Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Πατρίδα ή Χάος - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Καμμία Εθνική Στρατηγική στο ψευτορωμαίικο του Μνημονίου

«Και την έκοβε του οχτρού σου την ορμή 


και της χυτής σου της φωτιάς το θάμα. 

Και στο κάστρο σου σπρωγμέν’ η Ανατολή 

λυσσομάναε με τη Δύση αντάμα. 

------- 

Και κρατούσες των αρμάτων την πλημμύρα, 

κι ορθός κι άσειστος της δύναμής σου ο κάβος 

λυγισμένοι ομπρός σου 

να κι ο Τούρκος , να κι ο Φράγκος, να κι ο Σλάβος». 

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ

Όπως πληροφορηθήκατε, την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου του 2014 η Ελλάδα του Μνημονίου, η έχουσα εκχωρήσει την εθνική της κυριαρχία στους περίφημους «δανειστές», έγινε και πάλι η… πρωτεύουσα (!) της Ευρώπης, όπως μας είπαν οι ινστρούχτορες της κυβερνήσεως Σαμαρά-Βενιζέλου ή μάλλον Βενιζέλου-Σαμαρά, για να είμαστε περισσότερο ακριβείς… Αυτό γιατί με αφορμή την εκ περιτροπής προεδρία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η χώρα μας στο εξάμηνο αυτό είναι απλά η σειρά της για την προεδρία. Μέσα στην γενική αποτυχία, η οποία απλώνεται απ’ άκρου εις άκρον σε ολόκληρη την Χώρα, η θλιβερή παρέα του Μαξίμου μαζί με τον Βενιζέλο, ο οποίος δηλώνει πλέον «αναπληρωτής πρωθυπουργός», οργάνωσαν μια κακόγουστη φιέστα με δεκάδες απαστράπτουσες λιμουζίνες… AudiA8 και με αστυνομικά μέτρα, τα οποία θύμιζαν εμπόλεμη ζώνη.

Όχι, δεν ζούσαν στην Καμπούλ, ούτε στην Βαγδάτη οι κάτοικοι των Αθηνών, την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014, ζούσαν στην Αθήνα, μόνο που είχε αποκλεισθεί σχεδόν ολόκληρη η πόλη, στις στέγες υπήρχαν… ελεύθεροι σκοπευτές και δύο, όχι ένα, ελικόπτερα περιπολούσαν στην πόλη της Παλλάδος Αθηνάς. Μέτρα ασφαλείας; Λογικό, αφού λίγες ημέρες πριν άγνωστοι, οι οποίοι παραμένουν και θα παραμείνουν άγνωστοι γιατί κανείς δεν θέλει ή κανείς δεν μπορεί να τους αναζητήσει, είχαν ρίξει… 60 (!), ναι 60, και όχι μια ή δύο, σφαίρες εναντίον της κατοικίας του Γερμανού πρέσβη. Όμως αυτά είναι λεπτομέρειες για τον ανεύθυνο ανώτατο άρχοντα της δημοσίας τάξεως (;) Δένδια και τον προϊστάμενό του πρωθυπουργό Σαμαρά, ο οποίος πλέον είναι κάτι σαν… πρόεδρος (!) της Ευρώπης, έτσι φαντάζεται, ενώ στην πραγματικότητα είναι πρωθυπουργός μιας χώρας χωρίς εθνική κυριαρχία και με δική του ασφαλώς ευθύνη και υπογραφή. Με ένα μόνιμο χαμόγελο ευτυχίας ο πρωθυπουργός πρωταγωνίστησε στις τελετές, αλλά δεν παρέλειψε στις ομιλίες του να τονίσει και το «μεγάλο» του έργο.

