Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος στην “Κυριακάτικη Δημοκρατία”: Μας αποκαλούν φασίστες οι δωσίλογοι της εποχής!


Η σημερινή εφημερίδα "Δημοκρατία" φιλοξενεί δισέλιδη συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, με την οποία απαντά σε όλα τα ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας.


Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής ενδεικτικά αναφέρει:

- Από τις ευρωεκλογές η Χρυσή Αυγή θα βγει νικήτρια και η ΝΔ θα καταρρεύσει. Στην κατάρρευσή της αυτή την οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια ο πραγματικός κυβερνήτης της χώρας που είναι ο Βενιζέλος.

- Εάν παράνομα και αντισυνταγματικά απαγορεύσουν τη συμμετοχή της Χρυσής Αυγής, θα μπορούσε να είναι πράγματι η Εθνική Αυγή ή άλλο κόμμα. Το σίγουρο είναι ότι θα πάνε χρυσαυγίτες στην Ευρωβουλή ό,τι και να κάνουν!

 - Οι φημολογίες περί υπαρχηγών αποτελούν ευσεβή πόθο των πολιτικών μας αντιπάλων και χαλκεύτηκαν από τις μυστικές υπηρεσίες και τους ρουφιάνους των "νταβατζήδων" της διαπλοκής. Ο συναγωνιστής Κασιδιάρης απολαμβάνει της εμπιστοσύνης μου και φυσικά δεν είναι υπαρχηγός του κόμματός μας, αφού τέτοιος θεσμός δεν υπάρχει. Μόνο στην τερατώδη δικογραφία και στις καταθέσεις των ψευδομαρτύρων υπάρχουν υπαρχηγοί - και μάλιστα όχι ένας, τρεις!

- Από το κελί της φυλακής μου έχω τη δύναμη να σας δηλώνω ότι δεν διαθέτω ούτε αποκηρύξεις ούτε δηλώσεις μετανοίας.

- Οι παντελώς άγνωστοι μέχρι την εκλογή τους ως βουλευτές Αλεξόπουλος και Μπούκουρας δεν ανήκουν στις τάξεις μας. Ο Αλεξόπουλος μάλιστα είπε ότι δεν γνώριζε για την "εγκληματική δράση"! Είναι προφανές ότι, διακατεχόμενος από φόβο, προχώρησε σε μια συμπεριφορά που θυμίζει τις δηλώσεις μετανοίας που έκαναν οι κομμουνιστές στη δεκαετία του ΄50.

 - Το βράδυ της 25ης Μαΐου θα απαντήσει με την ψήφο του ο ελληνικός λαός στους συκοφάντες μας και θα μας αθωώσει πανηγυρικά!