Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Καμμένος και Τσίπρας μοιράζουν υπουργεία.. Έχουν συμφωνήσει ήδη σε συγκυβέρνηση!!!

Καταρρίπτονται καθημερινά όλοι οι "μύθοι" που είχαν χτιστεί συστηματικά από τα ΜΜΕ για τα "αντιμνημονιακά" κόμματα του "κλεπτοκρατικού τόξου"
με έσχατα παραδείγματα το ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες που σύμφωνα με ρεπορτάζ του makeleio.gr έχουν ήδη.... μοιράσει και τα υπουργεία στην επερχόμενη κυβέρνησή τους. Θα αναρωτηθεί κάποιος: "Είναι δυνατόν ο "πατριώτης" Καμμένος να τα βρει με τον... λαθρολάγνο Τσίπρα".

 Την απάντηση τη δίνουν οι πράξεις και των δύο καθεστωτικών πολιτικάντηδων τις τελευταίες ημέρες. Ο Καμμένος ξεκαθάρισε ότι θα στηρίξει "αντιμνημονιακούς υποψηφίους - κυβέρνηση" και για αυτό μάχεται... Ποιός υποτίθεται ότι είναι 'αντιμνημονιακός"..;! Ο ΣΥΡΙΖΑ Ακόμη και αν..... υποτάσσεται στους διεθνείς τοκογλύφους, κατόπιν εντολών του ίδιου του Τσίπρα, λέγοντας ότι η διαγραφή του χρέους δεν μπορεί να ξεπεράσει το 5%, και η λύση για την Ελλάδα είναι μόνο "εντός του ευρώ" και πως θα συνεχίσουν την πολιτική της Ευρωπαϊκής προοπτικής για τη χώρα;! Ψιλά γράμματα για τους αγύρτες πολιτικούς καθώς θα στρογγυλοποιηθούν και θα ωραιοποιηθούν από τα διαστρεβλωτικά ΜΜΕ για να παραπλανηθεί ο κόσμος.. Βέβαια λογαριάζουν χωρίς τον ...ξενοδόχο.

Την Ψυχή και το Αίμα του Έλληνα. Ειδικά του μεροκαματιάρη. Τώρα που του πήραν τα περισσότερα τον άφησαν να σκεφτεί με το ένστικτο. Και τα ένστικτα πάντα ακολουθούν τους φυσικούς κανόνες που είναι συνδεδεμένοι με τα ψυχικά του χαρίσματα. Και όταν μπαίνει η Ψυχή και το Αίμα στη διαδικασία επιλογής η λύση είναι μόνο μια.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υ.Γ. Αλήθεια οι ψηφοφόροι του Καμμένου τι έχουν να πουν για τα "δικαιώματα των ΚΙΝΑΙΔΩΝ στην υιοθεσία παιδιών και στο γάμο" που υποστηρίζει ο Τσίπρας; Τι έχουν να πουν για το "δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού των 'μακεδόνων' των Σκοπίων, των 'τούρκων' της Δυτικής Θράκης και 'τσάμηδων' της Ηπείρου"; Οι απαντήσεις έρχονται στην ... κάλπη!

Πηγη Πασπαρτου