Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, μέσα από τα Κελιά της Τιμής - BINTEO


Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, παραχώρησε συνέντευξη μέσα από τα κελιά της Τιμής, η οποία προβλήθηκε στην εκπομπή του Στέφανου Χίου.


Ολόκληρη η συνέντευξη

- Τι ειπώθηκε στον Κορυδαλλό κατά την διάρκεια των επισκέψεων από την Ειδική Επιτροπή της Βουλής για την άρση της ασυλίας;

Θα ήθελα κατ' αρχήν να σας δηλώσω ότι όλη αυτή η διαδικασία δεν προβλέπεται από τον νόμο, είναι παράνομη και η παρουσία μου εκεί δεν την νομιμοποιεί. Υπήρξε αίτημα από την Βουλή των Ελλήνων να πάμε εμείς εκεί το οποίο προφανώς απερρίφθη. Ο πρόεδρος της επιτροπής κ. Μαρκογιαννάκης είπε ότι εμείς δεν το θέλαμε αυτό. Τον ενημέρωσα στο σημείο αυτό ότι έχουμε κάνει δύο φορές αίτηση για να είμαστε παρόντες, να ασκήσουμε τα βουλευτικά μας δικαιώματα που δεν μας έχουν αφαιρεθεί στις ψηφοφορίες της Βουλής και αυτό απερρίφθη από την Εισαγγελία των φυλακών και για τον λόγο αυτό έχουμε κάνει προσφυγή από τις 19 Δεκεμβρίου 2013 και επί τρείς ολόκληρους μήνες δεν έχουμε πάρει απάντηση. Και το πλέον ανατριχιαστικό. Ο κ. Μαρκογιαννάκης, αντιπρόεδρος της Βουλής, δεν γνώριζε - λέει - ότι έχουμε υποβάλλει τέτοιο αίτημα. Για να δείτε πως λειτουργεί το κράτος και πως βάναυσα καταπατούνται τα δικαιώματά μας.

 - Αληθεύει αυτό που γράφτηκε για την απάντηση που δώσατε για τις φυλακές;

Βεβαίως και αληθεύει. Η ουσία του διαλόγου είναι, καλωσήλθατε στον Κορυδαλλό και ενδεχομένως πάλι κάποιοι να έρθετε πολύ σύντομα με... πολλά αποσιωπητικά. Γιατί πιστεύω ότι αυτοί που έχουν υπογράψει εθνοκτόνα μνημόνια, αυτοί που έχουν εκχωρήσει εθνική κυριαρχία, αυτοί που έχουν καταλύσει το Σύνταγμα των Ελλήνων (όπως επικαλέστηκα την γνωμάτευση του καθηγητή Κασσιμάτη πάνω σε αυτό το θέμα), όλοι όσοι είναι ένοχοι γι' αυτά τα αδικήματα, εάν υπάρξει ποτέ πραγματική δικαιοσύνη στην Ελλάδα, ασφαλώς και τους περιμένει ο Κορυδαλλός.

 - Έχει ρυθμιστεί το θέμα να τελειώσει η ιστορία με την Χρυσή Αυγή μέχρι το τέλος Απριλίου, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία για τις εκλογές.

Βάλανε μια αστεία πρόσθετη κατηγορία, γιατί τέλη Μαρτίου λήγει το εξάμηνο (προφυλάκισης) οπότε θα ήταν υποχρεωμένοι να μας αποφυλακίσουν ή να αποφασίσουν για την συνέχιση της προφυλακίσεώς μας. Επεκτείνουν την προφυλάκιση μας με την νέα κατηγορία η οποία είναι για ένα κυνηγετικό όπλο. Πάνε τα οπλοστάσια, πάνε οι έρευνες σε υπόγεια μοναστηριών, αυτά χάθηκαν, χάθηκε το μαύρο χρήμα, χάθηκαν οι εφοπλιστές, και τώρα βρήκαν πέντε πιστόλια που υπήρχαν σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής που τα περισσότερα ήταν νόμιμα και 3 - 4 κυνηγετικά όπλα από τα οποία κάποια ήταν χωρίς άδεια. Θέλουν να τελειώσουν με την Χρυσή Αυγή. Όσο και να θέλουν να τελειώσουν με την Χρυσή Αυγή, δεν θα τελειώσει η Χρυσή Αυγή γιατί η Χρυσή Αυγή είναι μέσα στο λαό. Και στο σημείο αυτό να αναφερθώ στην ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Αλεξόπουλου, του παντελώς και πανελληνίως άγνωστου Αλεξόπουλου μέχρι την ημέρα που έγινε βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Και τη διαγραφή του Μπούκουρα ο οποίος από την πρώτη στιγμή που του απαγγέλθηκαν κατηγορίες είχε διαχωρίσει την θέση του στην Χρυσή Αυγή. Κρατήσαμε για ένα διάστημα ανοχή αλλά από εκεί και πέρα διάφορα βρώμικα κόλπα δεν μπορούσαμε να τα ανεχτούμε και τον διαγράψαμε.

