Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Απαρηγόρητος ο Χαρδαβέλλας: «Είτε μας αρέσει είτε όχι, η Χρυσή Αυγή θα μετέχει στις εκλογές»!

Με ένα δακρύβρεχτο κείμενο, ένας από τους ελάχιστους εναπομείναντες πρασινοφρουρούς, ο «αντικειμενικός» Κ. Χαρδαβέλλας, υποχρεώνεται να παραδεχτεί πως είναι συνταγματικά αδύνατο να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου.


Υπό τον τίτλο «Χρυσή Αυγή και εκλογές» ο γραφικός πολέμιος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος επισημαίνει: «Μας αρέσει δεν μας αρέσει, η Χρυσή Αυγή θα μετάσχει στις εκλογές και στα τρία επίπεδα (εθνικές, ευρωεκλογές και δημοτικές), γιατί κάθε απαγόρευση συμμετοχής της σε αυτές είναι αντισυνταγματική και παράνομη».

Κατόπιν ομολογεί πως επί τούτου, το ζήτημα δηλαδή πιθανής απαγόρευσης καθόδυο της Χρυσής Αυγής στις εκλογές, ζήτησε τη γνώμη 5 συνταγματολόγων, καθηγητών συνταγματικού δικαίου σε πανεπιστήμια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Άπαντες, κατέληξαν στο ίδιο συμπέρασμα: «δεν μπορεί να υπάρξει τέτοια απόφαση, που να απαγορεύει σε κόμμα ή φυσικό πρόσωπο να μετάσχουν σε εκλογική αναμέτρηση απλά με την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης και δράσης. Πρέπει να υπάρχει τελεσίδικη απόφαση σε ανώτατη βαθμίδα και να έχει καταδικαστεί για το κακούργημα της εγκληματικής δράσης το κόμμα ή το φυσικό πρόσωπο, οπότε τότε, το Σύνταγμα απαγορεύει τη συμμετοχή τους σε εκλογές».

Ο δυστυχής Χαρδαβέλλας με απλά λόγια, υποχρεώνεται σε άτακτη υποχώρηση, αναγκαζόμενος να παραδεχτεί δημοσίως εκείνο το οποίο υποστηρίζει ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή από την πρώτη μέρα της εξαπόλυσης της εις βάρος του παράνομης και αντισυνταγματικής δίωξης. Και κάπου εκεί ξεκινά το προσωπικό πολιτικό του δράμα.

Η απόγνωση του πρασινοφρουρού δημοσιογράφου, περιγράφεται με γλαφυρό τρόπο στη συνέχεια του άρθρου του: «Αυτή τη στιγμή και τουλάχιστον για τους επόμενους μήνες έχουμε 6 βουλευτές της Χρυσής Αυγής προφυλακισμένους για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, άλλους 3 με την ίδια κατηγορία αλλά ελεύθερους, έχουμε φωτογραφίες και βίντεο της παράνομης δραστηριότητάς τους, αλλά δεν έχουμε ακόμη βρει τα όπλα που θα έδεναν την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης. Και ακόμα γίνονται ανακρίσεις. Που σημαίνει ότι η δίκη για τη σύσταση της εγκληματικής οργάνωσης μέχρι να φτάσει στο τελικό της στάδιο (δηλαδή μέχρι τον Άρειο Πάγο), δεν προβλέπεται να γίνει πριν τις εκλογές του Μαΐου. Και σχεδόν αυτό είναι βέβαιο, ότι δεν θα γίνει πριν τις εθνικές εκλογές, όποτε κι αν γίνουν αυτές».

Δυστυχώς λοιπόν για τον κύριο Χαρδαβέλλα, το σινάφι των στρατευμένων δημοσιογράφων του ψεύδους και της εξαπάτησης αλλά και για τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου που τόσο ήλπιζαν να εξοβελιστεί μέσω παράνομων και αντισυνταγματικών μεθοδεύσεων το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, η Χρυσή Αυγή θα συμμετάσχει κανονικά τόσο στις δημοτικές-περιφερειακές όσο και στις ευρωεκλογές, όπου και θα θριαμβεύσει διότι ο Ελληνικός Λαός έχει πια συνειδητοποιήσει πως η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πολιτική εγγύηση για να ξεβρωμίσει επιτέλους ο τόπος!