Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Το σάπιο βασίλειο της αναρχίας

Τις τελευταίες ημέρες, γίνεται πολύς λόγος για το δολοφόνο της μαρξιστικής συμμορίας της "17Ν". Κύριο σημείο των όσων λένε οι δημοσιογράφοι είναι οι επαφές που είχε με αναρχικούς που άνηκαν στην τρομοκρατική οργάνωση: "Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς".


Τόσο η επιστολή του "συντρόφου" του Ξηρού όσο και οι.... συχνοί ξυλοδαρμοί των αναρχικών αναμεταξύ τους μες στις φυλακές, πριν δραπετεύσει ο τελευταίος, τα κείμενα που δημοσιεύονται από "διάσημους" πλέον για τη δράση τους "γνωστούς- αγνώστους" καταμαρτυρούν:

α) πως ο λεγόμενος "αντι"- εξουσιαστικός χώρος μαστίζεται από εσωτερικές έριδες και βρίσκεται υπό διάλυση. Αντίθετα δηλαδή με όσα προπαγανδίζουν οι μισθωμένοι κονδυλοφόροι του Συστήματος, οι Εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είμαστε πιο ενωμένοι και πιο δυνατοί από ποτέ, ενώ οι εχθροί του Εθνικιστικού Κινήματος και των Ελλήνων, προσπαθούν με τη βία να συγκρατήσουν όσους αντιλαμβάνονται το βρώμικο παιγνίδι που παίζεται στις πλάτες τους και επιχειρούν να απεγκλωβιστούν. Με το μαστίγιο, όπως στα αρχαία χρόνια χτυπούσαν οι δεσπότες των βαρβάρων τους υποτακτικούς, τους δούλους του "Μεγάλου Βασιλιά" για να πολεμούν τις Φάλαγγες των Ελεύθερων Ελλήνων, έτσι και τα "κεφάλια των αναρχικών" προσπαθούν να συγκρατήσουν τις γραμμές τους.

β) πως είναι παρακρατικοί.

Οι στόχοι και τα κριτήρια με τα οποία επιλέγονταν. Οι πολιτικές συγκυρίες των χτυπημάτων με κυρυφαίο παράδειγμα την πορτοκαλί επανάσταση που ξέσπασε σε ολόκληρη την Ελλάδα την περίοδο που η Ελλάδα είχε υπογράψει ενεργειακή συμφωνία με τη Ρωσία. Πλήθος αναρχικών και αντι- εξουσιαστών έκαψε σχεδόν όλες τις ελληνικές πόλεις σε χρόνο "dt". Σε χρόνο δηλαδή που μόνο η αποστολή και η λήψη μηνυμάτων στα κινητά τηλέφωνα, δε δικαιολογεί ούτε το πλήθος, ούτε την ετοιμότητα και ούτε τα οπλοστάσια με μολότοφ που είχαν έτοιμες στη διάθεση τους. Αντίθετα, οι στρατιές των γενίτσαρων αυτών, εξαφανίστηκαν "μυστηριωδώς" όταν υπογράφτηκε η υποταγή της Ελλάδας στο Διεθνές Τοκογλυφικό Ταμείο.

Επιπλέον, οι μέθοδοι και οι συνέπειες της δράσης του <<αναρχικού "κινήματος" >> (πχ η υποβάθμιση του κέντρου με αποτέλεσμα την εξαγορά καταστημάτων σε εξευτελιστικές τιμές από μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες και τη συσσώρευση των ακινήτων αυτών σε χέρια λίγων "εκλεκτών") και κυρίως, η βδελυγμία που ποτίζονται και επιδεικνύουν για κάθε τι ελληνικό δεν άφηναν ποτέ περιθώρια αμφιβολίας πως οι αναρχικοί είτε συνειδητά είτε χωρίς συνείδηση είναι όργανα και πιόνια ξένων και εγχώριων μυστικών υπηρεσιών που μισούν επιβουλεύονται το Έθνος και την Πατρίδα των Ελλήνων. Δηλαδή, οι αντι-εξουσιαστές είναι ουσιαστικά "εξουσιαστές". Είναι ο παρακρατικός βραχίονας του ανθελληνικού κράτους.

Άρα, όχι "σε πείσμα" αλλά για τις ανάγκες της κυβέρνησης των Διεθνών Τοκογλύφων πολεμάνε τους Έλληνες Εθνικιστές. Και πολεμάνε οι παρακρατικοί γιατί γνωρίζουν καλά πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θε' να κάνει ξανά την Πατρίδα μας ΜΕΓΑΛΗ και το Λαό μας ΙΣΧΥΡΟ! Αν νομίζουν πως μας τρομάζουν οι απειλές, οι φυλακές, οι βόμβες ή οι σφαίρες τους, πλανώνται πλάνη οικτρά. Θα είμαστε πιο ευτυχισμένοι, αν με το Αίμα μας ποτίσουμε το τρανό δένδρο της Ελευθερίας της Ελλάδος.

Paspartoy