- Ο εκπρόσωπος του κόμματος σας, στην εκπομπή της Δευτέρας μου έκανε μια πολύ σοβαρή καταγγελία ότι οι πληροφορίες και τα στοιχεία - εάν υπάρχουν στοιχεία - δείχνουν ότι ένα άτομο του υποκόσμου προσέφερε 500.000 ευρώ στον βουλευτή Κουκούτση για να φύγει από την Χρυσή Αυγή. Τα έχετε υπ' όψιν σας αυτά;

Τα έχω κι εγώ παρακολουθήσει. Οπωσδήποτε δεν είναι δυνατόν από την θέση την οποία βρίσκομαι να έχω πλήρη γνώση αυτών των θεμάτων. Το σίγουρο το οποίο ξέρω είναι ότι από το περιβάλλον Σαμαρά, το παρακράτος Σαμαρά το οποίο υπάρχει σήμερα στην χώρα μας και δρα μέσα σε μυστικές υπηρεσίες κλπ. φεύγουν πακέτα. Και όχι μόνο προς βουλευτές και προς στελέχη της Χρυσής Αυγής. Αλλά ότι και να κάνουν δεν θα μπορέσουν να μας λυγίσουν. Σας ενημερώνω ότι η Χρυσή Αυγή που λένε ότι διαλύεται, ότι δήθεν έχει γίνει εμφύλιος, ρωτήστε κάποιον άνθρωπο που είναι στα εσωτερικά της Χρυσής Αυγής για τα ονόματα Αλεξόπουλος - Μπούκουρας. Δεν είναι καν μέλη της Κεντρικής μας Επιτροπής. Έτυχε να βγουν βουλευτές σε δύο επαρχίες. Είναι βέβαιο ότι, ό, τι και να κάνουν το πρωί της 26ης Μαΐου η Χρυσή Αυγή θα έχει περισσότερους από 100 περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

- Από το περιβάλλον Σαμαρά έχετε τέτοια πληροφόρηση ότι φεύγουν πακέτα; Έχετε στοιχεία; Τα άρπαξε ο Αλεξόπουλος;

Δεν ξέρω, σίγουρα φοβήθηκε.

- Αυτός φοβήθηκε, ο άλλος;

Ο άλλος φοβήθηκε από την πρώτη στιγμή. Δεν το ξέραμε. Ο καθένας κρίνεται στην περίπτωση την δύσκολη. Αυτός ο άνθρωπος ήταν μέσα στην ανακρίτρια και έκλαιγε με λυγμούς. Δεν μπορεί να αντιπροσωπεύει την Χρυσή Αυγή ένα τέτοιο άτομο. Εμείς είμαστε όλοι περήφανοι.

- Υπάρχει ένα υποκείμενο - είπε ο Κασιδιάρης - που έδωσε 500.000 ευρώ στον Κουκούτση. Δεν μπορεί εσείς να μην ξέρετε τίποτα.

Το άκουσα. Από την θέση στην οποία βρίσκομαι δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω. Είναι προφανές. Να σας πω κάτι; Κάθε πράγμα στον καιρό του κι ο κολιός τον Αύγουστο. Και όσο πιο κοντά ερχόμαστε στις εκλογές τόσο πιο πολύ θα βγαίνουνε πράγματα. Έχουν σοβαρούς λόγους κάποιοι να φοβούνται. Όχι με επιθετικές ενέργειες. Να φοβούνται τις αποκαλύψεις.

- Άρα έχετε στοιχεία.

Είναι γνωστό στον ελληνικό λαό ότι έχει στηθεί ένα βρώμικο παρακράτος. Σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες έχουν μπει άνθρωποι της Πολιτικής Άνοιξης. Του περιβάλλοντος Σαμαρά και κάνουν βρώμικα παιχνίδια και με την δικαιοσύνη.

- Οι εφημερίδες της συμπολίτευσης λένε ότι η Χρυσή Αυγή έχει τελειώσει. Έχει διαλυθεί, κανένας δεν κατεβαίνει πια στα γραφεία γιατί φοβάται ότι θα συλληφθεί.

Μια μικρή βόλτα εάν έκανε κανείς στις 17 Μαρτίου στην Μάνη θα έβλεπε ποιος έχει τελειώσει και ποιος είναι ακόμα ζωντανός. Όταν το στεφάνι το δικό μου που κατέθεσε ο συναγωνιστής μου ο Κασιδιάρης έγινε αποδεκτό με επευφημίες και της Νέας Δημοκρατίας με γιούχα. Ας κάνετε μια βόλτα σε όλα μας τα γραφεία, τα οποία θα δείτε ότι είναι γεμάτα κόσμο. Η Χρυσή Αυγή δεν έχει τελειώσει, δεν μπορεί να την τελειώσει κανένας Σαμαράς όπως τέλειωσε την Πολιτική Άνοιξη θα τελειώσει και την Νέα Δημοκρατία. Το βράδυ της 25ης Μαΐου ο Σαμαράς θα έχει επιτύχει αυτό που δεν επέτυχε ως πρόεδρος της Πολιτικής Άνοιξης. Σαν πρόεδρος πλέον της Νέας Δημοκρατίας, να έχει διαλύσει την Νέα Δημοκρατία.