Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Οργισμένα σχόλια Ελλήνων στο διαδίκτυο για το επερχόμενο προεκλογικό πραξικόπημα


Ξεχείλισε σήμερα η οργή των Ελλήνων κατά της χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, η οποία μεθοδεύει την φυλάκιση όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής για να ανακόψει την επερχόμενη νίκη των Εθνικιστών σε ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές.


Σήμερα μετά τα αιτήματα των επίορκων δικαστικών λειτουργών για άρση ασυλίας συλλήβδην την Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής έγινε πασιφανές ακόμα και στον πιο αφελή η πολιτική σκοπιμότητα που κρύβεται πίσω από τις παράνομες διώξεις.

Οι πρώτες αντιδράσεις του ελληνικού λαού ήταν οργισμένες και αυτό καταγράφηκε στα σχόλια του διαδικτύου. Παραθέτουμε ένα σχετικό χαρακτηριστικό δείγμα σχολίων που καταγράφηκαν σε καθεστωτικές ενημερωτικές ιστοσελίδες:

tovima

- Το Κίνημα των Εθνικιστών δεν ανδρώθηκε στα μεγάλα σαλόνια του κατεστημένου, ούτε στα σκοτεινά υπόγεια του παρακράτους, αλλά εκεί που χτυπά η καρδιά του Ελληνισμού, στον δρόμο!

 - Ξεφτιλίστηκε όλο το σάπιο καθεστώς της μεταπολίτευσης. Αυτό ήταν το σχέδιο τους από την αρχή. Να μην υπάρχουν βουλευτές της Χρυσής Αυγής μέσα στην βουλή!!!

- Πίσω λαμόγια, εμπρός πατριώτες. Θα περίμενε κανείς μετά τις καταγγελίες για παραδικαστικό σώμα, για πουλημένους και οσφυοκάμπτες δικαστικούς παρελκόμενα επιχειρηματικών συμφερόντων, για υπόπτως πλουτίσαντες και υπάκουους στην εκάστοτε εκτελεστική εξουσία να σηκωθούν κι οι πέτρες.

- Με δύο εκατ. ανέργους και 2 εκατ. λαθρομετανάστες οι ψήφοι θα πάνε στα άκρα.Κ αι όλοι οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής να πάνε μέσα, οι ψηφοφόροι δε πρόκειται να ψηφίσουν τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα. Τόση οργή νιώθουν όταν βλέπουν τον Βενιζέλο. Πόσες μεγάλες επενδύσεις πρέπει να γίνουν για να απορροφηθούν όλοι αυτοί οι άνεργοι; Καλά κρασιά κ. Βενιζέλο και Κ. Σαμαρά. Περαστικά στις εκλογές.

 - Σε λίγες μέρες από σήμερα θα φανεί ποιος έχει δίκιο, όταν η Χρυσή Αυγή στις εκλογές θα έχει αυξήσει τις δυνάμεις της κατά 1.879% σε σχέση με τις εκλογές του Μαΐου του 12 και 1.768% σε σχέση με τις εκλογές του Ιουνίου του ίδιου χρόνου.

 - Για τα όπλα νερομπογιάς; Σαν δεν ντρέπονται!

- Και "έτσι ισχυροποιήθηκαν ακραίοι πολιτικοί σχηματισμοί στην Ελλάδα στις αρχές του 21ου αιώνα" θα λέει ο ιστορικός του μέλλοντος. Καληνύχτα μας.

- Κατάντια του πολιτεύματος! Απεχθάνομαι την ιδεολογία της Χ.Α. Αλλά αν χαρακτηρίσουν ένα κόμμα εκλεγμένο στο κοινοβούλιο ως εγκληματική οργάνωση, οδηγεί σε απαξίωση της δημοκρατικής διαδικασίας. Επιπλέον, θα δώσει μεγάλη ώθηση στην ίδια την ΧΑ. Τέλος, εφόσον κλείσουν την ΧΑ στη φυλακή για εγκλήματα, πρέπει να μπει φυλακή όλο το πασόκ και η νέα δημοκρατία με τόσα οικονομικά σκάνδαλα. Ανοίγουν τον ασκό του Αιόλου...

- Συνεχίστε έτσι και θα τον βγάλετε δήμαρχο τον Κασιδιάρη. Εύγε!! Τη Χρυσή Αυγή θα τη χτυπήσετε πολιτικά. Με αυτά που κάνετε τη γιγαντώνετε. Τόσο άσχετοι είστε.

- Να συλλαμβάνουν βουλευτές, επειδή είναι απλώς μέλη ενός κόμματος έχουμε να δούμε από την δεκαετία ΄40 και ΄50. Μας πήγαν 60 χρόνια πίσω. Ο Άρειος Πάγος έχει ευθύνη γι΄ αυτό που γίνεται. Γιατί να μην φυλακίσουν και τα μερικές χιλιάδες μέλη που έχουν; Το επόμενο στάδιο είναι να φυλακίσουν και τους οπαδούς.

Protothema

- ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΕΣ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΕΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. Δυστυχώς η χώρα κυβερνάται από συμμορία κακοποιών . Ο αρμόδιος υπουργός κ. Ν. Δένδιας δήλωσε δημοσίως ότι όλα τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή των βουλευτών του Λ.Σ.Χ.Α. ήσαν νόμιμα. Την επομένη οι κομμουνίστριες ανακρίτριες προφανώς με εντολή των σταλινικών συγγενών τους κομμουνιστών της ΔΗΜΑΡ σε συνεργασία με το δήθεν «Δημοκρατικό Τόξο», τον διέψευσαν και ζητούν την άρση της ασυλίας και των υπολοίπων βουλευτών του Λ.Σ.Χ.Α. για τα νόμιμα όπλα που δήλωσε ο εν λόγω αρμόδιος υπουργός . Οι εν λόγω κομμουνίστριες δικαστίνες εκτελούν σχέδιο ανωμαλίας με σκοπό την ένοπλη ρήξη στην Ελλάδα και την αποφυγή των εκλογών , με την κήρυξη της χώρας σε κατάσταση πολιορκίας, προκειμένου να ξεπουλήσουν και την υπόλοιπη.

- Ξεφτίλα και αηδία. ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ τον κόσμο που τους ψήφισε και με προσχηματικό κατηγορητήριο-κωμωδία επιδιώκουν την ΠΟΛΙΤΙΚΗ φίμωση της Χρυσής Αυγής. Αυτό λέγεται ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην Ελλάδα του 2014. Να τη χαίρεστε ΜΜΕ και κυβέρνηση. Προκαλείτε ΑΗΔΙΑ στον κόσμο.

- Ο Κασιδιάρης θα βγει δήμαρχος από τη φυλακή, όπως το έχει πει και θα θριαμβεύσει η «Εθνική Αυγή». Αυτό θα γίνει. Ο κόσμος είναι με τη Χρυσή Αυγή. Ό,τι και να κάνουν είναι αδύνατο να την ξεφορτωθούν.

- Η κωμωδία της ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΝΕΙ ρέστα ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΗΣ!

- Για τα εκατομμύρια ευρώ που εισέπρατταν τόσα χρόνια οι περίφημες ΜΚΟ επί προεδρίας Κωστάκη και Γιωργάκη τι γίνεται; Καμιά άρση ασυλίας δεν θα γίνει εκεί; Ρε ότι και να κάνετε «Χρυσή Αυγή» στις εκλογές χωρίς δεύτερη σκέψη.

 - Πραγματικός έμετος για κυβέρνηση, κοινοβούλιο, Δικαιοσύνη. Κάνουν τα στραβά ματιά για τόσους άλλους, τους αφήνουν ελευθέρους με εγγύηση και φυλακίζουν αυτούς επειδή κατείχαν.... τρακατρούκες!

Newsit

- Κανείς δεν τα πιστεύει αυτά. Έχει νου ο κόσμος και καταλαβαίνει τι γίνεται. Αν η ΝΔ το κάνει αυτό θα χάσει όλους τους ψηφοφόρους της. Και η Χρυσή Αυγή θα βγει πρώτο κόμμα.

- Άλλη μια "δημοκρατική" ενέργεια, για να κερδίσουν τις εκλογές. Η δημοκρατική κοινοβουλευτική χούντα κτυπά μέσω του.. Αγρίου Πάγου.

 - Καλά… Μέχρι τις εθνικές εκλογές θα ζητήσουν παραπομπή όχι μόνο όλων όσων ψήφισαν, αλλά και των συγγενών τους μέχρι τρίτου βαθμού.

- Η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη πιάνει δουλεία, Πλησιάζουν εκλογές και τους κόβει κρύος ιδρώτας. Αυτό και μονό σημαίνει ότι η Χρυσή Αυγή είναι πολύ ψηλά και κάνουν αψυχολόγητες κινήσεις!

 - Βάλτε τους όλους φυλακή!!! Θα είναι μεγάλο γούστο οι φυλακισμένοι να βγαίνουν έξω και να κυβερνάν τη χώρα και τους Δήμους!

- Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που γίνονται. Κατηγορείται ένα κόμμα έστω και φιλοναζιστικό για εγκληματική οργάνωση δια της λογικής της συλλογικής ευθύνης. Επειδή αυτό το βρωμερό σκουλήκι ο Ρουπακιάς σκότωσε τον άτυχο Π. Φύσσα. Και αυτό γιατί η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ βλέπει την κομματική τους βάση να φυλλοροεί προς την Χρυσή Αυγή. Δεν υπάρχουν άλλοι λόγοι. Τα δύο κόμματα αυτά δεν τους έπιασε ο πόνος ξαφνικά για την Δημοκρατία. Την Δημοκρατία αυτοί την έχουν γραμμένη, από όταν ψήφισαν το πρώτο μνημόνιο.

News247

- Δημοκρατία, τι όμορφο πράγμα! Να τους δω να πηδάνε απ' τα μπαλκόνια όταν θα βγαίνουν οι Χρυσαυγίτες δήμαρχοι και περιφερειάρχες μέσα από τις εκλογές. Τίποτα άλλο!

- Αχαχααχαχαχα πριν τις εκλογές! Πανικός στη κυβέρνηση. Τουλάχιστον τώρα μπήκαν στο κόπο να ζητήσουν άρση ασυλίας. Δήμαρχοι, περιφερειάρχες από τα κελιά της τιμής!

Skai.gr

- Θα διώξουνε ποινικά ΟΛΟΥΣ τους βουλευτές ενός κόμματος! Σε καμιά δημοκρατία δεν έχει γίνει αυτό.

- Όπως το είπες θα τους κάνουνε ήρωες με το ζόρι .. αλλά δεν μπορεί ... δεν το έχουνε σκεφτεί αυτό;

- Οι σκλάβοι ξυπνήσανε Αντωνάκη! Μπράβο… Άλλη μια κίνηση για να βγει πρώτο κόμμα. Την άλλη εγκληματική οργάνωση του Πασόκ πότε θα την κλείσουν μέσα;

 - Ελληνική δικαιοσύνη για κλάματα. Σας μάθαμε και εσάς. Έξω Κοντομηνάδες και Φιλιππίδης και μέσα άτομα, επειδή είναι λέει βουλευτές! Αλήθεια ο Μιχαλολιάκος και ο Παππάς γιατί κρατούνται μέσα αν δεν υπάρχουν αποδείξεις; Αλλά υπάρχουν μόνο ενδείξεις ας πούμε, γιατί άμα τους αφήσουμε ελεύθερους… Ουστ ξεφτιλισμένοι! Μέσα στην μπόχα. Χρυσή Αυγή ή Ελληνική Αυγή ο κόσμος θα τους ψηφίσει!