Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Θέλουν να κλείσουν στη φυλακή όλους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής!


Η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά σε αγαστή συνεργασία με αλήτες δικαστικούς, οι οποίοι λυμαίνονται τον ιερό θεσμό της Δικαιοσύνης, προχωρά στην άρση της ασυλίας όλων των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, καταπατώντας το Σύνταγμα της Πατρίδος μας και κάθε έννοια Δικαίου.


Με έγγραφό 150 σελίδων, το οποίο εστάλη στη βουλή, οι αλήτες που λυμαίνονται το δικαστικό σώμα ζητούν την άρση ασυλίας και των υπολοίπων εννέα βουλευτών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, με την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης σε εγκληματική οργάνωση.

Επιπλέον, οι ίδιοι επίορκοι δικαστικοί ζητούν να αρθεί εκ νέου η ασυλία για τον Αρχηγό του Κινήματος, Νίκο Μιχαλολιάκο, καθώς και για τους βουλευτές Ηλία Κασιδιάρη, Νίκο Μίχο, Γιάννη Λαγό, Γιώργο Γερμενή και Στάθη Μπούκουρα, προκειμένου να απολογηθούν για την πρόσθετη κατηγορία της "κατοχής πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών με σκοπό την προμήθεια της εγκληματικής οργάνωσης".

Πέραν όσων προαναφέρθηκαν και έχουν εξαπολυθεί από τα χαλκεία του Μεγάρου Μαξίμου, απ' όπου οι Τύραννοι της Πατρίδος και του Λαού μας καταλύουν Σύνταγμα και Νόμους, οι αλήτες που μολύνουν το θεσμό της Δικαιοσύνης ζητούν να αρθεί η ασυλία για τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο για κατοχή όπλου και για τον Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, Χρήστο Παππά για σύσταση παρανόμου αρχείου!

Πρόκειται βεβαίως για την επιτομή της Εσχάτης Προδοσίας, για την οποία ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή δίνει ΛΟΓΟ ΤΙΜΗΣ στον Ελληνικό Λαό πως οι αλήτες πολιτικοί και δικαστικοί που εμπλέκονται θα τιμωρηθούν πολύ σύντομα κατά τρόπο παραδειγματικό!

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή ενάντια στην συνταγματική εκτροπή που βρίσκεται εν εξελίξει από την χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά θα συμμετάσχει κανονικά στις επερχόμενες ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές, όπου ο Ελληνικός Λαός θα δώσει την αρμόζουσα απάντηση στους προδότες πολιτικούς και δικαστικούς.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής δήλωσε σχετικά με το αίτημα άρσης ασυλίας των μη υποδίκων βουλευτών: "Η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά βλέποντας ότι η Χρυσή Αυγή έρχεται πρώτη στις ευρωεκλογές, στους δήμους και τις περιφέρειες έδωσε εντολή σε κάποιους αλήτες που λυμαίνονται το δικαστικό σώμα να κλείσουν στη φυλακή όλους τους βουλευτές μας. Μετά από όλα αυτά η Χρυσή Αυγή θα γιγαντωθεί στη συνείδηση όλων των Ελλήνων και θα σαρώσει στις εκλογές του Μαΐου. Όλοι αυτοί οι προδότες, πολιτικοί και δικαστικοί που διαπράττουν εσχάτη προδοσία έναντι του του Ελληνικού Λαού, του Πολιτεύματος και της Πατρίδας θα τιμωρηθούν σκληρά".