Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Αριστεροί τρομοκράτες ανέλαβαν την «προστασία» των Εξαρχείων - Απευθείας ανάθεση από τον Δένδια;


Η ξεφτίλα του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ, Δένδια, έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Δεν χρειάζεται κανείς να εντρυφήσει στην επικαιρότητα για να αντιληφθεί ότι μιλάμε για έναν υπουργό που έχει αφήσει ελεύθερους επικίνδυνους τρομοκράτες, έχει αποτύχει πλήρως στο έργο του,
αφού οι πολίτες είναι έρμαια της εγκληματικότητας και γενικώς για έναν υπουργό που έχει καταστεί περίγελος. Αρκεί να αναφέρουμε την «ορφανή» ρουκέτα που ουδέποτε αντιλήφθη ο Δένδιας, παρά μόνο όταν οι τρομοκράτες τον ειδοποίησαν για την ύπαρξη της.

Τώρα έχουμε ένα ακόμα περιστατικό… απείρου κάλλους, το οποίο αποδεικνύει ότι η ΝΔ είναι η μήτρα της τρομοκρατίας. Γνωρίζουμε όλοι ότι η περιοχή των Εξαρχείων έχει καταστεί εδώ και χρόνια «άβατο» και την «προστασία» (διάβαζε νταβατζιλίκι…) στην περιοχή την έχουν αναλάβει συμμορίες αναρχοαριστερών. Όλα αυτά ήταν γνωστά ευρέως στον Ελληνικό Λαό, όμως δεν υπήρχαν απτές αποδείξεις.

Τώρα, με τον Δένδια υπουργό, έχουμε και τις αποδείξει ότι το κράτος έχει αναθέσει την επισήμως την «προστασία» της περιοχής των Εξαρχείων σε ιδιώτες, ήτοι σε τρομοκράτες της αριστεράς, οπλισμένους με καλάσνικοφ, οι οποίοι παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους και δεν τους ακουμπάει κανείς, με «εντολή Σαμαρά».

Διαβάσαμε πριν λίγες ημέρες την απαγωγή – μυστήριο που έλαβε χώρα στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, στις 10:30 το βράδυ του Σαββάτου, οπλοφόροι με κουκούλες απήγαγαν δύο άτομα από την πλατεία Εξαρχείων. Όπως αναφέρει η «Εφημερίδα των Συντακτών», «παρ' ότι το περιστατικό συνέβη παρουσία αρκετού κόσμου, όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές κανείς δεν τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση για να το αναφέρει και ως το βράδυ της Κυριακής από την πλευρά της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης δηλωνόταν πως δεν γνώριζαν τίποτα.».

Δεν του έφτανε του Δένδια η ξεφτίλα να επιχειρούν αριστεροί οπλοφόροι στο κέντρο των Αθηνών ελεύθερα, ήρθε και η «ανάληψη ευθύνης» με ανάρτηση στον γνωστό παρακρατικό ιστότοπο. Η ανάρτηση έγραφε:

 «Το Σάββατο 22 Μάρτη στις 22.00 σύντροφοι του αναρχικού χώρου πραγματοποιήσαμε μια πολιτική παρέμβαση στην πλ. Εξαρχείων με ένα σαφέστατο μήνυμα και πολλαπλούς αποδέχτες. Από εδώ και στο εξής δεν θα γίνεται ανεκτή οποιαδήποτε εχθρική συμπεριφορά απέναντι στον πολιτικοποιημένο κόσμο της περιοχής, τους κατοίκους της, τους κινηματικούς χώρους και τα στέκια. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε την ιστορική περιοχή των Εξαρχείων έρμαιο στις κάθε λογής μαφίες και συμμορίες. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να παρακολουθούμε απαθείς προκλήσεις και εχθρικές συμπεριφορές απέναντι σε άτομα ή χώρους του κινήματος και κατοίκους των Εξαρχείων. Ο αριθμός των συντρόφων που συμμετείχαν αλλά και η ύπαρξη βαρύ οπλισμού χρησιμοποιήθηκε για την εμπέδωση του μηνύματος σε αποδέκτες που καταλαβαίνουν δυστυχώς μόνο με αυτό τον τρόπο, όπως επίσης και για την εξασφάλιση των εμπλεκόμενων αγωνιστών κατά την αποχώρηση τους. Τα Εξάρχεια ανήκουν στους αγωνιζόμενους και όχι στις μαφίες και τους ένστολους κρατικούς προστάτες τους».

Καθ’ ομολογία τους οι αριστεροί με βαρύ οπλισμό αναλαμβάνουν την «προστασία» των Εξαρχείων. Ουδείς τους ψάχνει, ουδείς ασχολείται με την υπόθεση. Βεβαίως, δεν αναμένουμε παραίτηση Δένδια, ως θα όφειλε αν είχε τσίπα, αφού ο συγκεκριμένος πολιτικάντης είναι ανάλγητος, πέρα από ανίκανος.