Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΚΩΝ/ΝΟΥ Δ. ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΙΝΑΡΔΗ


Στις 21/2/2014 στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων , ενώπιον πλήθους μελών και φίλων της τοπικής, πραγματοποιήθηκε αρχικά ομιλία από τον συναγωνιστή Κωνσταντίνο Δ., ο οποίος έκανε μια ενδελεχή ανάλυση των τελευταίων γεγονότων , επικεντρώνοντας στην τεράστια ανάγκη να συστρατευθούν όλοι στον επερχόμενο προεκλογικό αγώνα, γύρω από τους βουλευτές μας που δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα και στα στελέχη που θα επανδρώσουν περιφέρειες και δήμους.


Το σύστημα που καταρρέει , κάνει ότι μπορεί για να αποφύγει αυτό που έρχεται και θα χρησιμοποιήσει όλα τα ύπουλα όπλα του στο χρονικό διάστημα που απομένει μέχρι τις εκλογές. Χρέος όλων μας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να φανούμε αντάξιοι του Αρχηγού και των βουλευτών μας που βρίσκονται στα κελιά της τιμής και πάνω απ όλα αντάξιοι της μνήμης των πεσόντων αδερφών μας που περιμένουν από μας να πράξουμε το καθήκον μας, κατέληξε ο συναγωνιστής Κωνσταντίνος Δ.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Γεώργιος Λιναρδής , ο οποίος έκανε μια ιστορικού παρεχομένου ομιλία σχετικά με την Ίμβρο και την Τένεδο και τις αποχρώσες ενδείξεις που δείχνουν ότι ίδια τύχη περιμένει και την Κύπρο μας, με τους προδοτικούς χειρισμούς των σημερινών ξενόδουλων πολιτικάντηδων. Ξεκινώντας από τη Συνθήκη της Λωζάννης που υπογράφηκε το 1923 , η οποία όριζε σαφώς το status quo που θα επικρατούσε στα υπό Τουρκική κατοχή νησιά μας, ο συναγωνιστής Λιναρδής κατέδειξε ένα προς ένα τα κεφάλαια που υποτίθεται πως θα προφυλάσσανε τους Ελληνικούς πληθυσμούς που παρέμειναν εκεί μετά την ανταλλαγή των πληθυσμών, και πως αυτά ένα προς ένα καταπατήθηκαν από την Τουρκική ωμότητα και ικανότητα να πετιούνται στον κάλαθο των αχρήστων οι διεθνείς συνθήκες χωρίς ποτέ να παρουσιαστεί επίσημη Ελληνική αντίδραση…

Αποτέλεσμα ο πλήρης αφελληνισμός των νησιών , ο εποικισμός τους με συμπαγή Τουρκικό όχλο, η εκδίωξη, το όνειδος. Ακριβώς την ίδια τύχη επιφυλάσσουν και για την Κύπρο μας οι προδότες του σήμερα…Το μόνο εμπόδιο που τους χωρίζει , είναι η καθολική αντίσταση που ξέρουν οτι θα βρουν απέναντι τους από το Εθνικιστικά κινήματα Ελλάδας και Κύπρου, τα οποία δεν θα επιτρέψουν ποτέ τον πλήρη εκτουρκισμό της μεγαλονήσου , στην τουρκική πεπατημένη της Ίμβρου και της Τενέδου..