Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΦΥΣΣΑ – ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;


Προφυλακίστηκαν τρεις ακόμη συναγωνιστές, κατηγορούμενοι για συμμετοχή στη δολοφονία του Φύσσα, μετά από τις απολογίες τους στις δύο γνωστές «άτεγκτες» ανακρίτριες της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης».
Έτσι, για μια δολοφονία που διαπράχθηκε από ένα και μόνο άτομο, χωρίς τη βοήθεια άλλου, χωρίς να προκύπτει από πουθενά (και κυρίως από την κοινή λογική) η συμμετοχή κάποιου άλλου στο έγκλημα αυτό καθ’ αυτό και χωρίς να προκύπτει ότι κάποιοι είχαν μεταβεί στο σημείο με ανθρωποκτόνα πρόθεση, έχουν συνολικά προφυλακιστεί συνολικά δέκα χρυσαυγίτες ως συνεργοί! Σίγουρα, πρόκειται για αριθμό-ρεκόρ, σε υπόθεση δολοφονίας, στα ελληνικά χρονικά!

Γιατί η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» προφυλακίζει τόσους αγωνιστές; Προφανώς, με..... την πονηρή σκέψη, ότι κάποιος ή κάποιοι εξ’ αυτών θα λυγίσουν και προκειμένου να αποφυλακιστούν και να απαλλαγούν από τις κατηγορίες θα συνεργαστούν με τις «αρχές», λέγοντας το «ποίημα» που θα τους βάλουν να πουν! Και τι σημαίνει αυτή η προσμονή;

Ότι δεν υπάρχουν πραγματικά στοιχεία κατά του Κινήματος και κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν τεχνητά, για να δικαιολογήσουν έτσι τις πρωτοφανείς διώξεις της χουντάρας των διεφθαρμένων κατά της Χρυσής Αυγής!

Πασπαρτου