Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Αφού... διαλύεται από μόνη της η Χρυσή Αυγή, γιατί θέλουν να την διαλύσουν; Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Πλήθος τα δημοσιεύματα στις φυλλάδες, δημοσιεύματα με τίτλους πρωτοσέλιδους όπως: "Εμφύλιος στη μαύρη συμμορία", "Διαλύεται η Χρυσή Αυγή",
"Ξηλώνεται το πουλόβερ της συμμορίας" κλπ κλπ. Παράλληλα, με τα πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα των φυλλάδων της διαπλοκής και τα "ρεπορτάζ" στα δελτία "ειδήσεων" (Ο Θεός να τις κάνει "ειδήσεις"...), επαναλαμβάνονται τα ίδια ψεύδη, ψεύδη με προφανή σκοπό και σκοπιμότητα.

Κλείνουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής κραυγάζουν τα παπαγαλάκια της μνημονιακής χούντας, της συγκυβέρνησης Βενιζέλου-Σαμαρά, συγκυβέρνησης στην οποία τον πρώτο λόγο έχει αποδειχθεί πως έχει ο πέρα για πέρα και πολιτικά ετοιμοθάνατος Βενιζέλος.

 Στην πραγματικότητα ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ δεν κλείνουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, αλλά ανοίγουν συνεχώς νέα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Η Χρυσή Αυγή παρ΄όλους τους διωγμούς ευρίσκεται σε συνεχή άνοδο. Χαρακτηριστικό για το εάν κατόρθωσαν με τις φυλακές και τις διώξεις να "τελειώσουν" την Χρυσή Αυγή και το παρακάτω από την εφημερίδα "Δημοκρατία" δια χειρός του αρθρογράφου της κ. Μ. Κοττάκη: "...όσο η μητέρα παράταξη δείχνει τάσης μετακίνησης προς το επιτήδειο Κέντρο - τα παρτάλια του συστήματος - τόσο το ρήγμα στα δεξιά της Ν.Δ. θα βαθαίνει. Δείτε και τις αληθινές μετρήσεις: 188 στην κατάταξη το σάιτ της Χρυσής Αυγής στον μετρητή της Alexa στο ίντερνετ, 299 το συριζαίικο left.gr, 389 o Stoxos. Τα δεξιά, πλην Antinews καταποντίζονται. Λέει τουλάχιστον κάτι αυτό;"

Διαλύεται μας λένε η Χρυσή Αυγή και το ερώτημα που τίθεται είναι: Αφού διαλύεται, γιατί θέλουν να την διαλύσουν και να την θέσουν εκτός εκλογών;

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014