Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΒΗΜΑ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΨΑΧΝΕΙ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ Β΄ ΓΥΡΟ!

Την… αγωνία του παρδαλού συνονθυλεύματος του ΣΥΡΙΖΑ να βρει κάποιον υποψήφιο για τον Δήμο της Αθήνας
, όχι για να νικήσει (ο τελικός νικητής είναι ήδη γνωστός…), αλλά ΜΗΠΩΣ και κατορθώσει να εισέλθει στον Β΄ Γύρο, καταγράφει το καθεστωτικό «Βήμα»:

 «Σε πεδίο έντονων διεργασιών, αναζητήσεων, συζητήσεων και πιέσεων εξελίσσεται για τον ΣΥΡΙΖΑ η διαδικασία επιλογής υποψηφίων για τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης και κυρίως για τις εκλογές με ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα, όπως οι δήμοι Αθήνας και Θεσσαλονίκης καθώς... και κάποιες από τις περιφέρειες της χώρας. Η προγραμματισμένη για την Τετάρτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ αναβλήθηκε, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τρίτης, καθώς ο κ. Αλ. Τσίπρας αναμένεται να έχει έναν κύκλο τελευταίων επαφών και επικοινωνιών με κομματικά στελέχη και πρόσωπα, τα οποία θα επιχειρήσει να πείσει να κατέβουν στις εκλογικές μάχες τις οποίες η αξιωματική αντιπολίτευση θεωρεί πολιτικά σημαντικές. Ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος φαίνεται πως παραμένει η εξεύρεση ενός υποψηφίου για την Αθήνα, που θα μπορέσει να διεκδικήσει με αξιώσεις, αν όχι την νίκη, τουλάχιστον την είσοδο στον δεύτερο γύρο».

(ΥΓ): Λέτε να βγει δήμαρχος ο Ηλίας από την πρώτη Κυριακή;

Paspartoy