Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

“ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ!” - Και λίγα είπαμε για την ανθελληνική χούντα που καταστρέφει την Ελλάδα...

Πειθαρχική ποινή στην Ελένη Ζαρούλια, επειδή αποκάλεσε αληταράδες τα φέρεφωνα της χούντας του Μνημονίου!

 

Όσο συνεχίζεται η συνταγματική εκτροπή, η Βουλή των 294 και η καταλήστευση του ελληνικού λαού, η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να καταγγέλλει σε όλους τους τόνους την προδοσία και θα παραμένει η φωνή της αλήθειας και του ελληνικού λαού μέσα στο άντρο της πολιτικής διαφθοράς Η κυνική ομολογία από τον άνθρωπο της κλίκας Σαμαρά, Αθανασίου ότι την ημέρα που προφυλακίστηκε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τηλεφωνούσε εντελώς ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΠΑΡΑΤΥΠΑ στην προϊσταμένη του πρωτοδικείου Αθηνών Τσάμη που προΐσταται των ανακριτών που διενεργούσαν την ανάκριση.

Πιο ωμη παραδοχή άμεσης παρέμβασης στο έργο της δικαιοσύνης δεν έχει υπάρξει στα χρονικά της μεταπολεμικής Ελλάδος. Οι δικαιολογίες Αθανασίου πως ο σκοπός του ήταν η ενημέρωση είναι γελοίες, καθώς η προϊσταμένη του πρωτοδικείου δεν είναι Γραφείο Τύπου του υπουργού ούτε το «Μέγκα τσάνελ».

Η αντίδραση της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας σε αυτό το αίσχος ήταν άμεση και η συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια αποκάλεσε στο τέλος τον υπουργό «αληταρά», χαρακτηρισμός πολύ επιεικής και ήπιος σε σχέση με τα εγκλήματα που έχει διαπράξει και ομολογήσει. Ο προεδρεύων Μαρκογιαννάκης έσπευσε να επιβάλλει πειθαρχική ποινή στην βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου. Σημειώστε ότι η οποιαδήποτε επιβολή ποινής χωρίς την απολογία του βουλευτή είναι απολύτως παράνομη και δεν προβλέπεται.

Η Χρυσή Αυγή παρά τις ποινές, τις διώξεις, τις φυλακίσεις και τον πόλεμο θα συνεχίσει να είναι η φωνή της Αλήθειας και του Ελληνικού Λαού μέσα στη βουλή των κλεφτών και των απατεώνων.