Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Εκλιπαρούν τα παπαγαλάκια της "πιάτσας Συγγρού" (Anteinews) να φυλακιστεί ο Ηλίας Κασιδιάρης και οι υπόλοιποι βουλευτές της Χρυσής Αυγής μήπως και σωθεί η ΝΔ...


Οι αμετανόητοι σαμαροφρουροί του antinews δεν περνά μέρα που να μην ξεσπαθώνουν κατά της Χρυσής Αυγής τις περισσότερες φορές με γελοίο και ταυτόχρονα χυδαίο τρόπο. Μέσα στα παραληρήματα τους όμως διακρίνονται και ορισμένα ψήγματα αλήθειας.


Προσφάτως λοιπόν οι διαδικτυακοί κονδυλοφόροι του Σαμαρά έγραψαν ένα άρθρο - ονείρωξη με τίτλο "Η ΝΔ μπορεί να θριαμβεύσει στις εκλογές" στο οποίο οριοθετούσαν τη βασική στρατηγική της ψοφοδεξιάς για να.... επιζήσει μέχρι τις επικείμενες εκλογές.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

"Πως όμως διαμορφώνεται σήμερα η πολιτική κατάσταση; Η τακτική Σαμαρά απέναντι στην Χρυσή Αυγή αρχίζει να ..... αποδίδει καρπούς. Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες κι εκεί δεν βλέπω να υπάρχουν και πολλοί. Καθημερινά το μόρφωμα του Μιχαλολιάκου χάνει δυνάμεις, ενώ μαίνονται οι εσωτερικές διαμάχες για την επικράτηση. "

Προσπερνώντας τις γραφικότητες του αρθρογράφου διακρίνουμε ότι ο πρώτιστος αντίπαλος και εχθρός της χούντας του Σαμαρά δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ (που το άρθρο αναφέρει τελευταίο!!!!) αλλά η Χρυσή Αυγή.

Και επειδή η υστερία, από την αποδοχή του κόσμού και την εκλογική εκτόξευση των ποσοστών, είναι συνεχιζόμενη σήμερα οι πρώην μπολσεβίκοι και νυν "πατριώτες" προχώρησαν ένα βήμα παραπάνω τη σκέψη τους.

Θα πρέπει να γίνει η αρχή της προφυλάκισης και μάλιστα άμεσα. Ξεκινώντας από τον εκπρόσωπο τύπου του κόμματος, τον Ηλία Κασιδιάρη.

Αναφέρουν λοιπόν σε άρθρο: "Απορίας άξιο είναι πώς δεν έχουν μπουζουριάσει ακόμη τον Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος είναι πανταχού παρών."

 Να και ο μεγαλύτερος καημός τους... Ο Ηλίας Κασιδιάρης... Το "γιατί" μπορείτε να το βρείτε - απαντάται στις δημοσκοπήσεις που τον φέρνουν Δήμαρχο εν αναμονή της Πρωτεύουσας της Χώρας που θα σήμανε την αντίστροφη μέτρηση της κατάρρευσης του σάπιου συστήματος που δόμησε το ΠΑΣΟΚ, συντηρήθηκε από την ψοφοδεξία και έχει την πλήρη ιδεολογική ταυτότητα της ανθελληνικής αριστεράς.

Υ.Γ. Ακόμη και από τη φυλακή ο Ηλίας Κασιδιάρης θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος της Αθήνας και η Χρυσή Αυγή πρώτη πολιτική δύναμη στις ευρωεκλογές!

Paspartoy