Όλα αυτά συνέβαιναν μεταξύ Ζαππείου, Κολωνακίου και Μεγάρου Μουσικής. Έξω από αυτόν τον κύκλο των δύο έως τριών το πολύ χιλιομέτρων, υπήρχε μια Πολιτεία που υποφέρει, που σαπίζει, που αγωνιά. Πέρα από τον χώρο, ο χρόνος και συγκεκριμένα οι μήνες που έρχονται και ιδιαίτερα ο Μάιος, μήνας Ευρωεκλογών, κατά τον οποίον το μόνιμο χαμόγελο του Σαμαρά πρόκειται να παγώσει και το μεγαλοπρεπές ύφος του Βενιζέλου πρόκειται να απωλεσθεί οριστικώς.

Μέγα πρόβλημα για την κυβέρνηση Βενιζέλου-Σαμαρά οι Ευρωεκλογές, πρόβλημα εφιαλτικό και το πλέον σκοτεινό μέρος του εφιάλτη τους η Χρυσή Αυγή, η οποία συνεχώς ανεβαίνει, ό,τι και να κάνουν.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

 Έκαναν τα πάντα κατά της Χρυσής Αυγής. Η δαιμονολογία τους εις βάρος του Κινήματός μας δεν είναι ζήτημα μόνον των τελευταίων μηνών, στην διάρκεια των οποίων έφθασε στην κορύφωσή της, αλλά συστηματική προσπάθεια του καθεστώτος και των φερεφώνων τους των τελευταίων τουλάχιστον τεσσάρων ετών. Εν τέλει πίστεψαν ότι με ένα τερατώδες κατηγορητήριο, παράνομο και αντισυνταγματικό, και με την φυλάκιση τόσο εμού, όσο και δύο βουλευτών, φυλάκιση που συνεχίζεται μέσα στα πλαίσια μιας διαδικασίας, η οποία απροκάλυπτα έχει πάρει πλέον την μορφή μίας ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ, πίστεψαν ότι έτσι θα τελειώσουν, θα «λειώσουν», όπως είχε δηλώσει ο ίδιος ο Σαμαράς, την Χρυσή Αυγή.

Η ανάκριση, ως γνωστόν, για την Χρυσή αυγή συνεχίζεται, όμως τα περίφημα οπλοστάσια, τα στρατόπεδα, οι εφοπλιστές και το μαύρο χρήμα αποδείχθηκαν έργο της χολερικής φαντασίας των σε διατεταγμένη υπηρεσία συκοφαντών μας. Έτσι το μόνο που τους απέμεινε για να μας κατηγορούν είναι η Ιδεολογία μας, το πολιτικό μας φρόνημα. Αυτό μαρτυρεί αδιάψευστα και η σειρά των ερωτήσεων που υποβάλλουν οι ανακριτές σε κατηγορούμενους και μάρτυρες. Φιάσκο μεγάλο, που πολιτικά θα πληρώσουν όσοι το στήσανε, αποδεικνύεται κάθε μέρα που περνά όλο και περισσότερο, το ΠΟΓΚΡΟΜ που έστησαν οι σύγχρονοι Στάλιν, Μπέρια και Βισίνσκι, τόσο της φιλελεύθερης κλεπτοδεξιάς, όσο και της ανθελληνικής αριστεράς των Μ.Κ.Ο. της μίζας και της ρεμούλας.

