Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Ρατσιστικό παραλήρημα Στεφανίδου και αλβανού βλάσφημου ηθοποιού κατά των Ελλήνων


Σε μια εκπομπή η οποία έχει αναλάβει εργολαβικά την κατασυκοφάντηση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, η περιβόητη «αντιρατσίστρια» για τους λαθροεισβολείς αλλά ρατσίστρια για τους Έλληνες Στεφανίδου,
φιλοξένησε ένα θρασύτατο αλβανό ηθοποιό, γνωστό στο ελληνικό κοινό από την προσβλητική για τους Έλληνες χριστιανούς ορθοδόξους παράσταση Corpus Christi και από κοινού εξαπέλυσαν μια αισχρή επίθεση κατά του Ελληνικού Λαού και του Λαικού Εθνικιστικού Κινήματος.

Ο θρασύτατος ηθοποιός δήλωσε γεμάτο κομπασμό πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη (υπονοώντας προφανώς τα σοβιετικά τύπου δικαστήρια της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά) η οποία θα καταδικάσει τον Αρχηγό και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα, διατύπωσε την άποψη πως οι πολιτικοί κρατούμενοι της Χρυσής Αυγής θα «περνούσαν καλά» στις φυλακές, όπου το 70% των κρατουμένων είναι αλβανοί. Το άθλιο αλβανικό «χιούμορ» ενός ανθρώπου που περιμάζεψαν στη Πατρίδα μας οι δήθεν προοδευτικοί, - το οποίο αν μη τι άλλο αποτελεί ομολογία της αλβανικής έφεσης στο έγκλημα, μιας και μόλις το 70% των κρατουμένων είναι αλβανοί- αντιμετωπίστηκε με το παραληρηματικό γέλιο της ρατσίστριας εις βάρος των Ελλήνων Στεφανίδου, αποδεικνύοντας το βαθύ και συμπλεγματικό της μίσος προς τους Έλληνες.

Η «έγκριτη» δημοσιογράφος με πλούσιο βιογραφικό καθεστωτικής προπαγάνδας και συκοφαντιών κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, διαβεβαίωσε τον προσκεκλημένο της πως οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα καταδικαστούν, αφήνοντας την χαιρεκακία της να επισκιάσει την προσποιούμενη «αντικειμενικότητά» της. Όποιος είχε την ατυχία να παρακολουθήσει αυτό το ανθελληνικό ντελίριο και ξέσπασμα είναι βέβαιο πως κατανόησε βαθύτατα τον κίβδηλο ανθρωπισμό, την παντελή απουσία κάθε έννοιας δικαίου και φυσικά την ψευδεπίγραφη δημοκρατικότητα του εσμού των στρατευμένων καθεστωτικών δημοσιογράφων.

Αξίζει να επισημάνουμε πως η υποτιθέμενη υπερασπίστρια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχει φιλοξενήσει ουκ ολίγες φορές μουσουλμάνους λαθροεισβολείς, στους οποίους αναγνωρίζει μάλιστα το δικαίωμα να υπερασπίζονται με κάθε μέσο την θρησκευτική τους πίστη. Δικαίωμα το οποίο βεβαίως, δεν αναγνωρίζει για τους Έλληνες χριστιανούς ορθόδοξους, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να ανέχονται τις προσβολές ενός βλάσφημου, που παριστάνει τον σκηνοθέτη και δη το θύμα της Χρυσής Αυγής.

Ευτυχώς για τον Ελληνικό Λαό, τόσο η Στεφανίδου όσο και ο εν λόγω ανήκουν σε μια θλιβερή και γραφική συνάμα μειοψηφία ανθελλήνων ρατσιστών που φεύγει. Φεύγει μαζί με ένα αντεθνικό και διεφθαρμένο πολιτικό και οικονομικό σύστημα το οποίο εξαθλιώνει τους Έλληνες, παραχωρώντας αδιανόητα προνόμια σε λαθροεισβολείς που προσβάλλουν χυδαία, έργω και λόγω τα ιερά και όσια του Ελληνικού Λαού.

Καλύτερα γελά εκείνος που γελά τελευταίος και αυτός θα είναι ο Ελληνικός Λαός!