Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Δικάζεται ο πακιστανός εγκληματίας της Πάρου - Άφαντοι οι ψευδοανθρωπιστές

Την ώρα που η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά ετοιμάζει νομοσχέδια καταπολέμησης του «ρατσισμού» ενθαρρύνοντας την εγκληματική δράση των λαθρομεταναστών,
την ώρα που τα κόμματα της ανθελληνικής αριστεράς και οι ακροαριστερές συμμορίες υπερασπίζονται τους λαθροεισβολείς με κάθε μέσο καθυβρίζοντας τους «ρατσιστές» Έλληνες και τα μέσα μαζικής εξαπάτησης σιωπούν εκκωφαντικά μπροστά στα στυγερά εγκλήματα των εγκληματικών ορδών των αλλοεθνών εις βάρος Ελλήνων, ξεκίνησε στην Σύρο η δίκη του ανθρωπόμορφου κτήνους από το Πακιστάν.

Φυσικά ούτε η Διεθνής Αμνηστία, ούτε η ευρωπαϊκή επιτροπή για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ούτε οι ποικιλώνυμες σιωνιστικές οργανώσεις «υπεράσπισης» των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, βρήκαν μισή λέξη καταδίκης του στυγερού ρατσιστικού εγκλήματος εις βάρος μιας 16χρονης Ελληνίδας ή έστω έκφρασης συμπαράστασης στην οικογένειά της.

Η μικρή Μυρτώ όμως και η οικογένειά της, έχουν την ατυχία να είναι Έλληνες μέσα σε ένα κράτος βαθύτατα αντεθνικό και ανθελληνικό. Και καθώς φαίνεται και έχει μέχρι σήμερα αποδειχτεί, σε αυτό το διεφθαρμένο και αντεθνικό Κράτος, έχουν όλοι δικαιώματα εκτός από τους Έλληνες, οι οποίοι με το ζόρι θα πρέπει να υιοθετήσουν την θέση των εχθρών του Λαού μας, θέση που υποστήριζε πάντοτε η αριστερά και πλέον αποδέχεται και η ψοφοδεξιά του Σαμαρά, πως είμαστε ένας Λαός «ρατσιστών».

Αξίζει να παραθέσουμε τα λόγια της μητέρας του άτυχου κοριτσιού:

«Αμέσως ξεκίνησα να την ψάχνω μαζί με τη μεγάλη μου κόρη. Φτάσαμε στα βράχια και μου λέει η κόρη μου:

- Μαμά, είναι ένας περίεργος άνθρωπος εδώ κάτω.

- Μήπως είναι η Μυρτώ; ρώτησα

- Όχι δεν νομίζω, είπε το κορίτσι μη μπορώντας να αναγνωρίσει την ίδια της την αδερφή!

Όταν πλησίασα το σημείο είδα ένα αλλοιωμένο σώμα και πρόσωπο. Έβλεπα παντού αίμα. Παρά πολύ αίμα. Το δεξί της μάτι ήταν κλειστό, πρησμένο και μελανιασμένο. Το αριστερό της μάτι ήταν ανοιχτό και ασάλευτο. Πρησμένο και αυτό και ματωμένο. Σκέφτηκα πως αν δεν πέθανε ακόμα, σε λίγα λεπτά θα είναι σίγουρα νεκρή! Στο νοσοκομείο μου είπαν ότι το παιδί μου είναι κλινικά νεκρό. Όπως διαπιστώθηκε αργότερα στο νοσοκομείο, όλο της το πρόσωπο ήταν σπασμένο. Τέσσερις μήνες μετά το συμβάν πήγα πάλι στο ίδιο σημείο! Ήθελα να το δω. Ήθελα να δω το μέρος που κακοποιήθηκε το παιδί μου. Παρόλο που έβρεξε και η θάλασσα ξέβραζε τα νερά της, τα βράχια είχαν ακόμα το αίμα του παιδιού μου! Εννέα φιάλες αίμα της χορηγήσαν στο νοσοκομείο».

Ιδού λοιπόν απόδειξη του «ρατσισμού» των Ελλήνων εις βάρος των δύσμοιρων «οικονομικών μεταναστών και προσφύγων». Μήπως άλλωστε είναι η Μυρτώ το μοναδικό θύμα των εγκληματικών διαθέσεων και πράξεων των λαθροεισβολέων που κατέκλυσαν την Πατρίδα μας με την ενθάρρυνση των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και των κομματικών συμμοριών της Αριστεράς; Όχι βέβαια!

Χιλιάδες Έλληνες όλων των ηλικιών έχουν δολοφονηθεί, ανήμπορες γυναίκες έχουν βιαστεί, εκατομμύρια ζουν υπό το καθεστώς του τρόμου δίχως να μπορούν ν' αντιδράσουν γιατί πολύ απλά, θα χαρακτηριστούν «ρατσιστές». Επέρχεται όμως το τέλος της ανοχής. Αντίδραση σημαίνει ισχυρή Χρυσή Αυγή. Και ισχυρή Χρυσή Αυγή σημαίνει μια Ελλάδα που θα ανήκει πραγματικά στους Έλληνες!