Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Λεονταρισμοί Σακκά υπό την ένοχη σιωπή Δένδια - Αθανασίου


Αφού το αντεθνικό Καθεστώς έπραξε για μια ακόμη φορά το καθήκον του, επιτρέποντας στο αριστερό παρακράτος να μπαινοβγαίνει στις φυλακές σαν είναι ξενοδοχεία κι ενώ υποτίθεται πως η αντιτρομοκρατική «οργώνει» τη χώρα για να «ξετρυπώσει» τους ακροαριστερούς τρομοκράτες
με τις υψηλές πολιτικές γνωριμίες (βλέπε κόμματα της «δημοκρατικής» -πάνω απ' όλα- Αριστεράς), ο καταζητούμενος Κ. Σακκάς έκανε την εμφάνισή του δι' επιστολής, στέλνοντας τις ευχαριστίες και τους χαιρετισμούς του προς την Χούντα του Μνημονίου και συγκεκριμένα τους υπουργούς Δένδια και Αθανασίου.

 Ένα μόλις μήνα μετά την φαρσοκωμωδία της «εξαφάνισης» Ξηρού, η Χούντα Σαμαρά «αιφνιδιάστηκε» ξανά από το αριστερό παρακράτος, τούτη την φορά με την «εξαφάνιση» Σακκά. Και λέμε αιφνιδιάστηκε, διότι πράγματι, ποιος υπουργός της «πετυχημένης» τούτης κυβέρνησης θα ανέμενε πως ένας αριστερός τρομοκράτης θα βάδιζε στον ίδιο ακριβώς δρόμο με τον έτερο αριστερό τρομοκράτη Ξηρό; Άλλωστε η «δημοκρατική» Ελλάδα των ανδρείκελων της Τρόικα είναι Κράτος το οποίο διακρίνεται για την σοβαρότητά του καθώς και για την υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης του.

 Όμως το αριστερό παρακράτος, δεν είναι ούτε φόροι, ούτε ακίνητα του Ελληνικού Λαού για να τα κυνηγούν μανιωδώς και με λύσσα οι κρατικοί μηχανισμοί. Εξάλλου το αριστερό παρακράτος υπήρξε ανέκαθεν ο πιστότερος συνεργάτης του αντεθνικού Καθεστώτος, όποτε το τελευταίο βρισκόταν σε δεινή θέση. Τούτο απεδείχθη πέραν άλλων χαρακτηριστικών περιπτώσεων και κατά την άνανδρη δολοφονία δύο νέων Ελλήνων, του Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη τον περασμένο Νοέμβριο στο Ν. Ηράκλειο.

Καθότι λοιπόν η Χρυσή Αυγή, η μοναδική πραγματική απειλή για το φαύλο και διεφθαρμένο Καθεστώς, αυξάνει ραγδαία την απήχησή της σε ολοένα και μεγαλύτερα λαϊκά στρώματα, η Χούντα της ψοφοδεξιάς Σαμαρά μαζί με τις στρατιές κλεφτοπασόκων μιζαδόρων του Βενιζέλου, έκριναν σκόπιμο να εκμεταλλευτούν τους ακροαριστερούς τρομοκράτες προκειμένου να περισώσουν τις χρεοκοπημένες πολιτικές τους καριέρες. «Άξαφνα και αιφνιδιαστικά», οι πόρτες των φυλακών άνοιξαν για παλιούς και νέους τρομοκράτες, την ίδια ώρα που σε πολιτικό επίπεδο παίζεται το θέατρο των αλληλοκατηγοριών μεταξύ υπουργείων και κρατικών λειτουργών, ενώ ταυτόχρονα τα μέσα μαζικής εξαπάτησης επιδίδονται σε αγώνα δρόμου μέχρι τις εκλογές, ούτως ώστε να πείσουν τους ανόητους για το πόσο ζημιογόνος για την Ελλάδα είναι η άνοδος της Χρυσής Αυγής.

Παράλληλα, η αντιτρομοκρατική υπηρεσία διαρρέει εντέχνως πληροφορίες στα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια, ισχυριζόμενη πως γνωρίζει τις σχεδιαζόμενες κινήσεις των κόκκινων τρομοκρατών, παρά ταύτα «αδυνατεί» να τους συλλάβει διότι προφανώς δεν έχει να κάνει με κοινούς αριστερούς παρακρατικούς αλήτες, αλλά με «φαντάσματα».

