Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Ο λεφτάς Πρετεντέρης, ο... “λαουτζίκος της Χρυσής Αυγής” και οι συριζαίοι της JP Morgan


Σαφές δείγμα του πανικού που έχει καταλάβει τους επαγγελματίες συκοφάντες και υβριστές της Χρυσής Αυγής υπήρξε η περίφημη πια εκπομπή του χοντρά κονομημένου δημοσιογράφου καναλιού του Καθεστώτος, Πρετεντέρη.
Εκεί όπου μια κάστα εκλεκτών της μπουρζουαζίας, δεξιών και αριστερών, βρέθηκαν στη δυσάρεστη θέση να παραδέχονται πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό Λαϊκό Κίνημα, πραγματικότητα την οποία οι λακέδες του συστήματος προσπάθησαν να απαξιώσουν.

«Η Χρυσή Αυγή απευθύνεται στο λαουτζίκο», σχολίασε ο λεφτάς Πρετεντέρης, «δύο στους 3 ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής είναι λαουτζίκος»! Η σχετική έρευνα την οποία παρουσίασε ο «έγκριτος» και πάνω απ' όλα «αντικειμενικός» δημοσιογράφος, κατέδειξε πως το 63% των ψηφοφόρων του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι χαμηλά εισοδηματικά στρώματα. Όπερ σημαίνει ακριβώς, πως η κομματική βάση του Κινήματος είναι ο απλός Λαός, οι σκληρά δοκιμαζόμενοι Έλληνες του καθημερινού μόχθου, εργάτες και άνεργοι.

Η πικρή αυτή για το Καθεστώς και τα τσιράκια του αλήθεια ενόχλησε ιδιαίτερα τους εκπροσώπους (πολιτικούς απατεώνες) της αριστεράς. Οι οποίοι είχαν συνηθίσει να παριστάνουν τους «προστάτες των φτωχών», ενώ στην ουσία αποτελούν την ακριβή εικόνα των νεόπλουτων με γεμάτες τσέπες, που πουλούν στο πόπολο μαρξισμό κι επαναστάσεις.

 Καθ' ότι λοιπόν η Χρυσή Αυγή τους χάλασε τη σούπα της εξαπάτησης, ήταν φυσικό κι επόμενο τα στελέχη των αριστερών κομμάτων όχι μόνο να βγάζουν χολή κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, αλλά και να ικετεύουν τη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά να θέσει το Κίνημα εκτός νόμου.

Τόσο εντός της βουλής, όσο και στις τηλεοπτικές εκπομπές των καναλιών της διαπλοκής, οι αριστεροί απατεώνες κατέχουν περίοπτη και προνομιακή θέση για να υβρίζουν τη Χρυσή Αυγή και φυσικά τον «λαουτζίκο». Άλλωστε ο καθένας αντιλαμβάνεται πόσο δύναται ο κάθε Παπαδημούλης (πόθεν έσχες: 1.329.600 ευρώ!) και ο κάθε Τσουκαλάς (1.071.000 ευρώ!) να κατανοήσει τον πόνο, την δυστυχία και τον καθημερινό αγώνα επιβίωσης εκείνων που είναι άνεργοι δίχως προοπτικές, καθώς κι εκείνων που καλούνται να ζήσουν τις οικογένειές τους με 600 ευρώ μισθό.

Ο κατά Πρετεντέρη κι αριστερούς τσαρλατάνους «λαουτζίκος» ως εκ τούτου, έχει αντιληφθεί πλήρως το παιχνίδι που έπαιζαν στις πλάτες του οι υπεύθυνοι της σημερινής του εξαθλίωσης. Συνεπώς, η τιμωρία τους καθίσταται αναπόφευκτη: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!