Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Απολαυστικό παραλήρημα της Κανέλλη για τον Τσίπρα


«Δύο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα». Η κλασική αυτή παροιμία ταιριάζει απόλυτα με τον… σκυλοκαυγά μεταξύ Λιάνας Κανέλλη και ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή ένα διαφημιστικό τρέιλερ για ντοκιμαντέρ, το οποίο αναφέρεται στην πολιτική διαδρομή του Αλέξη Τσίπρα.
Η Κανέλλη, παρουσιαζόμενη στην γνωστή εμετική εκπομπή του Πρετεντέρη, και ενώ το θέμα της ήταν η «μαύρη βία» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ άρχισε να ωρύεται στο γνώριμό της στυλ, το οποίο παραθέτει σε άτομα με… ειδικό χαρακτήρα, λέγοντας τα εξής, αναφερόμενη σε περιγραφές που διάβασε η ίδια γι αυτό το ντοκιμαντέρ:

 «…τον δείχνει να γελάει τάχα μου δήθεν από αμηχανία. Σε ολόκληρο ντοκιμαντέρ 75 λεπτά, πήρε το χαστούκι και γελάει. Και λέει ότι και εγώ επιτέθηκα πρώτη. Έτσι γράψανε. Ψάχνω ένα αντίγραφο και δεν το έχω βρει». «Εντάξει ας αφήσουν τον Κασιδιάρη να κάνει τον γελωτοποιό του Τσίπρα», συμπλήρωσε, για να διαπιστώσει ότι «αυτή είναι συμπεριφορά τσογλανιού. Όταν για το εγώ του γελά απέναντι σε φασιστική πρακτική, είναι τσογλάνι. Φέρω την πολιτική ευθύνη, να χαρακτηρίσω τσογλάνικη τη συμπεριφορά Τσίπρα στο ντοκιμαντέρ, όταν εγώ σηκώθηκα να υπερασπίσω τη συνάδελφο Δούρου».

Ως… ταύρος σε υαλοπωλείο η Κανέλλη έσκουζε λέγοντας ακατάληπτα πράγματα, με αυτοκρατορικό ύφος είπε στον γνωστό αντιπαθέστατο αντιχρυσαυγίτη της ΔΗΜΑΡ Ανδρέα Παπαδόπουλο «μη μιλάς» (και αυτός συνηθισμένος μάλλον από τις «παντόφλες» στην προσωπική του ζωή έσπευσε να σιωπήσει…), ενώ χαρακτήρισε τον Τσίπρα ως «τσογλάν boy», θέλοντας, προφανώς, να δώσει μια τουρκική νότα ανήμερα της Εθνικής επετείου.

Δεν χρωστούμε καμία καλή κουβέντα στο κακομαθημένο πλουσιόπαιδο των Βορείων Προαστίων που παριστάνει εκ του ασφαλούς τον κοινωνικό επαναστάτη. Όμως, αν όντως τελικά γέλασε ο Τσίπρας με την Κανέλλη δεν έκανε τίποτα διαφορετικό από την αντίδραση που είχαν οι περισσότεροι Έλληνες, οι οποίοι ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους εκείνο το περιστατικό απέναντι στο χυδαίο αυτό πλάσμα, το οποίο τραμπουκίζει συνεχώς λεκτικά είτε σφάζοντας είτε με σεξουαλικά υπονοούμενα, υβρίζει ασταμάτητα, προκαλεί τους συνομιλητές της και γενικά έχει μια αγωγή που παραπέμπει ευθέως στα χοιροστάσια.

Δεν μας ενδιαφέρει αν πράγματι ο Τσίπρας είναι «τσογλάν boy» και αν είναι σίγουρα δεν ισχύει επειδή το είπε η Κανέλλη. Πρέπει, όμως, επιτέλους να γίνει αντιληπτό ότι η συγκεκριμένη «κομμουνίστρια της Εκάλης» κάθε φορά που βγαίνει στον τηλεοπτικό φακό καταφέρνει να γίνεται αντιπαθής σε ολοένα και περισσότερους συμπατριώτες μας.

Και εν τέλει εάν το όλο θέ(α)μα χρήζει ιατρικής άποψης δεν είναι κάτι το οποίο θα αποφασίσουμε Εμείς…

Γιώργος Μάστορας