Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Reporter.gr: "Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων υποστηρίζει τη Χρυσή Αυγή"


Ανάμεσα στον ορυμαγδό από άρθρα που αναφέρουν πόσο "εγκληματικό" είναι να αποστέλλονται SMS ενημέρωσης για δράση ενός πολιτικού φορέα υπάρχουν και ορισμένοι αρθρογράφοι που μπορούν να διακρίνουν - ομολογήσουν την... αλήθεια για το Εθνικιστικό Κίνημα, τόσο σε επίπεδο αντιμετώπισης από το σύστημα, όσο και από λαό.


Δύο όψεις τελείως αντίθετες μιας και το καθεστώς κάνει ότι μπορεί για να διαλύσει τη Χρυσή Αυγή με αντισυνταγματικούς τρόπους, ενώ ο λαός τη νομιμοποιεί και τη γιγαντώνει καθημερινά με τη στήριξή του.

Στο άρθρο με τίτλο 'Χρυσή Αυγή και στρουθοκαμηλισμός' ο συγγραφέας όντας και ο ίδιος μέρος του συστήματος, συναναστρεφόμενος με..... ανθρώπους της ίδιας "πάστας" αντιλαμβάνεται ότι ζουν..."εκτός πραγματικότητας" και ότι δεν έχουν καταλάβει τίποτα από όσα συμβαίνουν γύρω τους.

Και μπορεί τα "φληναφήματα" του στυλ "είναι φασιστικό κόμμα, με εγκληματικές, μάλλον, πρακτικές" να επαναλαμβάνονται επιμελώς ώστε να μην κατηγορηθεί ως...."αντιδημοκράτης" αξία έχει η πεποίθησή του για το πώς εισπράττει η κοινωνία το έργο της Χρυσής Αυγής και ποιά η θέση της απέναντί της..:

"Η Χρυσή Αυγή εστιάζει και οι οποίοι στόχοι, πιστεύω, ακράδαντα, ελκύουν και την συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων ψηφοφόρων που.... συνεχίζουν να την υποστηρίζουν."

"Οι πιο πολλοί Έλληνες υποστηρίζουν ένα φασιστικό κόμμα"

και παρακάτω:

".....η κακοδιαχείριση της χώρας και η κακομεταχείριση των πολιτών της καθιστά τον φασισμό σαν την (προσωρινά) καλύτερη επιλογή"

 Υ.Γ. Η Χρυσή Αυγή πρώτο κόμμα κατά τον reporter.gr;!;!

Πηγή:www.reporter.gr

Paspartoy