 Τα ανωτέρω θα φάνταζαν θαυμάσια εάν επρόκειτο περί ενός παραμυθιού ή ενός φανταστικού μυθιστορήματος. Στο Κράτος-οπερέτα όμως της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, είναι η καθημερινή πραγματικότητα, την οποία μάλιστα οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι και οι δημοσιογραφικοί πραίτορες φροντίζουν να αποσιωπούν ή να διαστρεβλώνουν. Παρά ταύτα, γεννιέται ένα κρίσιμο ερώτημα: τι είδους ακριβώς εξευτελισμός είναι εκείνος ο οποίος θα υποχρέωνε τον Σαμαρά να απομακρύνει ως ανίκανους τους υπουργούς του Δένδια και Αθανασίου; Ή ακόμη καλύτερα, ποιες ακριβώς δυνάμεις είναι εκείνες οι οποίες καθιστούν τους υπουργούς Δένδια και Αθανασίου αμετακίνητους από τις θέσεις τους;

Οι ευθύνες και των δύο, Δένδια και Αθανασίου, είναι δεδομένες και βαρύτατες. Εντούτοις και οι δύο παραμένουν ακλόνητοι στις θέσεις τους, απολαμβάνοντας της πλήρους εμπιστοσύνης και στήριξης του θλιβερού Σαμαρά. Συνεπώς, δυνάμεθα με ασφάλεια να εξάγουμε το συμπέρασμα πως μπροστά στα μάτια μας εξυφαίνεται μια καθεστωτικής υφής απάτη, η οποία έχει ένα και μόνο στόχο: την ανάσχεση της Χρυσής Αυγής.

 Διόλου συμπτωματικά, τόσο ο Δένδιας όσο και ο Αθανασίου είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές της παράνομης πολιτικής δίωξης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Ο ρόλος τους στις προφυλακίσεις του Αρχηγού, βουλευτών και μελών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι καίριος, έχοντας αναλάβει το βάρος να φέρουν σε πέρας την αποστολή που τους ανέθεσε ο Σαμαράς, μεταφέροντάς τους επακριβώς τις οδηγίες και εντολές των διεθνών τοκογλύφων και των διεθνών σιωνιστικών οργανώσεων. Ιδού γιατί οι σοβαροφανείς αυτοί επαγγελματίες ανίκανοι, δεν κουνιούνται από τις θέσεις τους. Αποτελούν τα εκτελεστικά όργανα του σιωνιστικού σχεδίου το οποίο εξαπολύθηκε κατά της Χρυσής Αυγής. Αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια την οποία αποσιωπούν τα «έγκυρα» μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη των παραπάνω, από τη χθεσινή κωμικοτραγική εμφάνιση του σιωνιστικού ανδρείκελου που ακούει στο όνομα "Δένδιας" σε τηλεοπτική εκπομπή. Εκεί, ο τσαρλατάνος υπουργός της Χούντας Σαμαρά άγγιξε το όσκαρ γελοιότητας, φθάνοντας στο σημείο να απευθύνει μήνυμα προς τον αριστερό τρομοκράτη τον οποίο είχε μια εβδομάδα πριν απελευθερώσει: «το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει, και αυτό το λέω ως πατρική συμβουλή, είναι να επιστρέψει αμέσως»!

Όσο πατρικά τον κατευόδωσε κατά την «εξαφάνισή» του, άλλο τόσο πατρικά τον συμβουλεύει τώρα υποκριτικά να επιστρέψει. Και η μεταπολιτευτική επιθεώρηση, ο καθεστωτικός αυτός θίασος των διεφθαρμένων και δολοφόνων του Λαού μας, συνεχίζει τις παραστάσεις του. Μόνο που στο τέλος, παρά τα όσα αφελώς προσδοκούν, δεν θα έχει χειροκρότημα αλλά απόδοση πραγματικής Δικαιοσύνης την οποία θα φέρει ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή.

Ας χαρούν λοιπόν πρόσκαιρα οι υπεύθυνοι της εξαθλίωσης του Λαού μας, διότι η άθλια κωμωδία τους τελειώνει!