Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Nemo Μe Ιmpune Lacessit!

«Δεν έχεις Όλυμπε θεούς, μηδέ λεβέντες Όσσα, 
ραγιάδες έχεις μάνα γη, σκυφτούς για το χαράτσι, 

κούφιοι και οκνοί καταφρονάν τη θεία τραχειά σου γλώσσα, 
των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι» 

 Κ. Παλαμάς 

Για τους υπεύθυνους της εξαθλίωσης του Λαού μας, εκείνους που συντηρούν τις πολιτικές τους καριέρες μέσω της τυφλής υπακοής στις επιταγές των ξένων κι ερχόμενοι σε ευθεία σύγκρουση με το Εθνικό και Λαϊκό συμφέρον, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή αποτελούσε μέχρι και πριν ολίγα μόνον έτη, μια οργάνωση περιθωριακών και ακραίων στοιχείων, γραφικών και κινδυνολόγων. Ο ίδιος αυτός εσμός των πολιτικάντηδων, εσμός που εξυπηρετεί τα συμφέροντα ξένων δυνάμεων και της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου, επιχειρεί σήμερα, ενάμιση χρόνο μετά τον εκλογικό θρίαμβο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, μέσω παράνομων και αντισυνταγματικών μεθοδεύσεων να εξαλείψει την μοναδική απειλή για το σύγχρονο μεταπολιτευτικό προτεκτοράτο το οποίο καταχρηστικώς φέρει τον τίτλο Ελλάς.

Φυσιολογικά μεν, αντισυνταγματικά και ανήθικα δε, οι θεμελιωτές του ψευτορωμαίικου κατηγορούν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα για όσα αποτελούν τα ακριβή χαρακτηριστικά της δικής τους πολιτικής παρουσίας στην Πατρίδα, επιδιώκοντας να καλλιεργήσουν τούτη την ψευδαίσθηση στο Λαό μας. Έχουν όμως αποτύχει οικτρά και έχουν αποτύχει για τον εξής συγκεκριμένο λόγο: Δεν αρκεί να δηλώνετε «δημοκράτες», πρέπει και να φαίνεστε!

Βεβαίως, θα πρέπει να καταρρίψουμε το μύθο τον οποίο εντέχνως και δολίως καλλιεργούν τα δημοσιογραφικά ψοφίμια, ο οποίος θέλει τους «δημοκράτες» του αντισυνταγματικού τόξου να αποκτούν εσχάτως τις ολοκληρωτικές τους τάσεις. Δεν μετατράπηκαν τώρα σε μιμητές σταλινικών καθεστώτων, δεν έγιναν άξαφνα τώρα χειροκροτητές των πολιτικών διώξεων, της φίμωσης, των απαγορεύσεων. Ανέκαθεν ήσαν τέτοιοι, απλώς δεν φαίνονταν εν αντιθέσει με το παρόν, όπου πλέον αποκαλύπτεται το τυραννικό τους προσωπείο σε όλη του την έκταση.

Η αιτία της αποκάλυψης του τυραννικού χαρακτήρα του Καθεστώτος υπήρξε αναμφίβολα ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, έπεσαν πάνω του όλα τα κοράκια του αντεθνικού Κράτους και παρακράτους για να τον κατασπαράξουν. Υπό αυτή την οπτική, απαντάται και το θρασύ ερώτημα των συνεταίρων του Καθεστώτος αριστερών απατεώνων, οι οποίοι κατηγορούν την δεξιά διότι δεν εξαπέλυσε νωρίτερα τις παράνομες πολιτικές διώξεις εις βάρος της Χρυσής Αυγής.

Μέχρι πριν ενάμιση έτος, η ελληνόφωνη αριστερά απαιτούσε την φίμωση των Ελλήνων Εθνικιστών. Σήμερα με ύφος χιλίων πιθήκων, απαιτεί την πολιτική της δίωξη. Γιατί; Διότι απλούστατα το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα αποκάλυψε την εργολαβική ανθελληνική δράση των κομμάτων της αριστεράς και κυρίως, απέδειξε στον Ελληνικό Λαό πως οι εμφανιζόμενοι ως «προστάτες» των οικονομικά και κοινωνικά αδύναμων λαϊκών στρωμάτων, δεν ήσαν παρά οι στυγνότεροι εκμεταλλευτές τους σε πλήρη και αγαστή συνεργασία με το Κεφάλαιο, το οποίο υποτίθεται πολεμούσαν.

Και για να μιλούμε με γεγονότα που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές, θυμηθείτε τη λύσσα όχι τόσο των καπιταλιστών όσο των κρατικοδίαιτων αριστερών τσαρλατάνων του κίβδηλου ανθρωπισμού , κάθε φορά που ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή αποδεικνύοντας στην πράξη την Πίστη στην Κοινωνική Ιδέα, διοργάνωνε διανομές τροφίμων ή εθελοντικές αιμοδοσίες σε όλη την ελληνική επικράτεια. Κάθε διανομή τροφίμων και κάθε εθελοντική αιμοδοσία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, υπήρξε καρφί στο πολιτικό φέρετρο της μαρξιστικής καθεστωτικής πλέμπας. Υπήρξε επιπλέον, η ευθεία εθνικιστική απάντηση στις αξιοθρήνητες αθλιότητες περί «ταξικής συνείδησης» και «ταξικού πολέμου» -τις οποίες προπαγάνδιζε επί δεκαετίες η θλιβερή μαρξιστική ουρά των καπιταλιστών- καθώς απεδείχθη περίτρανα πως οι κράχτες της «ταξικής επανάστασης» δεν ήταν παρά η ίδια η άρχουσα τάξη ή πληρωμένοι πράκτορες αυτής!

