Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Γιωτόπουλος: Προβοκάτορας της χούντας του Μνημονίου ο Χ. Ξηρός!

"Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΞΗΡΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΤΗΝ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ"


«Ο κόσμος το 'χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι» λέει μια σοφή παροιμία η οποία αρμόζει άψογα στην περίπτωση της υποτιθέμενης εξαφάνισης του αριστεριστή τρομοκράτη Χ. Ξηρού. Ο ιθύνων νους της κόκκινης τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν, με επιστολή του από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου εκτίει την ποινή του, ξεμπροστιάζει την Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά κατηγορώντας την, εμμέσως πλην σαφώς, πως εκείνη οργάνωσε και εκτέλεσε το σχέδιο απελευθέρωσης Ξηρού!

Η επιστολή Γιωτόπουλου έρχεται στη δημοσιότητα μία μόλις μέρα μετά το γελοίο βιντεοσκοπημένο «διάγγελμα» του εκπροσώπου Τύπου της 17Ν Χ. Ξηρού, ο οποίος επιδίωξε να παραστήσει το νέο «Μπιν Λάντεν». Στο κωμικοτραγικό βιντεοσκοπημένο του μήνυμα, μη κρύβοντας διόλου την αυταρέσκεια και αλαζονεία του, επιχείρησε να εμφανίσει τον εαυτό του ως «ιδιοφυή και δαιμόνιο» ήρωα που ξεγέλασε αφενός την διεύθυνση των φυλακών και αφετέρου την κυβέρνηση ξεγλιστρώντας από τα χέρια τους, ως σύγχρονος Τζαβέλας που εξαπατά τον Αλή Πασά!

Όλη αυτή τη φαρσοκωμωδία όμως που εκτυλίχτηκε χθες, έρχεται να γκρεμίσει παταγωδώς η επιστολή Γιωτόπουλου. Ο φερόμενος ως αρχηγός της 17Ν παραθέτει συγκεκριμένα ερωτήματα τα οποία διαλύουν -εκθεμελιώνουν για την ακρίβεια- τον μύθο που επιχείρησε να πλέξει ο Ξηρός και τα μέσα μαζικής εξαπάτησης (κατόπιν κυβερνητικών εντολών) γύρω από το ζήτημα της εξαφάνισής του. Ο Γιωτόπουλος κατακεραυνώνει πρωτίστως την Χούντα του Μνημονίου και δευτερευόντως την άθλια προπαγάνδα των νταβατζήδων της «ενημέρωσης», υποβάλλοντας το ρητορικό ερώτημα: «αφού ο Χριστόδουλος είναι τόσο επικίνδυνος τρομοκράτης, γιατί όταν το 2011 έβαλε φωτιά στο κελί του, αντί να τον τιμωρήσουν όπως θα όφειλαν, τον επιβράβευσαν ικανοποιώντας και τα τρία αιτήματά του, μεταφέροντάς τον στις πτέρυγες»; 

Και συνεχίζει ο Γιωτόπουλος: «Γιατί του έδωσαν το ελεύθερο να πηγαίνει καθημερινά όπου θέλει, στο αρχιφυλακείο, στους Πυρήνες, στους σημαντικότερους ποινικούς; Ποιος έδωσε τη διαταγή; Όχι βέβαια η διευθύντρια, ούτε κάποιος αρχιφύλακας. Δεν έχουν τέτοια εξουσία και ούτε θα αναλάμβαναν τέτοια ευθύνη». Οπότε ο ίδιος καταλήγει στο συμπέρασμα πως «Η διαταγή ήρθε από τα πάνω. Από την αντιτρομοκρατική, την ΕΥΠ και άρα από την κυβέρνηση που την εποπτεύει»!

Ο Γιωτόπουλος προχωρά και στη σύγκριση εις ότι αφορά την αντιμετώπιση Χ. Ξηρού και του Β. Τζωρτζάτου αντίστοιχα από τις Αρχές: «Γιατί στις δύο άδειες του Βασ. Τζωρτζάτου με κατ' οίκον περιορισμό, έξι αυτοκίνητα της Αντιτρομοκρατικής ήταν κάτω από το σπίτι του (τρία στο δρόμο και τρία στους παραδρόμους) και τον παρακολουθούσαν, ενώ στον Χριστόδουλο που ήταν σε χωριό δεν υπήρχε κανείς»;

Και καταλήγει στο ίδιο ειρωνικό ύφος: «Τέλος, όλοι αυτοί οι κύριοι της Αντιτρομοκρατικής, της ΕΥΠ, της κυβέρνησης αλλά και της CIA δεν γνώριζαν ότι ο Χριστόδουλος εδώ και ενάμιση χρόνο είχε πάρει έξι άδειες; Τι έκαναν για να αποτρέψουν την ενδεχόμενη εξαφάνισή του; Τίποτε»! Τα ερωτήματα τα οποία παραθέτει ο Α. Γιωτόπουλος προς τους απατεώνες της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά είναι αμείλικτα. Αποτελούν επί της ουσίας την επιβεβαίωση των όσων υποστηρίζει ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή από την πρώτη στιγμή της δημοσιοποίησης της εξαφάνισης του Χ. Ξηρού, όχι από οποιονδήποτε τρίτο που παρατηρεί από απόσταση την υπόθεση, αλλά από τον συγκρατούμενό του και σύντροφό του στην αριστερή τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη.

 Όπως λοιπόν γράψαμε και χθες, το επόμενο βιντεοσκοπημένο μήνυμα Ξηρού θα πρέπει να διανθίζεται από τα πορτραίτα των Σαμαρά, Δένδια, Αθανασίου και Τσίπρα, εκείνους δηλαδή που βρίσκονται πίσω από την «εξαφάνιση» του.