Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Εγκληματική οργάνωση “Ηλεκτρονική Αθηνών”: Η Πετρούλα κυκλοφορεί ελεύθερη και απειλεί...

Ένα από τα "συγκλονιστικά" ντοκουμέντα που βρέθηκαν στους υπολογιστές των κατηγορούμενων για την "εγκληματική οργάνωση",
πέρα από τις κατασκηνώσεις και τα όπλα με τις χρωματιστές μπίλιες ήταν και μια φωτογραφία ενός... νίντζα. Τα παπαγαλάκια του Δένδια συνεπικουρούμενα από τα πληρωμένα φερέφωνα των διεφθαρμένων καναλιών θέλησαν να πείσουν τους αδαείς πως Χρυσαυγίτες προετοιμάζονται για... κατάλυση του Πολιτεύματος με γιαταγάνια και σπαθιά του νίντζα.

Το αδιάψευστο ντοκουμέντο ήταν μια φωτογραφία ενός νεαρού που ποζάρει με καλυμμένο το πρόσωπο και ένα προφανέστατα ψεύτικο σπαθί, κάνοντας την πλάκα του. Πρέπει κάποιος να έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όρια της γελοιότητας, ώστε να πιστέψει ή να προσπαθήσει να πείσει άλλους ότι αυτό πρόκειται για μια απειλητική κίνηση. Αλλά ακόμα και αν τα "λαγωνικά" του Δένδια θελήσουν να θεωρήσουν αυτήν την φωτογραφία ως ντοκουμέντο, πρέπει άμεσα να προσαγάγουν στην Δικαιοσύνη και την Πετρούλα Κωστίδου.

Στην τελευταία διαφήμιση της "Ηλεκτρονικής Αθηνών" η Πετρούλα σε μια ιδιαίτερη επίδειξη τεχνικής και πολεμικής τέχνης απειλεί... το Σύνταγμα και το Πολίτευμα με το σπαθί του νίντζα! Πρέπει ακόμη να επισημανθεί πως η Πετρούλα κρατά πραγματικό σπαθί που μπορεί να επιφέρει πραγματικά θανάσιμα τραύματα, εν αντιθέσει με τον μιμητή του νίντζα που με το πλαστικό σπαθί ούτε πονοκέφαλο δεν μπορεί να επιφέρει στο πιθανό θύμα!

Ας πάνε λοιπόν οι φωστήρες του Προ - Πο που διακινούν παράνομα προανακριτικό υλικό για την δημιουργία ψευδών εντυπώσεων να μαζέψουν πρώτα την Πετρούλα και όλη την "εγκληματική οργάνωση" της "Ηλεκτρονικής Αθηνών" και μετά να ασχοληθούν με τους Χρυσαυγίτες που θα ανέτρεπαν το Πολίτευμα με όπλα airsoft και ψεύτικα σπαθιά!