 Έκαναν τα πάντα κατά της Χρυσής Αυγής, όμως δεν μας «έλειωσαν», το αντίθετο. Σε χρόνο μηδέν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών ανέκαμψε και ευρίσκεται ήδη σε ανοδική πορεία. Όχι μόνον δεν έκλεισαν τα γραφεία μας, αλλά ανοίγουν συνεχώς και νέα, όχι μόνον δεν τρομοκράτησαν τους Αγωνιστές μας, αλλά τους πείσμωσαν περισσότερο. Μέτρησαν ΛΑΘΟΣ τα πράγματα. Πίστεψαν και πιστεύουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα κίνημα, όπως όλα τα άλλα. Έσφαλαν σφάλμα μέγα. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα σύνηθες πολιτικό κίνημα, που απευθύνεται στην κακομοιριά, στο μικροσυμφέρον και στον ατομισμό των ψηφοφόρων. Είναι ένα Κίνημα ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΙΚΟ, με ρίζες στην Φυλετική ψυχή του Μεγάλου Έθνους των Ελλήνων, το οποίον απευθύνεται άμεσα στα υγιή ένστικτα όσων απέμειναν ΟΡΘΙΟΙ ανάμεσα στα ερείπια μιας ρημαγμένης, από το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο, πολιτείας, σε όσους θέλουν με Αγώνα να αντισταθούν στην ΑΔΙΚΙΑ εις βάρος του Λαού μας. Όλους αυτούς με μεγαλόστομες «κενολογίες», όπως η φιέστα της προεδρίας στην Ε.Ε. , δεν πρόκειται να τους αλλάξουν. Αυτό γιατί γνωρίζουν πολύ καλά «ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ» την Ξενοκρατία που μαστίζει την Πατρίδα και δεν πείθονται με τις υπερφίαλες τελετές, όπως αυτή που διοργάνωσε πρόσφατα η κυβέρνηση Βενιζέλου-Σαμαρά.

Επιπλέον, ένα από τα επιχειρήματα κατά της Χρυσής Αυγής, που χρησιμοποίησε τόσο η Ν.Δ., όσο και το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι το Κίνημά μας δεν είναι… αντισυστημικό. Το επιχείρημά τους, όμως, αυτό το εξευτέλισαν αυτές οι ίδιες οι παράνομες διώξεις τους, εκτός εάν ξέρετε κανένα κόμμα, το οποίο να είναι… «συστημικό» (!!!) και το καθεστώς να φυλακίζει, χωρίς στοιχεία, αυτόν τον ίδιο τον αρχηγό του.

«ΦΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ»

Κανέναν δεν πείθει, λοιπόν, η φιέστα του Ζαππείου, όσο και εάν φιλότιμα προσπαθούν περί του αντιθέτου οι πονηροί πολιτευτές της Χούντας του Μνημονίου. Οι Έλληνες ζουν σκληρά στο πετσί τους την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας μέσα από τα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα, τα οποία διατάσσουν οι ξένοι αφέντες και τα οποία εξαθλιώνουν τον Λαό και καταστρέφουν συστηματικά την μεσαία τάξη της Χώρας, η οποία αποτελεί την ραχοκοκαλιά αυτού του ίδιου του Έθνους.

Οι μεμψίμοιροι, βεβαίως, θα σας πούνε ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτε άλλο. Λόγια πλάνα ειπωμένα από γεννημένους νικημένους. Στην πραγματικότητα απλά ζούμε την τελευταία πράξη του δράματος της πλήρους υποταγής και διαλύσεως στην συνέχεια του Εθνικού Κράτους των Ελλήνων προς χάριν της περίφημης «παγκοσμιοποίησης», η οποία θέλει οι πιστωτές των βασιλέων να γίνουν όχι μόνον οι βασιλείς των πίστεων, αλλά των πάντων, της γης μας, της Ιστορίας μας, της Πατρίδας μας.

 Μέσα σε αυτήν την θύελλα σκόπιμα απόντες της Ιστορίας, χωρίς καμμία Εθνική Στρατηγική, πληρωμένοι για την λιποταξία, ταγοί ανάξιοι εξουσιάζουν την Χώρα.

 Δικό μας καθήκον να αντισταθούμε και στο δίλημμα Πατρίδα ή χάος, όπου χάος η παγκοσμιοποίηση των τοκογλύφων, να απαντήσουμε χωρίς δισταγμό και εάν χρειασθεί με αγώνες και θυσίες, να απαντήσουμε με όλη την δύναμη της Ελληνικής μας ψυχής: ΠΑΤΡΙΔΑ!

Ν.Γ.Μιχαλολιάκος