Καθώς λοιπόν η μαρξιστική αριστερά έβλεπε τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια της, τα δε ιδεολογικά και πολιτικά της επιχειρήματα να συντρίβονται κάτω από την επέλαση των Εθνικιστών, έσπευσε να ζητήσει τη βοήθεια του καπιταλιστή συμμάχου της, ψιθυρίζοντάς του στο αυτί πως πρέπει να ληφθούν σκληρά μέτρα κατά των Εθνικιστών, διότι το όραμα της Κοινωνικής Δικαιοσύνης, το οποίο οι μπολσεβίκοι υποστηρίζουν στα λόγια μονάχα ενώ οι Εθνικιστές στην πράξη, επρόκειτο να γίνει πραγματικότητα, με σκληρές συνέπειες για την συμμαχία καπιταλιστών-μαρξιστών. Η χαρά των μαρξιστών με την εξαπόλυση των παράνομων διώξεων και συλλήψεων του Αρχηγού, βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής κατέδειξε πως το κατ' επίφαση «ταξικό» μίσος της αριστεράς των τρομοκρατών και των μεγαλοκαταθέσεων, είναι στην πραγματικότητα βαθύτατα συμπλεγματικό μίσος κατά του Λαού και της Ελληνικής Πατρίδος.

Μην τρέφετε ουδεμία αυταπάτη: το κατηγορητήριο κατά της Χρυσής Αυγής δεν είναι παρά οι μυθοπλασίες των κρατικοδίαιτων απατεώνων της Αριστεράς, τις οποίες μεταχειρίζονται πλέον μιας δεκαετίας, μυθοπλασίες τις οποίες υιοθέτησε η ψοφοδεξιά του Σαμαρά δίχως κανένα αποδεικτικό στοιχείο προκειμένου να απαλλαγεί από μια πολιτική δύναμη η οποία της αποκόβει κάθε δεσμό με τον Ελληνικό Λαό. Οι εχθροί μας θα ηττηθούν πολιτικά διότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή έχει στο πλευρό του την Αλήθεια και τον Ελληνικό Λαό!

Ο πολύς Έζρα Πάουντ λέγει με στόμφο: «ο Ναός είναι Ιερός επειδή δεν είναι προς πώληση». Κατ' αντιστοιχία, οι Έλληνες Εθνικιστές, οι Χρυσαυγίτες, απαντούν στις παράνομες μεθοδεύσεις της καταρρέουσας σε όλα τα επίπεδα, πατριδοκάπηλης ΝΔ: Ο Λαϊκός Εθνικισμός είναι Ιερός, επειδή δεν είναι προς συμβιβασμό! Οφείλω στο σημείο τούτο να υπενθυμίσω προς κάθε Σύντροφο και Συναγωνιστή, τα λόγια του Αρχηγού, τα οποία αντηχούν και στην πιο απομακρυσμένη γωνιά της Ελληνικής Πατρίδος όπου βρίσκεται έστω κι ένας Χρυσαυγίτης: «ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ»! Αντίθετα, διαθέτουμε έναν ωκεανό χαλύβδινης Πίστης και ατσάλινης Θέλησης για την συνέχιση του Πολιτικού Αγώνα μέχρι την οριστική συντριβή των εχθρών του Ελληνικού Λαού, τον Θρίαμβο των Σημαιών μας και την Τελική Νίκη της Εθνικής και Κοινωνικής Ιδέας.

Περιφρονούμε τους μαρξιστές κατήγορούς μας, οι οποίοι κρύφτηκαν πίσω από τα φουστάνια της καπιταλιστικής ψοφοδεξιάς. Θ' ασχοληθούμε πολιτικά μαζί τους, αφού λογαριαστούμε με τ' αφεντικά τους. Πρώτιστο μέλημα σήμερα των Ελλήνων Εθνικιστών, του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, είναι να απαξιωθεί πολιτικά, κοινωνικά, ηθικά και να εκριζωθεί άπαξ και δια παντός το πατριδοκάπηλο τερατούργημα της φιλελεύθερης δεξιάς.

Εις ότι αφορά τους δεξιούληδες της καρπαζιάς που συναινούν στις ραδιουργίες και καταφανείς παρανομίες μιας ξενοκίνητης κλίκας, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή διακηρύσσει τούτο: Nemo me impune lacessit ή Κανείς Δεν Μου Επιτίθεται Ατιμώρητα! Η Δική μας Μέρα θα έρθει και τότε οι επίορκοι και όσοι καταπατούν το Σύνταγμα και περιφρονούν αλαζονικά τον Ελληνικό Λαό, των Ευρωπαίων τα περίγελα και των Αρχαίων οι παλιάτσοι, θα λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους.

Ευάγγελος Καρακώστας