Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Συνελήφθησαν για φοροδιαφυγή η σύζυγος και ο αδερφός του βουλευτή της ΝΔ Γιακουμάτου - ΒΙΝΤΕΟ

Με την αυτόφωρη διαδικασία συνελήφθησαν η σύζυγος και ο αδερφός του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμου Γιακουμάτου, οι οποίοι φέρονται να ενέχονται για φορολογικές παραβάσεις, στον οίκο ευγηρίας που διατηρούν.


Η οικονομική αστυνομία, σε έλεγχο που πραγματοποίησε στον οίκο ευγηρίας «Άγιος Χαράλαμπος», τον οποίο διατηρούν στο Ψυχικό διαπίστωσε παραβάσεις φοροδιαφυγής ύψους 24.000 ευρώ. Για την ίδια υπόθεση έχουν γίνει και άλλες προσαγωγές. Ο βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος δεν συνελήφθη λόγω της βουλευτικής ασυλίας.

Βέβαια την ίδια στιγμή επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή για το τεράστιο εθνικό σκάνδαλο των εξοπλιστικών που αγγίζει τα 75 δισ. Προφανώς το Μαξίμου, γνωρίζοντας ότι έχει και άλλους βουλευτές ρεζέρβες που είναι πρόθυμοι να στηρίξουν την κυβέρνηση, δίνει στα "σκυλιά" της δημοσιότητας ακόμα έναν βουλευτή της ΝΔ για να γλιτώσει η ελίτ της διαπλοκής!

Υ.Γ. Τα ερωτήματα που τίθενται είναι... θα αποχωρήσει ο Γιακουμάτος από την ΝΔ, θα τον διαγράψει ο Σαμαράς ή οι 153 είναι ήδη λίγοι και θα περιμένει να τελεσιδικήσει η απόφαση;