Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Κυβέρνηση τσίρκο: Διαλύουν τη βουλή για να προλάβουν... το αεροπλάνο!


Το ότι η θλιβερή μνημονιακή χούντα των Σαβαροβενιζέλων έχει ξεπεράσει κάθε όριο πρόκλησης και καταστρατήγησης των νόμων, είναι φανερό από τον τρόπο που αντιμετώπισε τη Χρυσή Αυγή εις ότι αφορά την περίφημη υπόθεση περί συμμετοχής και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.
Χωρίς κατηγορητήριο, χωρίς εγκλήματα, χωρίς καν να γίνουν άρσεις ασυλίας ή να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης, με «εντολή Σαμαρά» οι παραδικαστικές αρχές έστειλαν παράνομα στη φυλακή τους βουλευτές και τον Αρχηγό του Κινήματος.

Ασφαλώς αυτή η άνευ προηγουμένου συνταγματική εκτροπή έχει ξεκάθαρα πολιτικά κίνητρα αφού αυτή κρίνει το μέλλον της συγκυβέρνησης, που απειλείται από το λαϊκό εθνικιστικό κίνημα και τα συνεχώς αυξανόμενα ποσοστά που παρουσιάζει σε όλες τις δημοσκοπήσεις. Το γεγονός όμως ότι το κοινοβούλιο θα «διαλυόταν» για να προλάβουν οι «εθνοσωτήρες» μας την πτήση για να επιστρέψουν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, δε θα μπορούσε να το προβλέψει ούτε ο πιο προκλητικός νους.

Εδώ και τρεις ολόκληρες ημέρες η βουλή συνεδριάζει για το μείζον θέμα του μεταναστευτικού, ενός θέματος δηλαδή που αποτελεί για τη χώρα μας μια μεγάλη ανοιχτή εθνική και κοινωνική πληγή. Η λήξη της συνεδρίασης, όμως, ήταν το πιο ενδιαφέρον σημείο απ᾽ όλη τη διαδικασία. Τελικά η συγκυβέρνηση απέσυρε όλα τα άρθρα και τις τροπολογίες τις σχετικές με το νομοσχέδιο και διεξήγαγε ονομαστική ψηφοφορία για ένα άρθρο που αφορά... φορολογικές δηλώσεις και περιουσιακές καταστάσεις ιδιοκτητών ΜΜΕ!

Τέτοια είναι η σοβαρότητα του κοινοβουλίου που συζητά για τρεις ολόκληρες ημέρες για ένα θέμα και ψηφίζει για ένα άλλο. Αλλά ακόμα κι αυτό προκάλεσε δυσφορία στους βουλευτές που δεν άντεξαν την πίεση του χρόνου και ζήτησαν από τον προεδρεύοντα Μαρκογιαννάκη να συντομεύει την όλη διαδικασία γιατί διαφορετικά θα έχαναν... το αεροπλάνο!

Ολόκληρος ο ελληνικός λαός αντιμετωπίζει καθημερινά τον εφιάλτη της εγκληματικότητας των αλλοδαπών και της ανεργίας που προκαλείται από την κατάληψη θέσεων εργασίας από «ευπαθείς», αλλά τι να λένε όλα αυτά μπροστά στο άγχος του να χάσει ο βουλευτής την πτήση του; Αυτό είναι το ενδιαφέρον τους για τα προβλήματα του ελληνικού λαού.

Αλλά ας μην ανησυχούν, θα ξανάρθει η ώρα που όλοι οι φαύλοι θα βασανίσουν το μυαλό τους με την σκέψη του αεροπλάνου (ή του ελικοπτέρου)!