Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Ο ευτελισμός του Κοινοβουλίου από το αντισυνταγματικό τόξο


Ένα επιχείρημα των βουλευτών του αντισυνταγματικού τόξου, οι οποίοι έχουν υπογράψει ή σιωπήσει συλλήβδην στην πολιτική και παράνομη δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής από την χούντα Σαμαρά είναι ότι οι Συναγωνιστές ευτελίζουν το Κοινοβούλιο.

Αυτό επανέλαβε και ο Συριζαίος Δραγασάκης στην εύλογη θυμηδία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, όταν ο υπουργός του Σαμαρά Χρυσοχοΐδης, μην έχοντας να δώσει κάποια πειστική απάντηση για την αύξηση των διοδίων, άρχισε να απαγγέλλει κομμουνιστικά τραγούδια και να μιλά για... "Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά".

Πέρα από το γεγονός όμως πως το φερέφωνο των νταβατζήδων αράδιαζε ψέμματα για να κρυφτεί από την οδυνηρή γι΄ αυτόν αλήθεια, πρέπει να επισημανθεί πως όλοι οι υπόλοιποι βουλευτές που δήθεν κόπτονται για τον ελληνικό λαό έλαμψαν δια της απουσίας τους!
Βλέπετε η επίκαιρη ερώτηση προς τον Χρυσοχοΐδη έγινε Παρασκευή πρωί και οι διακοπές του Σαββατοκύριακου για τους εθνοπατέρες ξεκινούν από την... Πέμπτη!

Σε μια τόσο σημαντική συζήτηση όπως για την αύξηση των διοδίων κανείς δεν ήταν παρών πλην των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και η φωτογραφία που βλέπετε δεν είναι φωτομοντάζ. Όσο για το γεγονός πως δεν ήταν παρούσα ολόκληρη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής, γι΄ αυτό έχουν φροντίσει οι μηχανορράφοι της πολιτικής και οι επίορκοι δικαστικοί λειτουργοί, καθώς την συγκεκριμένη επίκαιρη ερώτηση οι υπόλοιποι Συναγωνιστές την παρακολούθησαν από την τηλεόραση μέσα από τα κελιά της Τιμής στις φυλακές του Κορυδαλλού.