Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Το καθεστώς επιστρατεύει και τον Τράγκα για να κόψει ψήφους από τη Χρυσή Αυγή...Θα κατέβει στις ΕΥΡΩεκλογές μαζί με ...τον κομμουνιστή Καζάκη;!

Εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα το καθεστώς έχει προσπαθήσει ποικιλοτρόπως να εφεύρει τρόπους για να ανακόψει την εκλογική εκτόξευση του Εθνικιστικού Κινήματος.
Από τη λάσπη και τα ψέματα, περάσαμε στις χειροπέδες και τις σφαίρες και στη συνέχεια την αφαίρεση κάθε χρηματικού αγαθού. Όλα αποδείχθηκαν μάταια.

Το εθνικιστικό τσουνάμι παρασέρνει τα πάντα στο διάβα του και μαζί και τους μιαρούς συκοφάντες του. Το σύστημα αποδεχόμενο την ανάγκη, καθώς ότι και να γίνει η Χρυσή Αυγή θα συμμετάσχει στις ευρωεκλογές, να αντιμετωπίσει και σε κάλπες τη Χρυσή Αυγή αναζητεί τους "ρακοσυλλέκτες" της ψήφου των "πατριωτών". Τελευταίος που δέχθηκε, από ότι φαίνεται, να συμμετάσχει στο εγχείρημα της... ανάσχεσης της Χρυσής Αυγής ο γραφικός Γιώργος Τράγκας. Ο άνθρωπος λοιπόν που το όνομά του ήταν στη λίστα Λαγκάρντ και που αρέσκεται να συνδιαλέγεται με ακραιφνείς μαρξιστές - κομμουνιστές σαν τον Καζάκη θα κληθεί να... αντιμετωπίσει το Εθνικιστικό Κίνημα και να του υφαπαρπάξει όσες ψήφους μπορεί. Τον αφήνουμε λοιπόν να προαναγγείλει την κάθοδό τους στις ευρωεκλογές!

"Βrothers καλημέρα. Σήμερα το site «Παραπολιτικά» γράφει ότι.... θα ηγηθώ αντιμνημονιακού κόμματος στις ευρωεκλογές και ότι έχω «ευθεία γραμμή» με τον Δημήτρη Καζάκη. Είναι γεγονός ότι ο εξαίρετος οικονομικός αναλυτής είναι φίλος μου και συχνά προσκεκλημένος των εκπομπών μου, όπως και συχνά αρθρογραφεί στο CRASH. Δεν υπάρχει μαζί του, καμία συνεννόηση για κοινή κάθοδο ή στήριξη μου στις ευρωεκλογές. Ούτε – άλλωστε- έχω κάποια πρόταση να ασχοληθώ με τα κοινά στο ευρωκοινοβούλιο. Ούτε από δεξιά, ούτε από αριστερά. Ούτε από μνημονιακούς χώρους, ούτε από αντιμνημονιακούς. Άλλωστε ξέρετε όλοι ότι είμαι μία πολύ δύσκολη περίπτωση, με σταθερές, δυστυχώς πολύ επίμονες και ενδεχομένως εμμονικές θέσεις και σκέψεις, γύρω από την πορεία της χώρας. Έχω τη βεβαιότητα, ότι το παιχνίδι θα παιχτεί στο εξωτερικό. Εκεί άρχισε και εκεί θα τελειώσει. 

Με αυτό εννοώ ότι πρέπει να πειστεί η διεθνής κοινή γνώμη, ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν ουσιαστικά ούτε διαρθρωτικές αλλαγές, ούτε προετοιμασία για επαναφορά στην ανάπτυξη. Πρέπει να γίνει κατανοητή η Γενοκτονία και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που συντελέστηκαν στα χρόνια του μνημονίου με το επιχείρημα ότι έτσι νοικοκυρεύεται η χώρα, ενώ στην πραγματικότητα η οικονομία έγινε παρανάλωμα των μέτρων και των οδηγιών της τρόικας και ο πληθυσμός οδηγήθηκε σε κατάσταση υποσαχάριας περιοχής. Με ενδιαφέρει το ευρωκοινοβούλιο, αλλά ταυτόχρονα πιστεύω ότι πρέπει να έχεις να πεις κάτι το αληθινό και το ειλικρινές και να υπάρχει σ’αυτό εμπιστοσύνη και μαζική υποστήριξη. Μέχρι στιγμής οι πολιτικοί χώροι είναι πολυδιασπασμένοι και αυτό δεν είναι τυχαίο. Έτσι τους θέλουν οι ξένοι και οι ντόπιοι εργολάβοι που νέμονται «σάρκες» από το κουφάρι της ελληνικής οικονομίας. 

Άλλωστε οι εναλλακτικές προτάσεις που ακούμε, δυστυχώς κινούνται στο γερμανικό μονόδρομο μεταξύ «ιχθυοτροφείων και ιαματικών φυτών» και από την άλλη πλευρά, του «μεγαλύτερου και καθαρότερου λαχανόκηπου της Ευρώπης». Σαν σήμερα, «έφυγε» ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος. Οι λόγοι του, ήταν προφητικοί. Ακόμη υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν ότι δεν πέθανε από παθολογικά αίτια, από καρκίνο, αλλά ότι «δολοφονήθηκε». Πιστεύουν δηλαδή ότι κάποιοι, με τις σύγχρονες μεθόδους των εκτελεστών, προσέβαλαν με καρκινικά κύτταρα τον οργανισμό του. Θα πείτε σενάριο Χολυγουντιανής φαντασίας και ενδεχομένως εσείς να έχετε το δίκιο. 

Οπωσδήποτε όμως, έφυγε ξαφνικά ένας άνθρωπος που με τα λόγια του και τη δράση του προειδοποίησε και κόντραρε όλο αυτό τον εφιάλτη που ήρθε στη Πατρίδα μας μετά το θάνατο του. Απόψε το βράδυ στην «Απαγορευμένη Ζώνη», στις 11.00 ακριβώς θα κουβεντιάζω και αυτό το θέμα. Επίσης κεντρικό θέμα μου είναι οι εξελίξεις στην οικονομία και τα σενάρια και ευρώ και δραχμή. Πρέπει να σας πώ, ότι το τελευταίο 48ωρο ξεκίνησε το crashonline.gr, που είναι το site του περιοδικού crash. Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα είναι ένα site χωρίς φήμες, ψιθύρους και πλαστά ρεπορτάζ, από τα οποία έχουμε πήξει τον τελευταίο καιρό…. Από μέρα σε μέρα θα καταλάβετε ότι είναι κάτι διαφορετικό από τα άλλα. KEEP IN TOUCH" 

 Υ.Γ. Καλή... επιτυχία λοιπόν στον Τράγκα - Μπάνκα και του ευχόμαστε να βάλει στο ψηφοδέλτιο και έναν.... αναρχικό για να το κάνει πολυσυλλεκτικό!

Υ.Γ.2 Ο "αιώνιος Σιωνιστής δυνάστης" ιστορικά έχει αποδειχθεί ότι όταν βλέπει ότι πλησιάζει η ήττα του σε εκλογές επιχειρεί να διεμβολίσει τα κινήματα με δημιουργία πλήρως χειραγωγούμενα από τον ίδιο άλλα "πατριωτικά - εθνικιστικά" (απο)κόμματα. Βέβαια το αποτέλεσμα εδώ θα είναι ανάλογο με το 33' και 36'. Και ο νοών νοείτω... "περιούσε"!

Paspartoy