Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Κατακαημένε "δεξιέ" που ψήφισες ΝΔ για να σε κυβερνά το ΠΑΣΟΚ.... Το “σύστημα ΠΑΣΟΚ” κυβερνά, βολεύει τα “δικά μας παιδιά” και διεκδικεί Δήμους


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το Μάη είναι η στιγμή να δώσεις την απάντησή σου σε όλους αυτούς που σε χλεύασαν και σε κορόιδεψαν ακόμη μια φορά.


Το σύστημα ΠΑΣΟΚ, της Άννας Διαμαντοπούλου και του Χρήστου Πρωτόπαπα, όχι μόνο εξακολουθεί να κυβερνά αλλά, παράλληλα, και να διορίζει και να διεκδικεί δημαρχιακούς θώκους με βολέματα «ημετέρων»!

 Ο κύριος στα δεξιά είναι ο κύριος Παναγιώτης Μανούρης, διευθύνων σύμβουλος στο ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ και υποψήφιος δήμαρχος στη Νέα Ιωνία. Ο κύριος στα αριστερά είναι ο κ. Καναβός δημοτικός σύμβουλος της ΠΑΣΟΚικής παράταξης του κυρίου Μανούρη.

Ο κύριος Μανούρης διορίσθηκε στο ..... ΙΝΕΔΙΒΙΜ (τότε ΕΙΝ) από την κυρία Δαιμαντοπούλου με τις ευλογίες του κυρίου Πρωτόπαππα και ακόμη παραμένει.

Και όχι μόνο αυτό: Τα πάντα έχουν τακτοποιηθεί έτσι ώστε η θυγατέρα του κυρίου στα αριστερά, να διδάσκει μαθήματα Ελληνικών σε μετανάστες, όντας απλά πτυχιούχος ΤΕΙ σε μάλλον άσχετο αντικείμενο.

Τόσο απλά και αξιοκρατικά. Οι πληροφορίες μας λένε ότι η θυγατέρα Καναβού εισέπραξε για το «έργο» αυτό ποσό πάνω από 8.500 ευρώ από το Γενάρη ως και τον Απρίλη του 2013. …

Πασπαρτου