Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Εφημερίδα “Ακρόπολις”: Προσοχή! Έρχεται ο Πολύδωρας και ο Ζώης...


Ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος μέσα από την στήλη του στην ιστορική εφημερίδα "Ακρόπολις" με μεγάλη δόση ειρωνείας καταδεικνύει το σαθρό κατασκεύασμα του Ε.Γ.Τ.Π.Κ.Τ.Λ. ή αλλιώς κόμμα Πολύδωρα - Ζώη.


 "Χρυσαυγίτες όλου του κόσμου τρέμετε! Έρχεται ο Βύρωνας και ο Ζώης για να σας κλείσουν το μαγαζί. Φέρνουν πραμάτια που σπαρταράει...

Προσπαθώ να αντιληφθώ πόσο ανόητος ήμουν που τόσο καιρό δεν είχα καταλάβει το βάθος (για πολύ βάθος μιλάμε) που έχει ο λόγος του εθνοσωτήριου ηγέτη, Βύρων Πολύδωρα. Έπρεπε να ηγηθεί κόμματος (για μεγάλο κόμμα μιλάμε) προκειμένου να με κάνει να σκεφτώ πως κακώς ακόμη δεν έχω στρατευθεί στο κάλεσμα που έκανε για την εθνική παλιγγενεσία.

 Έχασα τη μοναδική ευκαιρία να σφίξω το χέρι της δοξασμένης θυγατέρας που έχει το παγκόσμιο ρεκόρ διορισμού στο δημόσιο, ο οποίος έγινε σε μία νύχτα. Εκείνη υποδεχόταν τις στρατιές των εθνοφρουρών που οδηγούνταν από όλα τα μέρη της γης, στην αίθουσα των 47m2 στην ΕΣΗΕΑ όπου έγινε και το πρώτο κάλεσμα της μάχης.

Θέλω να ενημερώσω την ηγεσία της Χρυσής Αυγής σιγά - σιγά να κλείσει τις 50 περίπου τοπικές οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα γιατί τα μέλη τους μαθαίνω ότι συρρέουν κατά ορδές στο κόμμα Πολύδωρα! Ο λόγος του είναι πύρινος! Μιλάει στην καρδία τους!

Είναι ένας από αυτούς! Έχει ανάστημα! Άμα λάχει έχει και μηχανή! Όλα αυτά άλλωστε καταγράφονται και στις δημοσκοπήσεις. Το πιο αξιόπιστο και πάντα χωρίς καμία ιδιοτέλεια Mega ανέφερε ότι ο Βύρωνας, ο τρανός αυτός πολιτικός, μέσα σε λίγες μέρες καταγράφει 1,5%. Έρχεται σεισμός. Φανταστείτε τι θα συμβεί σε 4 μήνες.

Το 20% θα το έχει για πρωινό ο Μέγας Βύρων. Χρυσαυγίτες σιγά - σιγά, χωρίς συνωστισμό, μπορείτε να καταφεύγετε στη νέα μεγάλη και ελπιδοφόρα παράταξη...