Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Κάνε την ψήφο σου σπαθί!


Πού κατάντησες Έλληνα! Πού σε κατάντησαν Έλληνα!


Που να ήξερες ότι τα ίδια σου τα χέρια θα γινόντουσαν θηλειά στο λαιμό σου. Αυτά τα χέρια που παραπλανήθηκαν και ψήφισαν τους επαγγελματίες οικονομικούς δολοφόνους, που υπέγραψαν συνειδητά το συμβόλαιο θανάτου της χώρας μας.

 Το σχέδιο πολύ καλά στημένο. Άλλωστε οι αρχιτέκτονές του δεν είναι τυχαίοι. Ανήκουν όλοι στην παγκόσμια εταιρεία τεράτων που ευελπιστεί να γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος. Τόση είναι η ματαιοδοξία τους!

Κι εσύ Έλληνα τι έκανες; Τους άφησες να διεισδύσουν πρώτα στη χώρα σου και να την υποδουλώσουν, μετά στο μυαλό σου και να το θολώσουν και τώρα στην ψυχή σου και να στην πάρουν. Όσο θολωμένο και να είναι το μυαλό όμως, η ψυχή, η ελληνική ψυχή έχει για όπλο της τη μνήμη και αντιστέκεται.

Θυμήσου!

Θυμήσου τότε που η Ελλάδα ήταν ανεξάρτητη από ξένους κηδεμόνες, τότε που διατηρούσε την εθνική της κυριαρχία, τότε που δε χρωστούσε πουθενά και ήταν πλεονασματική, τότε που ήσουν πολίτης και όχι φιλοξενούμενος.

Θυμήσου τότε που είχες δουλειά και στο πορτοφόλι σου είχες μετρητά και όχι παραφουσκωμένες πιστωτικές, τότε που οι λογαριασμοί σου ήταν πληρωμένοι, τότε που άναβες καλοριφέρ, τότε που το ψυγείο σου ήταν γεμάτο και το σπίτι σου ανοιχτό και γεμάτο κόσμο.

Θυμήσου τότε που τα παιδιά σου έπαιζαν ανέμελα στη γειτονιά, χωρίς να φοβάσαι μην πάθουν κακό, τότε που πήγαιναν σχολείο και μάθαιναν την πραγματική ιστορία της Ελλάδας, τότε που μπορούσες να τα σπουδάσεις.

Θυμήσου τότε που οι τράπεζες σε σέβονταν και σε παρακαλούσαν να είσαι πελάτης τους, τότε που σε έπαιρναν τηλέφωνο για να σε ενημερώσουν για τα νέα τους προϊόντα και όχι για να σε προσβάλλουν επειδή χρωστάς, τότε που νόμιζες ότι το σπίτι σου είναι δικό σου και δεν κινδύνευες να στο πάρουν οι διεθνείς τοκογλύφοι.

Θυμήσου τότε που ήσουν ελεύθερος να λες την αλήθεια, τότε που δεν κινδύνευες να φυλακιστείς για τις ιδέες σου, τότε που υπήρχε δικαιοσύνη και σύνταγμα.

Αντιστάσου!

Άσε την ψυχή σου να σε οδηγήσει, αυτή ξέρει, αναγνωρίζει τους αγνούς, τους αληθινούς, τους τίμιους. Καθάρισε το μυαλό σου και κάνε την ψήφο σου σπαθί που θα κόψει τα δεσμά των δεσμοφυλάκων σου και θα τους καταδικάσει στην αιώνια αφάνεια. Γίνε ένα μαζί μας και δώσε μας τη δύναμη να φέρουμε τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού.

 ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΑΤΡΙΔΟΥ