Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Ήρθε η ώρα των Εθνικιστών!


Εν όψει της εκλογικής μάχης για τους δήμους και τις περιφέρειες της Πατρίδος μας, οι καθηγητές της απάτης και του ψεύδους ανέλαβαν νωρίς το έργο της διασποράς χαλκευμένων δημοσκοπήσεων, ευελπιστώντας πως θα κατορθώσουν δι' αυτού του τρόπου να περισώσουν τα θλιβερά ανδρείκελα του αντεθνικού Καθεστώτος.


Εξόχως χαρακτηριστική η περίπτωση του δήμου Αθηναίων, όπου φυσικά η έκβαση της πολιτικής μάχης έχει πανικοβάλει σε τεράστιο βαθμό τις κομματικές συμμορίες του αντισυνταγματικού τόξου. Διότι απλούστατα γνωρίζουν και οι πέτρες ακόμη στην πρωτεύουσα πως η Χρυσή Αυγή δια του συναγωνιστή Κασιδιάρη προελαύνει, έχοντας την ολόθερμη συμπαράσταση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Αθηναίων.

 Τούτο βέβαια δεν διαπιστώνεται στις πληρωμένες και συνεπώς κίβδηλες δημοσκοπήσεις των μεγαλοεργολάβων, διαπιστώνεται όμως έκδηλα σε καφενεία και γειτονιές, σε χώρους εργασίας και οπουδήποτε βρίσκονται οι λαϊκοί άνθρωποι, του μόχθου και της καθημερινής αγωνίας. Κι αυτό είναι που έχει ουσιώδη και πραγματική σημασία.

Αντιθέτως, ο σημερινός ανθέλληνας δήμαρχος της «Αριστεράς και των προοδευτικών δυνάμεων» μπορεί να στρογγυλοκάθεται ανέμελος πάνω στην πρόσκαιρη «δόξα» στημένων δημοσκοπήσεων, οι οποίες τον εμφανίζουν κατά παραγγελία σκοτεινών κέντρων πρώτο με διαφορά από τους υπόλοιπους υποψηφίους. Στην πρωτοφανή αυτή, μεθοδική και γενικευμένη, καταφανή παραποίηση της αλήθειας, ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως πλην της Χρυσής Αυγής και του συναγωνιστή Κασιδιάρη, δεν αντέδρασε κανένα άλλο κόμμα ή υποψήφιος. Όπερ σημαίνει πως τα επιτελεία των κομματικών συμμοριών της προδοσίας και της διαφθοράς έχουν λάβει σαφείς οδηγίες από ξένα κέντρα εξουσίας να σιγοντάρουν την υποψηφιότητα Καμίνη και να την προωθήσουν.

Εντούτοις η προσπάθεια του συνόλου των «έγκυρων και αντικειμενικών» μέσων μαζικής εξαπάτησης να πείσουν την κοινή γνώμη πως ο λαθροδήμαρχος προηγείται στις σχετικές δημοσκοπήσεις, υποδηλώνει εμμέσως πως το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ για τους απατεώνες δεξιάς και αριστεράς, τόσο μάλιστα βαρύ ώστε να προβαίνουν σε δημοσιοποίηση υποτιθέμενων δημοσκοπήσεων οι οποίες αν μη τι άλλο εκθέτουν ανεπανόρθωτα τόσο τους εμπνευστές της τακτικής αυτής, όσο και τους προπαγανδιστές της.

Από τη στιγμή όμως κατά την οποία οι πολιτικοί αντίπαλοι του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος μεταχειρίζονται τέτοιες κατάπτυστες μεθόδους, οι οποίες προκαλούν την λαϊκή περιφρόνηση προπαντός, ώστε να αντιστρέψουν το εις βάρος τους κλίμα, καθίσταται σαφές πως δεν θα διστάσουν μπρος σε τίποτα: αν δεν αισχύνονται να δημοσιοποιούν τόσο χονδροκομμένα ψεύδη με τα οποία ο Λαός γελά, τότε είναι σίγουρο πως δεν θα διστάσουν σε οτιδήποτε αισχρό και ανήθικο μπορούν να χρησιμοποιήσουν, πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας.

Ως εκ τούτου, γεννάται η αναγκαιότητα της περιφρούρησης των συνταγματικών μας δικαιωμάτων και της διαφύλαξης του καθαρού εκλογικού αποτελέσματος. Και τούτο μπορεί να γίνει δια της μαζικής συμμετοχής όλων στις λίστες των εκλογικών αντιπροσώπων του Κινήματος.

 Το μήνυμα του Ελληνικού Λαού, πρέπει να φτάσει ανέγγιχτο και καθάριο στα ώτα της Χούντας του Μνημονίου και στα δεξιά και αριστερά της συνεταιράκια: ο Λαϊκός Εθνικισμός είναι σήμερα η κυρίαρχη ιδεολογία και πολύ περισσότερο είναι η ιδεολογία εκείνη η οποία δύναται να προσφέρει απτές και ξεκάθαρες λύσεις στα μύρια καθημερινά προβλήματα. Ούτε ψήφος λοιπόν δεν πρέπει να πάει χαμένη και για να συμβεί αυτό, πρέπει να κινητοποιηθούν άπαντες όσοι έχουν την ακλόνητη πεποίθηση πως η ελπίδα για το Λαό μας θα ανατείλει μαζί με τη Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!

Τίποτα δεν θα μας χαριστεί αλλά τα πάντα θα κερδηθούν με αδιάκοπο και ακατάπαυστο Πολιτικό Αγώνα. Ο Λαός μας στέκεται στο πλευρό της Χρυσής Αυγής και βροντοφωνάζει πως ήρθε η ώρα των Εθνικιστών!

Ευάγγελος Καρακώστας