Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Τους κάρφωσαν τα τσιράκια τους: Σε πλήρη εξέλιξη το σχέδιο Βορίδη να θέσει εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή

Η πλήρης αποτυχία της χούντας Σαμαρά να ανακόψει την ραγδαία άνοδο και ολοένα αυξανομένη αποδοχή της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία,
την έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο. Παρά τον οχετό λάσπης, τις παράνομες διώξεις, τις δολοφονίες του αριστερού παρακράτους και τις φυλακίσεις των Συναγωνιστών, η Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν συρρικνώθηκε, αλλά αντιθέτως γιγαντώθηκε.

Αυτό το βλέπουν καθημερινά από τις πραγματικές δημοσκοπήσεις στο Μέγαρο Μαξίμου και απεργάζονται τώρα το ύστατο σχέδιο ανάσχεσης της Χρυσής Αυγής που δεν είναι άλλο από το να θέσουν αντισυνταγματικά το κόμμα εκτός νόμου.


Βέβαια, αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να συμβεί όπως ομονοούν όλοι οι συνταγματολόγοι. Αν όμως προχωρήσουν και σε αυτήν την ύστατη συνταγματική εκτροπή, αυτό θα είναι το κύκνειο άσμα της χούντας Σαμαρά.

 Παραθέτουμε αυτούσιο το άρθρο από τα "Παραπολιτικά" που βρίσκονται σε απευθείας σύνδεση με τον βόθρο του Μαξίμου:"Αυτό είναι το σχέδιο Βορίδη για την Χρυσή Αυγή - Στην τελική ευθεία η κατάρτιση του νομοθετικού πλαισίου για να τεθεί εκτός νόμου το κόμμα του Μιχαλολιάκου.

Ακόμη και τα Σαββατοκύριακα στο Μαξίμου ο "γαλάζιος" Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, Μάκης Βορίδης εργάζεται προκειμένου να μπει στην τελική ευθεία η κατάρτιση του νομοθετικού πλαισίου, μέσω του οποίου θα τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή. Ο εκ των κεντρικών εμπνευστών του σχετικού πλάνου και επικοινωνιακός φορέας του Μάκης Βορίδης βρίσκεται σε συνεχή επαφή με το Μαξίμου, όπου πλέον τον συναντά κανείς και τα Σαββατοκύριακα.

Φυσικά, εκτός από τον πρώην υπουργό, ενεργό συμμετοχή στην όλη διαδικασία έχει τόσο ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης και φυσικά ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Χρύσανθος Λαζαρίδης. Ωστόσο, ακόμη και σήμερα, υπάρχουν σοβαρές ενστάσεις για την αποτελεσματικότητα του εν λόγω εγχειρήματος (αν αυτό τελικά προχωρήσει), ακόμη και εντός της πρωθυπουργικής αυλής".

Ενημερώνουμε προς πάσα κατεύθυνση πως ό,τι και να κάνουν, θα υπάρχει εθνικιστικό ψηφοδέλτιο σε όλες τις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, το οποίο το ξέρουν και οι σκευωροί καλά πως θα κυριαρχήσει! Ό,τι και να κάνουν, ο Μάιος έρχεται!