Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Η ΝΔ πετά "λευκή πετσέτα" στο Δήμο της Αθήνας...

Η "βαθιά γαλάζια" ιστοσελίδα parapolitika.gr, μέσω του Διευθυντή της αποκαλύπτει ότι το Μαξίμου και οι συνεργάτες του Πρωθυπουργού
έχουν "παραδώσει πνεύμα" με τις εκλογές του Δήμου της Αθήνας και ουσιαστικά 4 μήνες πριν τις εκλογές...πετούν λευκή πετσέτα καθώς θα δώσουν το χρίσμα για άλλη μια φορά στο... Νικήτα Κακλαμάνη που μπαίνει επικεφαλής σε ένα ψηφοδέλτιο ως "αποδιοπομπαίος τράγος"!

Όπως γράφει χαρακτηριστικά το άρθρο: "Αποτελεί κοινό μυστικό ότι οι στενοί συνεργάτες του Σαμαρά δεν πολυσυμπαθούν τον πρώην δήμαρχο της Αθήνας, Νικήτα Κακλαμάνη. Κάποιοι μάλιστα για να ξέρετε , του τη φυλάνε από..... την περίοδο της Πολιτικής Ανοιξης. Ωστόσο, όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, είναι πολύ πιθανόν η Ν.Δ. να καταλήξει στη στήριξη της υποψηφιότητάς του, αφού ήδη τα περιθώρια έχουν στενέψει και η στήριξη του Κακλαμάνη , μοιάζει μονόδρομος..." 

Υ.Γ. "Μονόδρομος" είναι η στήριξη καθώς ο Κακλαμάνης είναι ήδη "καμμένο χαρτί" και θα φορτωθεί και την ήττα καθώς το "παίζει ανεξάρτητος".

Υ.Γ.2 Αν "ανεξαρτητοποιηθεί" κανένα δίμηνο πριν από τις δημοτικές εκλογές σηκώνοντας τη σημαία του...."αντιμνημονιακού" μη σας φανεί παράξενο. Ο λόγος είναι ότι η Χρυσή Αυγή και ο Ηλίας Κασιδιάρης ΣΑΡΩΝΟΥΝ στην πρωτεύουσα της Χώρας.

Πηγη Πασπαρτου