απόσπασμα από το σχετικό ρεπορτάζ του προσκείμενου στη ΝΔ, newpost: «Με τους 6 βουλευτές της Χρυσής Αυγής στη... φυλακή, η κυβέρνηση έχει τη δυνατότητα να περάσει το κρίσιμο νομοσχέδιο ακόμη και με 148 ψήφους, ενδεχομένως και λιγότερες αν από την ψηφοφορία υπάρχουν απουσίες από την πλευρά της αντιπολίτευσης ή δεν τηρήσουν όλα τα εκτός κυβέρνησης κόμματα κοινή αρνητική στάση».

Η κυβέρνηση έχει λάβει τις αποφάσεις της και τις έχει διαβιβάσει στην, υποτελή της, δικαστική εξουσία ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα πρέπει να μην έχουν δικαίωμα ψήφου. Έτσι αναλόγως με τις πληροφορίες που θα έχουν από τα εσωκομματικά τους, θα προβούν σε ανάλογες προφυλακίσεις, προκειμένου να «ρυθμίσουν» το εν λόγω ζήτημα.

Αυτή τη στιγμή η κυβερνητική πλειοψηφία ανέρχεται σε 153 βουλευτές. Αν έχουν πληροφορίες για πιθανές καταψηφίσεις από 5 (π.χ.) βουλευτές τότε θα «φτιάξουν» μαζί με τους επίορκους δικαστικούς μία βουλή των 288 (π.χ.), προκειμένου να απαιτούνται 145 ψήφοι για να περάσει το νομοσχέδιο. Με κατώτατο όριο την βουλή των 283, όπου απαιτούνται 142 βουλευτές για να περάσει ένα νομοσχέδιο, η συγκυβέρνηση του μνημονίου, καταπατώντας την λαϊκή κυριαρχία, επιβάλλει την βούληση των ξένων εναντίον του Ελληνικού Λαού.

Επειδή οι ταγοί του καθεστώτος και οι ρουφιάνοι του στους δημοσιογραφικούς θώκους έχουν «ανοίξει» την συζήτηση περί «αντικατάστασης» των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ας παραθέσουμε μερικά μόνο από τα νομικά (και όχι μόνο) επιχειρήματα που διαλύουν την «λογική» τους.

1) Ο Λαός επέλεξε την Χρυσή Αυγή και κάποιους συγκεκριμένους ανθρώπους, προκειμένου να τους εκπροσωπήσουν. Όσο, λοιπόν, ένας συγκεκριμένος άνθρωπος παραμένει εντός του κόμματος και δεν έχει προδώσει την βασική εντολή του Ελληνικού Λαού, κανείς δεν δύναται να τον «αλλάξει», αφού αυτό θα ήταν κατάφορη παραβίαση της λαϊκής κυριαρχίας, πάνω στην οποία εδράζεται η δημοκρατία μας.

 2) Με βάση τα κείμενα - όνειδος για το νομικό πολιτισμό μας, που έχουν συντάξει οι ανακρίτριες, οποιοσδήποτε βρεθεί στα έδρανα της Βουλής, ως βουλευτής της Χρυσής Αυγής, είναι κατηγορούμενος, αφού «ως Βουλευτής του κόμματος γνώριζε την επιδιωκόμενη διάπραξη αξιόποινων πράξεων από μέλη, στελέχη και οπαδούς».Το παρατεθέν απόσπασμα που θυμίζει «άλλες» σταλινικές εποχές, εφαρμογής της συλλογικής ευθύνης, προέρχεται από κείμενο των ανακριτριών προς τη Βουλή. Συνεπώς ακόμα και αν η Χρυσή Αυγή παραβίαζε την λαϊκή κυριαρχία αντικαθιστώντας τους βουλευτές της, το μόνο που θα κατάφερνε θα ήταν η κλήση τους από την ανακρίτρια και την άρση της ασυλίας τους, πριν ακόμα ορκιστούν. Η «κολοβή» Βουλή θα παραμείνει έτσι και αλλιώς «με εντολή Σαμαρά».

 3) Η Χρυσή Αυγή σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να νομιμοποιήσει τις παράνομες πολιτικές διώξεις εναντίον της, κινούμενη με βάση τις παραγγελίες - εντολές των ξένων, που μετουσιώνονται σε κυβερνητικές παρεμβάσεις και εισαγγελικές ενέργειες. Αυτό που πρόσταξε με την ψήφο του ο Ελληνικός Λαός δεν μπορεί να αναστραφεί με τις μεθοδεύσεις λαμογιών και επιόρκων.