Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Οι εθνικιστές δυναμώνουν


Όσο παράξενο και αν ακούγεται σε πολλούς η ώρα των εθνικιστών πλησιάζει. Και αυτό συμβαίνει όχι μόνο γιατί ευνοούν οι συνθήκες, οι διεθνείς συγκυρίες κλπ. αλλά κυρίως διότι μέσα από τον μοχθηρό και άνανδρο πόλεμο που δεχόμαστε από το διεφθαρμένο σύστημα των απατεώνων και των προδοτών που εξουσιάζουν την πατρίδα μας τα τελευταία έτη, εμείς οι αγνοί εθνικιστές βγαίνουμε πιο δυνατοί.
Την οργή που μας προκαλούν τα ψεύδη και οι δολοπλοκίες των εχθρών μας, εμείς την μετουσιώνουμε σε θέληση για νέα δυναμικότερη πολιτική δράση.

Οι αυτοαποκαλούμενοι εχθροί μας παίζουν το τελευταίο τους χαρτί. Σε μία τέλεια συνεργασία παρακράτους, κράτους, αστυνομίας, συγκεκριμένων άθλιων δικαστικών και φυσικά τιποτένιων μεγαλοδημοσιογράφων, πίστεψαν για μια στιγμή πως θα κάμψουν το ηθικό μας και εμείς θα παρατήσουμε τον ιερό μας αγώνα και θα πάμε σπίτια μας. Οποιοσδήποτε όμως πραγματικός Χρυσαυγίτης δεν το σκέφτηκε ποτέ και ούτε πρόκειται.

Παράνομες φυλακίσεις της ηγεσίας του Κινήματος μας και καταπάτηση κάθε έννοιας δικαίου και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, γιατί κάποιοι σκοτεινοί μα αδαείς κύριοι σκέφτηκαν πως εμείς θα διαλυθούμε και θα το βάλουμε στα πόδια. Κάθε άλλο δεν μας τρομάζει καθόλου οποιαδήποτε δίωξη μόνο μας δυναμώνει.

Εκτός όμως των παρανόμων διώξεων εκείνο που μας δίνει περισσότερο σθένος να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη τόλμη καιαποφασιστικότητα από ποτέ τον αγώνα μας, είναι το αίμα των νεκρών συναγωνιστών μας. Για την δολοφονία των οποίων ευθύνονται όχι μόνο τα σκουπίδια της ακροαριστεράς πουτράβηξαν την σκανδάλη αλλά και η Αστυνομία που κατά δήλωση της περίμενε τρομοκρατικό χτύπημα αλλά τα γραφεία μας δεν ήταν δυνατό να τα φυλάξει. Έχουμε χρέος στα αδέρφια μας προπαντός να μην κάνουμε ούτε βήμα πίσω και όχι μόνο να εντείνουμε τον αγώνα μας αλλά και να νικήσουμε.

Μην παραξενευτείτε συναγωνιστές αν οι διώκτες μας γελοιοποιηθούν και άλλο πραγματοποιώντας στο προσεχές μέλλον νέες και αθλιότερες διώξεις. Είναι ο τρόπος σκέψης τους τόσο ρηχός και μαλθακός που τα λογαριάζουν όλα βάση του εαυτού τους. Δεν μπορούν να καταλάβουν πως μέσα από όλη αυτήν την ιστορία μόνο δυνατότεροι θα βγούμε.

 Έχουμε χρέος να φέρουμε εις πέρας την ιερή αποστολή μας, ώστε σε αυτόν τον τόπο να ανατείλει ξανά η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

Ηλίας Κυρίτσης