Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Η ιδεολογία του φύλου


Η νέα θεωρητική κατασκευή του εργοστασίου της πολιτικής ορθότητας είναι η ιδεολογία του φύλου. Τι λέει η καινούργια θεωρία της πολιτικής ορθότητας; Πώς βιολογικό φύλο δεν υπάρχει. Άντρες και γυναίκες μοιάζουν μεταξύ τους. Το φύλο είναι μια κοινωνική κατασκευή. Το φύλο καθορίζεται από την κοινωνία και το οικογενειακό περιβάλλον.


Πρέπει να αφήνουμε τα παιδιά ελεύθερα να επιλέγουν το φύλο της αρεσκείας τους; Πρωτοπόρος δυστυχώς και σε αυτή την καινοτομία η Γαλλία, η οποία ετοιμάζεται να εισάγει την διδασκαλία της θεωρίας του φύλου στα σχολεία από τις πολύ μικρές τάξεις. Ήδη έχει ξεκινήσει ένα.... πιλοτικό πρόγραμμα διδασκαλίας που λέγεται Το Αλφαβητάρι της ισότητας, το οποίο διδάσκει τον σεβασμό στα δικαιώματα ομοφυλοφίλων και λοιπόν συμπαθών σεξουαλικών μειονοτήτων.

Όλες αυτές οι πολιτικές φυσικά δεν περνούν αναίμακτα. Ογκωδέστατες διαδηλώσεις εναντίον αυτού του νέου νόμου έχουν λάβει χώρα. Αυτές τις κινητοποιήσεις τα ΜΜΕ ανέλαβαν να τις δυσφημήσουν προβάλλοντάς τες σαν εκδηλώσεις μίσους. Αλήθεια όμως από πού προέρχεται το μίσος; Είναι φορείς του μίσους οι άνθρωποι που απλώς επιζητούν να συμβαδίσει η κοινωνία σύμφωνα με την φύση και την παράδοση;

Στην πραγματικότητα τις περισσότερες φορές, φορείς ρητορικής και πράξεων μίσους ,αποδεικνύονται οι οργανώσεις των ομοφυλοφίλων που κόπτονται για την ελευθερία και τα ατομικά δικαιώματα. Είναι πρωταθλητές στον νομικό ακτιβισμό με ειδικότητα να στήνουν δίκες εναντίον όσων εναντιώνονται στην επιβαλλόμενη ανωμαλία. Δεν διστάζουν να προχωρούν και παραπέρα καλώντας σε βιαιοπραγία εναντίον συντηρητικών πολιτών και θρησκευτικών εκδηλώσεων.

Στην χώρα μας πήραμε μια γεύση ομοφυλόφιλου ακτιβισμού όταν κατά τον εορτασμό των Θεοφανίων στον Πειραιά, μια ομάδα ομοφυλόφιλων ατόμων άρχισαν να φιλιούνται επιδεικτικά την ώρα της λειτουργίας, θέλοντας να εκφράσουν την αντίδρασή τους στον ομοφοβικό όπως χαρακτηρίζουν Μητροπολίτη Πειραιώς.

Τα ΜΜΕ κλείνουν τα μάτια τους σε όλα αυτά τα περιστατικά μαχητικής ομοφυλοφιλίας. Για τα ΜΜΕ η ρητορική και η πράξεις βίας αφορούν μόνο ως θύματα τους ομοφυλόφιλους και ποτέ ως θύτες. Αυτή η στάση είναι αναμενόμενη, γιατί ευνοούμενη της νέας τάξης είναι κάθε διαστροφή και κάθε μειονότητα. Ο ολοκληρωτισμός στην εποχή μας εμφανίζεται με μανδύα φιλελεύθερο. Η εκστρατεία για την ουδετεροποίηση του φύλου, η πολιτική τους ορθότητα κι ο δικαιωματισμός τους έρχεται σε αντίθεση με τις αξίες αυτού του τόπου.

antepithesi.gr