Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Η τρομοκρατία στην υπηρεσία του συστήματος.

Εμφύλιος ξέσπασε ανάμεσα στους άλλοτε στενούς συνεργάτες – συνεταίρους της εταιρείας, δολοφονιών και απαλλοτριώσεων, με την επωνυμία 17 Νοέμβρη.
Γιωτόπουλος και Κουφοντίνας εναντίον Χριστόδουλο Ξηρού ή αλλιώς “Λάμπρος” και “Λουκάς” εναντίον “Μανώλη”.

Η “αρχηγική” εμφάνιση του, προσφάτως «αποφυλακισθέντος», Ξηρού, φαίνεται πως ενόχλησε. Ο, μέχρι σήμερα αμίλητος, Γιωτόπουλος δε διστάζει να ρίξει φως τόσο στις ειδικές συνθήκες κράτησής του όσο και στην απόδραση του. Την ίδια στιγμή ο Κουφοντίνας αδειάζει τον Ξηρό απαγορεύοντάς του ουσιαστικά να χρησιμοποιεί το brand name της 17Ν. Και σαν να μην του έφτανε αυτό, ήρθε και η χαριστική βολή από τον ίδιο του τον αδελφό. Ο Σάββας Ξηρός συστρατεύεται με τους επικεφαλής της οργάνωσης και αποστασιοποιείται ξεκάθαρα από τον αδελφό του.

Απ’ ότι φαίνεται ο Χ. Ξηρός ήταν VIP κρατούμενος (ή μήπως πολύτιμος συνεργάτης;), αφού έχαιρε ιδιαίτερης περιποίησης από το σωφρονιστικό σύστημα. Και τις βολτίτσες του έκανε, και τις συναντήσεις του με τους συντρόφους των Πυρήνων της Φωτιάς έκανε, και τις αδειούλες του έπαιρνε… μέχρι και ρεβεγιόν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έκανε.

Αφού λοιπόν του δόθηκε όλος ο χρόνος να οργανώσει την επιστροφή του στην ενεργό δράση, να βρει νέους συμμάχους και νέους στόχους, εξαφανίστηκε. Για να γιορτάσει την επιτυχία του γύρισε και ένα βιντεάκι .

Ο μπαγλαμαδοπαίχτης της 17Ν, εμφανίστηκε ως δήθεν ιδεολόγος παραληρώντας εναντίον όλων και βεβαίως της Χρυσής Αυγής, εμφανώς προτρέποντας τους ομοίους του σε διάπραξη νέων δολοφονικών χτυπημάτων σε εντοπισμένους στόχους. Ο ανιστόρητος επαναστάτης της πλάκας, που τόλμησε να τοποθετήσει δίπλα στον Καραϊσκάκη και τον Κολοκοτρώνη, τον Θανάση Κλάρα, την ίδια ώρα που κατηγορεί το Κίνημά των Εθικιστών ως δεκανίκι του συστήματος, προσφέρει τη μεγαλύτερη υπηρεσία στους υποτιθέμενους εχθρούς του, αποπροσανατολίζοντας το λαό.

Ο λαός όμως βλέπει, ακούει και καταλαβαίνει.

 Ήταν τυχαίο που απέδρασε τώρα που τα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή εκτοξεύονται;

 Ήταν τυχαίο που η αντιτρομοκρατική υπηρεσία τον άφησε να αλωνίζει ελεύθερο, κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης άδειάς του, χωρίς έστω και διακριτική παρακολούθηση, ως επιβάλλεται;

 Ήταν τυχαίο που όταν διαπράχθηκαν οι δολοφονίες των Εθνικιστών Ηρώων, Φουντούλη και Καπελώνη, ο Ξηρός βρισκόταν και πάλι σε άδεια;

Την απάντηση θα τη δώσει ο Ελληνικός λαός το Μάιο και θ΄ ακουστεί σε όλη την Ευρώπη.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΑΤΡΙΔΟΥ