Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Δεν μπορούν να σταθούν πουθενά πια οι βουλευτές της ΝΔ!

Δεν μπορούν να σταθούν, ούτε να εμφανιστούν πουθενά πλέον οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας,
χωρίς να βρεθούν αντιμέτωποι με τις άγριες διαθέσεις και την οργή του απλού κόσμου, των απλών πολιτών, που ξεσπούν σε αυτούς όλη την πίκρα και την απογοήτευσή τους για τα εγκλήματα του μνημονίου.

 Έτσι, ο βουλευτής της ΝΔ Αργύρης Ντινόπουλος, βρέθηκε αντιμέτωπος με... τις έντονες αποδοκιμασίες ιδιοκτητών ακινήτων που «έβραζαν» για την υπερφολόγηση της περιουσίας τους, σε συνέδριο της ΠΟΜΙΔΑ. Στο πρόσωπο του κυβερνητικού βουλευτή, οι ιδιοκτήτες διαμαρτυρήθηκαν για την υπερφορολόγηση των ακινήτων τους μετα τις πρόσφατες αποφάσεις του οικονομικού επιτελείου, ενώ παρουσίασαν έρευνα σύμφωνα με την οποία το 38% αδυνατεί να πληρώσει την βαριά φορολογία ενώ το 73% των ιδιοκτητών χαρακτηρίζει άδικο τον ενιαίο φόρο στα ακίνητα.

Το περιστατικό αυτό αποκτά επιπλέον σημασία και βαρύτητα, δεδομένου ότι μόλις πριν λίγες ημέρες, βουλευτής της ΝΔ, σχολίαζε τη λαϊκή οργή που αντιμετωπίζουν οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος ως εξής: "Να δούμε τι θα γίνει τελικά με αυτήν την κατάσταση. Γιατί αν συμβεί κάτι σοβαρό, εμείς δεν έχουμε 50 αστυνομικούς να μας προστατεύουν όπως έχει ο κ. Α. Σαμαράς...".

 Ένα έχουμε να πούμε εμείς:

ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ

Πηγη Πασπαρτου