Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Τιμή μας η Πίστη έως την Νίκη!


Το κυριότερο χαρακτηριστικό στον τιτάνιο Αγώνα της ΕΟΚΑ υπό τον θρυλικό Γεώργιο Γρίβα-Διγενή ήταν, πέρα φυσικά από την Ανδρεία και τον Ηρωισμό, η απόλυτη πειθαρχία την οποία είχε εμφυσήσει ο Διγενής στους συμμαχητές του.
Επρόκειτο για μερικές δεκάδες νεαρών, στην πλειοψηφία τους με μηδενική στρατιωτική εκπαίδευση, οι οποίοι τα έβαλαν με χιλιάδες βρετανών που κρατούσαν σκλαβωμένη την Κύπρο μας. Η ακλόνητη Πίστη στην Ιδέα της Ένωσης και η τυφλή υπακοή στον Αρχηγό οδήγησε την ΕΟΚΑ να γράψει υπέρλαμπρες σελίδες Δόξας στο ογκωδέστατο βιβλίο της Ελληνικής Ιστορίας. Το ότι η Ένωση με την υπόλοιπη Ελλάδα δεν επετεύχθη όλοι γνωρίζουν ότι οφείλεται στην προδοσία των συνθηκών Ζυρίχης- Λονδίνου και στον ρόλο των Μακάριου-Καραμανλή-Αβέρωφ, συνθήκες οι οποίες και ουσιαστικά αποτέλεσαν πρελούδιο για τον Αττίλα.

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, ας μην έχουμε την παραμικρή αμφιβολία. Αντίστοιχο Αγώνα για Ελευθερία, με πολιτική φυσικά μορφή, διεξάγει και η Χρυσή Αυγή. Μπορεί ο επικυρίαρχος της Πατρίδας μας σήμερα να μην έχει την μορφή του στρατάρχη Χάρτινγκ και των βρετανικών στρατευμάτων κατοχής, αλλά είναι εξίσου -τουλάχιστον- σκληρός και τυρρανικός για τον Λαό μας, ενώ φυσικά έχει την πλήρη υπακοή της εγχώριας «πολιτικής ελίτ» .

Η Χρυσή Αυγή διεξάγει έναν νόμιμο πολιτικό Αγώνα για την Απελευθέρωση της Πατρίδας μας από κάθε μορφής κατοχή και υπό μία έννοια είναι απόλυτα φυσικό το Κίνημά μας να χαρακτηρίζεται από το καθεστώς ως «εγκληματική οργάνωση», το καθεστώς των φαύλων και των υποταγμένων που φυλάκισε τον Αρχηγό μας, άλλους πέντε βουλευτές και δεκάδες Συναγωνιστές. Το καθεστώς που μεθόδευσε την δολοφονία του Γιώργου και του Μάνου και τον σοβαρό τραυματισμό του Αλέξανδρου. Αλήθεια τα ίδια δεν έκαναν στην Κύπρο και οι αποικιοκράτες; Δεν φυλάκιζαν τους Αγωνιστές της ΕΟΚΑ; Δεν συλλάμβαναν οι βρετανοί, με την καθοδήγηση και των κομμουνιστών της εποχής, Ελληνόπουλα τα οποία πολλές φορές οδηγούνταν στην αγχόνη; Δεν είχαν επικηρύξει τον Διγενή;

Θα πει κάποιος με «πολιτικά ορθή» σκέψη ότι σήμερα η Ελλάδα μπορεί να πλήττεται από την «κρίση» αλλά δεν έχει στρατεύματα κατοχής και ότι εν πάση περιπτώσει ο Λαός έχει ατομικές ελευθερίες. Και τι σημασία έχουν οι ατομικές «ελευθερίες» όταν η Πατρίδα είναι σκλάβα; Και άραγε για τι «ελευθερίες» μιλάμε; Είσαι ελεύθερος να πεις την Αλήθεια στον Ελληνικό Λαό και να την υπερασπιστείς; Είσαι ελεύθερος να αγωνιστείς για να μην εξαθλιώνονται οι συμπατριώτες σου; Για να μην αλωνίζουν στην Πατρίδα σου τούρκοι, σκοπιανοί, αλβανοί πράκτορες; Για να μην γίνει με «το έτσι θέλω» η Ελλάδα παράδεισος για τους λαθρομετανάστες; Για να μην γίνει προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων; Για να εκμεταλλευτείς τον ορυκτό σου πλούτο επ’ ωφελεία της ευημερίας των Ελλήνων; Να υπερασπιστείς τους αδερφούς σου στην Κύπρο και την Βόρειο Ήπειρο; Να καταγγείλεις την διαπλοκή της πλουτοκρατίας με τον εσμό των πολιτικάντηδων; Να υπερασπιστείς την Ελληνική Ιδέα κόντρα στον κατήφορο του σιωνισμού και της νέας τάξης πραγμάτων;

 Όλα αυτά δεν έκανε ο Αρχηγός μας και το Κίνημά μας; Και ποια ήταν η αντίδραση των ψευτοδημοκρατών μόλις είδαν ότι η Χρυσή Αυγή ότι λέει το εννοεί και γι’ αυτό ακριβώς την αγκάλιασε ο Ελληνικός Λαός; Προχώρησαν στα αίσχη που όλοι γνωρίζουμε.

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες τώρα που κορυφώνεται η μάχη για την Πατρίδα μας τώρα περισσότερο από ποτέ οφείλουμε όλοι να επιδείξουμε απόλυτη πειθαρχεία στον Αρχηγό μας και στην Κεντρική Διοίκηση. Πολυλογάδες, εξυπνάκηδες, κακομαθημένοι από τις πολιτικές απατεωνιές και τις δοσοληψίες των παλαιοκομματικών καταλαβαίνουν ημέρα με την ημέρα ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι ούτε ποτέ θα γίνει αστικό «πατριωτικό» κόμμα. Άλλωστε μας αφήνει εντελώς αδιάφορους αν σε κάποιους δεν αρέσει αυτό.

Ζήτω ο Λαϊκός Εθνικισμός!

Ζήτω ο Αρχηγός!

Βασίλης Ζώης Τ.Ο Αργολίδας